Wallpaper Engine kaç TL ye düşüyor?

terebayt

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,518
Arkadaşlar Wallpaper engine indirime giriyor mu giriyorsa kaç TL ye düşüyor? 30TL param var Wallpaper engine ve yanına da bir oyun almayı düşündüm sizce mantıklı mı? Hangi oyunları almamı önerirsiniz?

Arkadaşlar Wallpaper engine indirime giriyor mu giriyorsa kaç TL ye düşüyor? 30TL param var Wallpaper engine ve yanına da bir oyun almayı düşündüm sizce mantıklı mı? Hangi oyunları almamı önerirsiniz?
Good question
Yaz indirimlerinden witcher 3 artı walpaper engine i 30 tl ye alabilirsin
Ama o kadar bekleyemem diyorsan kış indirimlerinden metro redux 2033 artı walpaper engine alabilirsin

Good question
Yaz indirimlerinden witcher 3 artı walpaper engine i 30 TL ye alabilirsin
Ama o kadar bekleyemem diyorsan kış indirimlerinden metro redux 2033 artı walpaper engine alabilirsin
Geçenlerde 2-3 ay önce falan sanırım Witcher serisi 27 TL'ye düşmüştü. Harika bir indirimdi kaçırmadım.

Geçenlerde 2-3 ay önce falan sanırım Witcher serisi 27 TL'ye düşmüştü. Harika bir indirimdi kaçırmadım.
Aynen baya iyiydi ben yaz indiriminden aldım ama beni dünyası pek içine çekmedi

Ets2 🥳🎉🚛

Aynen baya iyiydi ben yaz indiriminden aldım ama beni dünyası pek içine çekmedi
Daha indirmedim. Videosunu falan da izlemedim. Oyun hakkında en ufak bilgim yok. Oynanmayı bekliyor öyle kütüphanede. Ucuz diye aldım. Geçen haftalarda Dying Light 20 TL'ydi. Onu kaçırdım. Onun için üzüldüm baya.

Ya Witcher 3 beni pek sarmadı beni şu sıralar küçük eğlenceli ve simülasyon oyunları daha iyi geliyor
Undertale oynadın mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha indirmedim. Videosunu falan da izlemedim. Oyun hakkında en ufak bilgim yok. Oynanmayı bekliyor öyle kütüphanede. Ucuz diye aldım. Geçen haftalarda Dying Light 20 TL'ydi. Onu kaçırdım. Onun için üzüldüm baya.
Dying ligth 2 mi 1 mi ?

Arada bazen 10 tl oluyor ben 10 TL'ye almıştım. Takibe alın bildirim gelir düştü diye.

Geri