Arama sonuçları: *

• Users: Araba
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Araba

2 aydır geçmeyen sivilce için yardım

Arkadaşlar burnumda bi sivilce var yaklaşık 2 aydır geçmiyor 3 kez geçecek gibi oldu küçüldü soyulur gibi oldu ama sonra tekrar büyüdü daha önce benzerini yaşayanınız var mı? En sonunda doktora gidicem.
  2. Araba

msü sınavı nasıl geçti?

Sınav bittii nasıldı sınavınız?
  3. Araba

Beinsports özet sorunu

Bein sports Türkiye youtube kanalında süperlig özetleri bende gözükmüyordu normalde daha sonra vpnle aynı kanala girdim tüm süperlig özetleri var. Videoyu açıp vpnyi kapayınca ülkenizde bu içerik yayınlanmıyor gibi bir şey diyor. Türkiye'ye neden kapamış olabilirler?
  4. Araba

Futbolcular birbirleriyle neden takipleşmiyor?

Örnek olarak Galatasaraylı oyuncular beraber yıl veya yıllar geçiriyorlar. Unutulmayacak hatıralar yaşıyorlar ama çoğu birbiriyle takipleşmiyor . Belki de bir tek benim tuhafıma gitmiş olabilir. Mesela ndombele 2-3 kişiyle takiplesiyor
  5. Araba

Organik kimya bilenler yardım edebilir mi?

bu bileşik nasıl adlandırılır
  6. Araba

MSÜ başvururken çıkan hata

böyle bir hata veriyor napmam gerek okulda tatilde müdüre gidemiyorum
  7. Araba

Telefona benden habersiz oyun yüklenmiş

2 tane saçma oyun yüklenmiş . Baskasi giremez telefona bunun nasil veya ne zaman yüklendiğini nasıl anlayabilirim ?
  8. Araba

Pt.com (pozitif teknoloji) güvenilir mi?

Pt.com (pozitif teknoloji) güvenilir mi?
  9. Araba

Samsung a34 bu fiyata alınır mı?

https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-a34-5g-128-gb-gumus-cep-telefonu-samsung-turkiye-garantili-p-679425555 alınır mı
  10. Araba

Bu tabletlerden hangisi alınır ?

Oyun oynanmayacak sadece film youtube vs izlemek için hangisi alınır ? https://www.a101.com.tr/elektronik/lenovo-tab-m10-tb328fu-zaae0012tr-64-gb-4-gb-ram-10-1-tablet/?gclid=CjwKCAiAxreqBhAxEiwAfGfndGkd7eTFv_3CZvWU2UeHoJcC12yGBWuH7X8RA0fzTX_OP6wtVpiU3xoC15oQAvD_BwE...
  11. Araba

Kıyafete yazı baskısı yaptırabilecegim yer nerden bulabilirim

Kıyafete yazı baskısı yaptırabilecegim yer nerden bulabilirim?
  12. Araba

GALATASARAY 2 - 2 KOPENHAG

Atamayana atarlar oldu 2. yarı tahminleriniz ne
  13. Araba

Bankadan paparaya para atma.

fast ile göndersem paparanın sahibi ile banka kartının sahibinin aynı kişi mi olması lazım?
  14. Araba

OBP hakkında yardım

85 diploma notu alan bir öğrenci ile 90 alan bir öğrencinin arasındaki fark ne kadardır kaç net fazla yapmam gerekir?
  15. Araba

Valorant 75vp eksik eklerler mi?

75vp eklerler mi ona göre vp alıcam?
  16. Araba

6'lı masanın dağılması kime yaradı?

Bildiginiz gibi İyi parti masadan ayrıldı. İyi parti seçmenleri muhalafet bloğunda kalıp Akparti oylarını böler mi?
  17. Araba

Halkbankdan paparaya para nasıl gönderilir?

Benim adıma ait olmayan halkbank kartından paparama nasıl yollarım
  18. Araba

Youtuber Harun Kılıç vefat etti.

Enkazda hayatını kaybetti bugün bulunmuş. Clash royale oynayanlar bilir. Çok iyi kalpli bir abimizdi baya üzüldüm. o7 https://www.youtube.com/@Harun-Kilic/videos kaynak
  19. Araba

GS 1 - 0 FB

Bence 1-1 biter sizce?
  20. Araba

Ekran kartı miningi bitti mi?

eth rvn falan baya popülerdi artik hiç miningci görmüyorum artık mining yapılmıyor mu?
Geri