Good questionArkadaşlar Wallpaper engine indirime giriyor mu giriyorsa kaç TL ye düşüyor? 30TL param var Wallpaper engine ve yanına da bir oyun almayı düşündüm sizce mantıklı mı? Hangi oyunları almamı önerirsiniz?
Witcher 3 var zatenGood question
Yaz indirimlerinden witcher 3 artı walpaper engine i 30 TL ye alabilirsin
Ama o kadar bekleyemem diyorsan kış indirimlerinden metro redux 2033 artı walpaper engine alabilirsin
Peki oyun olarak ne önerirsin 30TL ye kadar? ETS2+ Surgeon simulator 2 düşünüyordumHiç düşmüyor.
Rise of romb raider.Witcher 3 var zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki oyun olarak ne önerirsin 30TL ye kadar? ETS2+ Surgeon simulator 2 düşünüyordum
Geçenlerde 2-3 ay önce falan sanırım Witcher serisi 27 TL'ye düşmüştü. Harika bir indirimdi kaçırmadım.Good question
Yaz indirimlerinden witcher 3 artı walpaper engine i 30 TL ye alabilirsin
Ama o kadar bekleyemem diyorsan kış indirimlerinden metro redux 2033 artı walpaper engine alabilirsin
Aynen baya iyiydi ben yaz indiriminden aldım ama beni dünyası pek içine çekmediGeçenlerde 2-3 ay önce falan sanırım Witcher serisi 27 TL'ye düşmüştü. Harika bir indirimdi kaçırmadım.
Daha indirmedim. Videosunu falan da izlemedim. Oyun hakkında en ufak bilgim yok. Oynanmayı bekliyor öyle kütüphanede. Ucuz diye aldım. Geçen haftalarda Dying Light 20 TL'ydi. Onu kaçırdım. Onun için üzüldüm baya.Aynen baya iyiydi ben yaz indiriminden aldım ama beni dünyası pek içine çekmedi
Undertale oynadın mı ?Ya Witcher 3 beni pek sarmadı beni şu sıralar küçük eğlenceli ve simülasyon oyunları daha iyi geliyor
Dying ligth 2 mi 1 mi ?Daha indirmedim. Videosunu falan da izlemedim. Oyun hakkında en ufak bilgim yok. Oynanmayı bekliyor öyle kütüphanede. Ucuz diye aldım. Geçen haftalarda Dying Light 20 TL'ydi. Onu kaçırdım. Onun için üzüldüm baya.