Hocam oynadıktan sonra ***** kafam keşke daha önceden oynasaydım diyeceksiniz oyunu 30.bitirişinizde bile farklılıklar ortaya çıkacak 10 numara oyun bence direk alın 18 TL zaten pahalı değil ve 1 kişinin bu oyunu tek başına yapması oyunu dahada ilgi çekici kılıyor
Oyunu Küçük değerlendirirsem
Grafiklerden puan vermicem çünkü grafik tabanlı bir oyun değil
Hikaye 98/100 oyunda 3 farklı hikaye sonu var ve 3 üde birbirinden güzel
Savaş mekanikleri 90/100 oyundaki hiçbir savaş mekaniği aynı değil ama biraz daha fazla aksiyonlu olabilirdi npc dövüşlerinde biraz dövüş mekanikleri zayıf kalmış ama yinede çeşitlik konusundan şahane
Müzikler 100/100 en iyi oyun müziklerine sahip olan oyun kesnilikle budur müziklerin yer ve mekana uyumu aşırı iyi ve müzikler aşırı güzel
Karakterler 99/100 hani bazı oyunlar vardır böyle 1 karakteri seversin onunla bağ kurarsın ve oyun boyu o çıktığında sevinirsin ya bu oyunda o olay yok bu oyundaki bütün karakterler benim favorim bütün karakterlerin hikayesi var ve hepsi çok etkileyici mesela üzgün bir hayalet var onunla dövüşmeyip iyi davranınca dostun olıyor ve bu bir npc karakter ana karakter değil 1 puanı ise dr alpyhs den kırdım çok konuştu dinazor
Diyaloglar 85/100 diyalog olarak çok detaylı işlemeler var mesela sans denen karakterin yazıları comic sans fontuyla yazılmış ve bunun gibi bir çok detay saklı oyunu oynadıkça oyun matruşka ya dönüşüyor her ilerlediğinde farklı bir detayla karşılaşıyorsun diyalogtan biraz kırmamın nedeni karakterlerin ilk hallerindeki gibi konuşmaması mesela sans ilk konuşmamızda sürekli espiri yapıyor ama oyun boyunca başka espiri duymuyoruz hayal kırıklığımdan dolayı biraz kırdım
Boss fight 97/100 spoiler vermemek için buraya bir şey yazmayacağım
Oyuna puanım
99/100
daha iyi bir oyun oynamadım desem yalan olmaz bir oyun piksel piksel olup insanı bukadar derinden etkilemesi ve bunu tek bir kişinin yapması inanılmaz
18 TL bu oyun için hiçbir şey oynanmadan ölünmemesi gerektiğini düşünüyorum vaktiniz olsun olmasın farketmez bu oyunu deneyimlemeniz lazım
Böyle küçük bir inceleme yaptım oyunu mutlaka al bitirince konuşuruz
@ErenXPG @terebayt