Neler Yeni

20.000 tl ye yatırım tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Enver Cengiz
arkadaşlar merhaba elimde sapphire rx 7800 xt pure ekran kartı var 1 yıl 8 ay garantili kutulu tertemiz bir kart
bende bu sene üniversite sınavına hazırlanacağım için bilgisayarı kaldırmayı düşünüyorum yani 1 yıl boyunca bu kart yatacak
bende bu kartı satıp üzerine az daha koyup euro altın yada başka bir öneriniz varsa almayı daha mantıklı buldum sınav sonrası da idarelik bir sey alırın diye düşündüm
peki sizce ben bu kartı satmalı mıyım yoksa seneye kadar dursun mu satarsamda para ile ne yapabilirim bir tavsiyeniz varmı

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
BehzatÇ
Kart durmasın borsada belli başlı hisselere yatırım yapabilirsin uzun vaade de borsa her daim kazandırıyor bana göre

Farex

80+ Silver
Kardeşim avrupa borsası tavsiyemdir nasdaq dan intel nvidia önerimdir eğer 2-3 ay öncesi desen apple derdim.

Zechion

80+ Silver
Kardeşim avrupa borsası tavsiyemdir nasdaq dan intel nvidia önerimdir eğer 2-3 ay öncesi desen apple derdim.
Apple 9 eylülde bir etkinlik yapacak. Etkinlik ile artış yaşanabilir mi ?

Farex

80+ Silver
Apple 9 eylülde bir etkinlik yapacak. Etkinlik ile artış yaşanabilir mi ?
Evet yaşayabilir ama garantisi yok maalesef. Öncelerden olsaydı bu tarih yaklaştıkça fiyatı arttığı için şuandan kar vardı ama şuan ne durumda incelemedim açıkçası ben intel ve nvidia tuutyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,085
Üyeler
171,139
Son üye
Ariobarzanes
Top Bottom