Arama sonuçları: *

• Users: Bahadır_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bahadır_

HEYET BENİ HAKLI BULDU - İTOPYA KARGO ÜCRETİNİ BENİM ÖDEMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ

Daha önceden bu forumda açtığım konuda bana yardımcı olan arkadaşlar tükrtici hakem heyetine başvurmamı söyledi (konu ektedir) . Heyet beni haklı buldu . Eski konumda bana kargo ücretinin onların ödediği bilgisini aldım (foto ektedir) . Şimdi itopya kasayı heyet raporuyla beraber kargolamamı...
  2. Bahadır_

Arctic Freezer 34 eSports Alınır MI?

AMD R5 1600 AF için Arctic Freezer 34 eSports ( tek fanlı model) almayı planlıyorum. Sizce ideal mi ? Başka Soğutucu önerecekseniz lütfen snowman önermeyin . Dark Freezer x126 ve Arctic Freezer 34 eSports arasında kaldım . Dark Freezer x126 58 cfm iken Arctic Freezer 34 eSports modeli 67.56 cfm...
  3. Bahadır_

AMD R5 1600 AF Boşta 55 Derece

Kullandığım sistem DA-MD1 . AMD Ryzen 5 1600 AF 12nm işlemcim boşta 55 derece . 4 Ocak 2020 de elime ulaştı hiç macun yenilemedim . Prime95 %100 cpu kullanımında 95 dereceye çok kısa bir sürede çıktı . Bikaç gündür forumda da belirttiğim üzere kule tipi soğutucu almayı düşünüyordum ancak...
  4. Bahadır_

AMD R5 1600 AF İçin Hangisini Almalıyım?

Amd R5 1600 AF işlemcime stok fan yetmediği için kule tipi soğutucu alacağım sizce bunlardan hangisini almalıyım ? Üst limit 360 tl. Kullananlar yorumlarını ve gürültü seviyesini belirtebilir mi ...
  5. Bahadır_

Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Amd R5 1600 AF Prime95 testinde 5 dk bile olmadan 95 dereceye çıkıyor . Boşta 55 derece . Genel olarak çok ısınıyor . Sistemim DA-MD1 . Bana max 350 lira civarına güzel soğutan sessiz çalışan Snowman T6 ve T6 ultra hariç kule tipi soğutucu önerir misiniz ? Stok fanda kaç derece aldığınızı ve...
  6. Bahadır_

Dark Freezer X125 Kullanan Var Mı?

İşlemcim ( AMD R5 1600 AF) çok ısındığı için kule tipi soğutucu almaya karar verdim . Dark Freezer X125 modelini kullanan varsa yorumlarını söyleyebilir mi ? SEs durumu , soğutma seviyesi vs. Kimse youtube da test yapmamış. Ve bana sessiz çalışan iyi soğutan bir kule tipi soğutucu önerir misiniz?
  7. Bahadır_

Sessiz Çalışan İyi Soğutan 2000rpm Kule Tipi Cpu Fanı Önerisi

Ryzen 5 1600 AF işlemcim çok ısındığından dolayı tercihen 2 fanlı ve 2000rpm ( kalitesine ve fiyatına göre tek fan da olabilir ) sessiz çalışan kule tipi cpu soğutucu almaya karar verdim . bütçe; üst limit 350 civarı alt limit yok . stok fan çok yetersiz kalıyor . Ve cpu soğutucunun kutusundan...
  8. Bahadır_

Amd Ryzen 5 1600 AF İçin Hangi soğutucuyu Almalıyım ?

Amd Ryzen 5 1600 AF işlemcim çok ısındığindan dolayı bugün kasayı elimden geldiği kadar temizledim baya etkisi oldu ancak işlemci hala fazla ısınıyor . Arkadaşlarım ya işlemciyi değiştir ya da soğutucu al dedi. İşlemciyi değiştirme fikrine pek sıcak bakmadım ancak soğutucu almaya karar verdim ...
  9. Bahadır_

RX580 Euro Truck Sim. 2'de 69°C-70°C

Merhabalar Donanım Arşivi MD-1 sistemi kullanıyorum . En yüksek ayarlarda Asus Dual Series RX580 4GB OC ekran kart 60fps de 69°C-70°C sıcaklıkta çalışıyor . Genel olarak driver güncellemesinen sonra valoarntta olsun cs:go da olsun çoğu oyunda sıcaklık artışı var ekran kartında . Bu bir sorun...
  10. Bahadır_

İtopya'ya Garantiye Yolladığım PC'de Aynı Sorun Devam Ediyor

İtopyanın internet sitesinden aldığım DA-MD1 sistemimde bazen açınca bikaç saniye içinde takılıp ekranın gitmesi , klavye ve mouse a elektrik gelmemesi ancak kasanın çalışmaya devam etmesi , kasa üzerindeki tuştan reset atınca düzelmesi sorunu vardı. En sonunda tamamen ekran gitti ve pc bidaha...
  11. Bahadır_

PC'm açılmıyor, ekran gelmiyor.

Arkadaşlar ben bu pc yi almıştım ve 2. Ayından beri bilgisayarı ilk actigimda bazen daha dc ekranı bile gelmeden ekran gidiyordu ve klavye mouse a elektrik gelmiyordu ancak kasa çalışmaya devam ediyordu . Reset atınca düzeliyordu ve habire olmuyordu . Son zamanlarda çok sık olmaya başladı...
Geri