Arama sonuçları: *

• Users: terebayt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. terebayt

Forumu BIRAKIYORUM!!

Yeter!! Yine de özel yardım için; cacikispor#7031
  2. terebayt

Bu videoda yaptıkları güvenilir mi işe yarar mı sizce? (İnternet hızlandırma)

Sizce işe yarar mı güvenilir midir? 1599574985 @RevDeisDou @crazyreign @06ankaralı @Mehmet Yılmaz @White Ravens
  3. terebayt

Microsoft Store açtığımda sistem kilitleniyor ama sonra düzeliyor

Arkadaşlar böyle bir sorun var sebebi ne olabilir?
  4. terebayt

Hangi B550 anakart?

Arkadaşlar sizce hangisi alınmalı? F/P açısından hangisi daha iyidir? Başka öneriniz var mı?
  5. terebayt

Q300P Naslı bir kasa?

Arkadaşlar bu kasa nasıl? Tasarımı benim hoşuma gitti hava sirkülasyonu nasıldır? https://www.hepsiburada.com/cooler-master-box-q300p-rgb-fanli-matx-midtower-kasa-mcb-q300p-kann-s02-p-hbv00000cha0l
  6. terebayt

ASUS TUF GAMING GT301 vs Aerocool Airhawk Duo

Arkadaşlar hangisinin hava sirkülasyonu daha iyi? Tasarım açısından GT301 çok güzel göründü bana aralarındaki fiyat farkına değer mi?
  7. terebayt

Sıvı soğutma dediğin böyle olur

Arkadaşlar sıvı soğutma dediğin asıl budur
  8. terebayt

Arkadaşlar bu indirme hızı nasıl oluyor ya imkansız

Bu nedir ya hadi doğru diyelim siteye nasıl girdi bu ne be ben şok Hız testi sonucum
  9. terebayt

Wallpaper Engine kaç TL ye düşüyor?

Arkadaşlar Wallpaper engine indirime giriyor mu giriyorsa kaç TL ye düşüyor? 30TL param var Wallpaper engine ve yanına da bir oyun almayı düşündüm sizce mantıklı mı? Hangi oyunları almamı önerirsiniz?
  10. terebayt

30TL hangi oyunu önerirsiniz?

Arkadaşlar Steamde 10TL param var tosla 4-4lük kampanyasından da 20TL kazandım(3 kişininki geldi ama bu kişileri tanıdığımı sanmıyorum sanırım forumdan birileri. 2 kişi şimdi katıldı ne zaman gelir bilmiyorum bilen birisi yardım edebilir mi?) Bana yardımcı olur musunuz? Hangi oyun almalıyım ve...
  11. terebayt

Grounded kaldırır mı?

Arkadaşlar bu sistem Grounded kaldırır mı? Sistem; Intel Core 2 Duo E7500 ATI Radeon HD 4600 series 2GB DDR3 RAM
  12. terebayt

RTX 3070 refereans modeli nasıl alabiliriz? Türkiyeye gelecek mi?

Arkadaşlar kuzenim 2080s kullanacaktı sisteminde ama baktık Nvidia fiyatları uygun tutmuş 3070 alalım dedik referans modeli de hoşumuza gitti nasıl alabiliriz? Türkiyeye ne zaman gelir?
  13. terebayt

10TL ye kadar oyun önerisi

Arkadaşlar Steamda 10TL param var ne önerirsiniz indirimde ETS2 almayı düşünüyordum ama başka seçenekler de sunabilirsiniz bir de Tosla kullanmayan varsa atacağım linkden katılırsa 4er TL para kazanırız onu da oyun için ayırdığım paraya eklerim katılmamış varsa söylesin linki atayım 1598828314...
  14. terebayt

HITMAN Türkçe yama nereden indirebilirim ve nasıl kurarım?

Oyunu Epic Gamesden aldım bir şans veriyim dedim Türkçe yamasız oynayamam çünkü anlamam bana güvenilir bir site önerir misiniz? Ücretsiz olsun lütfen şimdiden teşekkürler.
  15. terebayt

HITMAN nasıl bir oyun? Oynamaya değer mi?

Arkadaşlar Epic bu sefer de HITMAN i bedavaya vermiş nasıl bir oyun konusu ne? Oynamaya değer mi?
  16. terebayt

Bu ekran kartının beyaz renginin satışı var mı?

Arkadaşlar bu ekran kartının beyaz modeli çok hoşuma gidiyor ama beyaz renk olarak sadece 2060s modelini bulabildim bunun 2080s için beyaz rengi var mı? 2. el ya da sıfır fark etmez bulabilir misiniz...
  17. terebayt

1 bilgisayardan aynı anda 2 kişi oyun oynamak

Arkadaşlar aklıma bir soru takıldı ben kendi bilgisayarımı aynı anda 2 kişi kullanabilir miyim? Örneğin ikimiz de aynı anda farklı monitörlerden aynı oyunu oynayacağız ben bir arkadaşımın PS3 ünde minecraftı ekranı bölüştürerek üst tarafta ben alt tarafta o olacak şekilde birlikte oynamıştık...
  18. terebayt

1000TL 2.el sistem toplama

Hadi bakalım biraz sizi zorlayalım Sistem şu anda piyasada bulunan bütün oyunları açabilsin istiyorum en azından en düşük ayarlarda 30fps oynatsın Depolama dahil değil elimde 1TB taşınabilir HDD var
  19. terebayt

Ne bu Tosla`nın kampanyası?

Arkadaşlar kampanya ne oluyor birisi açıklasın lütfen hala şansım var mı? Bir de Link falan atmazsanız konuma sevinirim sadece kampanyayı öğrenmek istiyorum bu konuda.
  20. terebayt

Arkadaşlar bu sistem ne yeniyor mu? (Önemli bir konu değil)

Arkadaşlar ne bu yeniyor mu?
Geri