Yardım 15K ya 2. El Rtx 3080 veya 3080ti bulamıyorum.

Birisii

80+
Reaksiyon skoru
130
Yav arkadaş 2-3 ay öncesine kadar piyasa bu kartlar ile doluydu şimdi kart yok piyasada var olanlara da adamlar 18-20k diyor miningli kartlara, 15k ya bulunan kartlarda sıcak çalışıyor 80 - 85 dereceyi görüyor veya sahibinden de param güvende seçeneği ile uyguna satan yok.

GWT den baktım aynı durum orda da var ek olarak dolandırılma muhabbetleri var daha iki gün önce adam 25 k dolandırılmış,

Bana saf kas gücü lazım dlls mfg umrumda değil ağırlıklı olarak cs 2 oynuyorum bana ultra ayarlarda sabit 400-450 FPS verecek bir kart lazım AMD kullanmak istemiyorum defalarca sıkıntı yaşadım 9070 xt de kullandım aylar önce Driver güncelledim ona rağmen forza horizon ve nfs de defalarca çöküyordu, Tek Seçenek kalıyor ya rtx 5060 8 gb yada 3080 veya 3080ti tabi bulabilirsem tercihim 3080 ti den yana

Yanlış anlaşılmasın 15k ya tertemiz 3080ti beklemiyorum ama illa ki bir kusuru var ya içi açılmış ya 5 dakikalık furmark testinde bile 83 dereceleri görmüş ya param güvende seçeneği yok bu kartın piyasası bu fakat kart yok nereye gidiyor bu ekran kartı piyasası

Facebook gruplarinda daha bugun 3080ti gamerock 16k idi.

Piyasa ne yazık ki durgun. Temiz kartlar satılmıyor şu aralar. Piyasada temiz kart yok diye ölmüş kartları da yüksek fiyattan satmaya çalışıyorlar. Yaklaşık 5 ay önce garantili 12gb 3080 ekran kartını 13 bine aldık. O zamanlar asus rog bile 14e pahalıydı 13e almaya çalışıyolardı. Şimdi rog 3070 bile 13k olmuş cidden yazık. Eğer güvenli bir şekilde kart almak istiyorsan gwt yöneticisi süleyman taşsöz var sağlamdır kendisi. Onunla iletişime geçebilirsin elinde yoksa bile bulduğunda sana haber verir

Piyasa ne yazık ki durgun. Temiz kartlar satılmıyor şu aralar. Piyasada temiz kart yok diye ölmüş kartları da yüksek fiyattan satmaya çalışıyorlar. Yaklaşık 5 ay önce garantili 12gb 3080 ekran kartını 13 bine aldık. O zamanlar asus rog bile 14e pahalıydı 13e almaya çalışıyolardı. Şimdi rog 3070 bile 13k olmuş cidden yazık. Eğer güvenli bir şekilde kart almak istiyorsan gwt yöneticisi süleyman taşsöz var sağlamdır kendisi. Onunla iletişime geçebilirsin elinde yoksa bile bulduğunda sana haber verir
Sağolasın reis yazayım ona birazdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,605
Üyeler
184,027
Son üye
\LAZARUS/
Geri