Arama sonuçları: *

• Users: MoOsFoOsy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MoOsFoOsy

Modlu Multiplayer Minecraft nasıl oynanır

4 arkadaşız 2 mizde pre var sadece modlu mc oynamak istiyoruz bu işten anlayanlar bir yardımcı olursa sevinirim
  2. MoOsFoOsy

Vodafone ile nasıl discord giricem

kuzenin evindeki internet sağlayıcısı vodafone ama goodbydpi işe yaramıyor aynı şekilde vodafone da diğerlerine göre farklı güvenlik protokolleri varmış yapan bir arkadaş el atsa mükemmel olur
  3. MoOsFoOsy

Hangi ram i almalıyım

Dostlar kolay gelsin ddr5 sistemin son parçası ram fiyatlar malum şimdilik tek modül 16gb 6000 30cl değerlerine sahip bir ram arıyorum 2 ürün var patriot un ve goodram in patrioun chipleri sk hynix gelme ihtimali olsudu için ben o taraftayım ama aldıktan sonra fiyat düşerse çıldırım ne yapsak ya 😅😅
  4. MoOsFoOsy

İnce Hesap dan Tray işlemci aldım şüpheliyim

incehesaptan r5 7500f tray işlemci aldım bugün elime geçti işlemcinin pcp nin üstünden bir kırık gibi gözüktü gözüme elimle silmeyi denedim sümük yapışkan bir şey geldi kırık değilmiş ayrıca parmak izine benzer silme izleride vardı ikinci kez tray işlemci aldım ve yaklaşık bi 1 hafta test etme...
  5. MoOsFoOsy

Veritabanı ile kodlama yapmak istiyorum

şimdi bir program yapmak istiyorum konu yok ama içeriği bilgi ve görüntü saklayabileceğim bunu sekmelendirecek ve tasnif edecek içinde find özellikleri olacak v.b veritabanı işine gelince de bi süre sonra yüksek boyutlu veri olacağı için sunucumu kiralamak gerekiyor ayrı bir bilgisayarı host mu...
  6. MoOsFoOsy

Rehber CS2'de FPS ve Input Lag Sorunları Nasıl Aşılır? ve Ufak Tüyolar

Merhabalar gelen güncellemeler geçen süre zarfı ve donanımların günden güne eskimesi Türk oyuncuların Avrupada'ki oyuncularla yarışabilmesini zorlaştırırken sosyal medya ve forumlarda sıklıkla gördüğüm cs2 bazındaki bu düşük...
  7. MoOsFoOsy

MSI B650M GAMING PLUS WIFI vs Asus B850M Max Gamıng

Bu iki anakartdan birini alıcam b850 fiyat ve chipset konusunda cezbetsede msi ın anakartı daha dolu geldi sanki şuan aktif bi sistemde kullanılmayacak parça parça alıyorum
  8. MoOsFoOsy

1 milyon tl otomatik tasarruflu temiz araç tavsiyesi

bütçe 1milyon tl oda en fazla otomatik tasarruflu temiz bir araç bakıyoruz piyasasıda olan bir araç olursa iyi olur tavsiylerinizi bekliyorum
  9. MoOsFoOsy

2018 model Peugeout 2008 1.6 alınır mı? ?

Bayadır Suv araç arıyoruz allure paket bir ilan gördük km 30k civarı temiz bir araç internette şanzımanı hakkında olumsuz yorumlar gördüm ayrıca 1.160000 tl fiyatı var işten anlayan arkadaşlar
  10. MoOsFoOsy

Cs2 için R5 7500f mi R7 7700 mü R5 9600x mi almalıyım

Am5 sisteme geçiş yapıcam alacağım anakart veya ekran kartının önemi yok istediğim şey bu 3 işlemciden hangisi cs2 için en iyi performansı verir
  11. MoOsFoOsy

Instagram İnstagram Telefon Banı Atıyor

Yakın zamanda şahsi hesabıma erişim engeli geldi itiraz talebi bile yolluyamıyordum Ve yeni açtığım veya kendi sahip olduğum 7-8 senelik bir hesabada girdikten kısa bir süre sonra erişim engeli geldi şuan uygulama üzerinden instagramda herhangi bir hesaba giremiyorum ama engellenen hesap bile...
  12. MoOsFoOsy

COC Hesabıma Erişemiyorum

2017 de açtığım ve aktif oynadığım hesabım vardı telefona format attığım için silmiştim yakın zamanda tekrar indirdim google play e bağlı idi hesap aynı zamanda aynı mail hesabındaki supercell hesabı ama mail hesabıma doğrulama kodu gelmiyor ayrıaten mail hesabına bağlı bir oyun hesabı yok ama...
  13. MoOsFoOsy

CS2 için Ekran kartı tavsiyesi

Öncelikle şuanki ekran kartım rx6600 ve kendi ayarlarımda 400 ü yakım fpsler aldığım oluyor ama 240 hz monitörümde daha stabil veriler yakalamam lazım çünkü renk ayarlarım yüzünden fresync kullanmıyorum işlemci r5 5600 Cs envanterim 10k ediyor ayrıaten ekran kartını satıcam neden marka...
  14. MoOsFoOsy

Havit Gamenote H2039bg ve N11 satıcı Rezilliği

17/01/2025 tarihinde N11 sitesinden 1500 TL fiyata Havit Gamenote H2039bg kablosuz Gaming kulaklığını satın aldım ve 1 saat önce elime geçti direkt test etmeye başladım çünkü bu kulaklık için şüphelerim vardı ve YouTube'da yancı kanallar dışında inceleyen yoktu kulaklık kutusunun üstünde...
  15. MoOsFoOsy

Wiewsonic Xg2421 yi Sizce iade etmelimiyim

monitör bu gün elime Geçti monitörde bi solukluk tn panel havası var renk ayarları göz yoruyor kendime göre ayar çözdüm ama bu şekilde ayar yaparak kullanmak yoracak gibi geldi amazondan almıştım zaten iade edip dell g2524h mı alsam 2k daha uygun üstüne 280hz purexp var diye ghosting yok diye...
  16. MoOsFoOsy

İntel Arc B580 Cs 2 için Performanslımıdır

B580 yeni gelen güncellemelerle iyi hale gelecektir ama intel in cs kaynaklı olmasından dolayı cs2 de yüksek fps verememesi biraz korkutuyor 240 hz lik bir monitör geçişi yapacakken 4060 yada rx7600 gibi bir tercih mi yapsam diye düşündürüyor tavsiyelerinizi alırım
  17. MoOsFoOsy

Wiewsonic Xg2431 Alınabilirmi ?

Bir çok kişi 7 8 ay sonra ekranda çizgi oluşumu parlaklığın sıkıntı yaratmasından muzdarip 9300 tl bandında bir fiyatı var ürünün en az 1 yıldır kullanan arkadaşlar ve ürün hakkında bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yoksa Dell G2524h yada 360 hz monitör arayışına geçicem herhalde
  18. MoOsFoOsy

XG2431 vs G2524h Hangisi Alınır

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2524h-25-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,318068830.html...
  19. MoOsFoOsy

Sistemi 32 gb yapmaya değermi ?

Şuan aktif sistemim r5 5600 rx6600 16gb 3200 mhz ram var 15 bin tl gibi bir bütçem var 240 hz 2.monitörü çekicem rami 16x2 1733964904 Yapmaya değermi
  20. MoOsFoOsy

2020 1.0 touch clio vs 2022 1.0 kia stonic

2 aracın fiyatı birbirine yakın hangisini tercih etmek gerek
Geri