Arama sonuçları: *

1. K

Valorantı pc den nasıl tam silebilirim?

Arkadaşlar valorantı ve riot games i kaldırmama rağmen oyun hala yer kaplıyor nasıl tam şekilde kaldırabilirim?
  2. K

Rdr 2 online oyuncu menüsü

Arkadaşlar rdr 2 online oynarken oyuncu meüsünü açmak istiyorum tüm tuşları denememe rağmen açılmadı
  3. K

Asetto Corsa hata veriyor!

Arkadaşlar asetto corsada bir sunucuya girmeye çalışıyorum bu hatayı veriyor nasıl çözebilirim?
  4. K

Asetto corsa mod hata veriyor!

Arkadaşlar bir supra modu indirdim ve kurdum oynaya basıyorum ve biraz yüklendikten sonra böyle bir hata veriyor nasıl çözebilirim?
  5. K

Fifa online 4 yavaş indirme sorunu!

arkadaşlarr 1.30-2 saattir indiriyorum daha 1.50 gb inmiş normalde 1.6 mb ile indiriyor şimdi 300-350 kb arası nasıl çözebilirim?
  6. K

Müzik dinlerken kendi kendine geri sarılıyor!

arkadaşlar groove dan müzik dinliyorum müzik bazen biraz geriye veya ileriye sarılıyor pc demi sorun var nasıl çözebilirim?
  7. K

Steam indirirken kalan yerden devam etmiyor?

Arkadaşlar 90 gb lik bir oyun indiriyorum biliyorsunuzki hemen bitmiyor dün 4 gb indirdim bu sabah pc yi açtıımda baştan başladı bunu düzeltemezmiyiz?
  8. K

Steam satın alma sorunu!

Arkadaşlar ilk sipariş e bastım açılan sayfa yüklenmedi kapattıktan sonra bir daha al dedim böyle yazıyr nasıl düzelticem?
  9. K

MOTOGP 2020 Alınır mı??

sizce alınır mı? 18 lira.
  10. K

ETS 2 PROMODS 7-ZİP AYIKLAMA SORUNU!

ARKADAŞLAR PROMODSUN DOSYASINI 7-ZİP İLE AYIKLAMAYA ÇAILIŞIRKEN BÖYLE BİR HATA VERİYOR
  11. K

ETS 2 Fatal error veriyor

truckersmp de giriyorum tırla garajdan çıkıyorum 5 saniye sonra game crashed fatal error diyor atıyor oyundan sebebi ve çözümü nedir?
  12. K

Güncelleme sonrası Mavi ekran hatası alıyorum

Arkadaşlar nvidia güncellemesi yaptım ondan sonra bir iki kere ekran siyah oluyor ardından sorunla karşılaştık yazan mavi ekran çıkıyor. Neden olabilir?
  13. K

Cheat Engine Yüklenmiyor

Arkadaşlar yüklüyorum ardından çalıştıra basına böyle bir uyarı veriyor 'Windows belirtilen aygıta,yola ve dosyaya erişemedi, öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir.' bunu nasıl çözebilirim?
  14. K

Euro truck 2 promods a girmek için bu dlc ler yetermi?

Bu dlc ler yetermi promods a girmek için?
  15. K

Assetto corsa oynayan varmı?

Bu hafa içerisinde assetto corsa alcağım. Çoğunlukla multiplayer oynıycağım. Şimdi ben content managerdan mı giricem yoksa oyunun kendisindenmi? Ve ayrıca sunucu önerebilir misiniz??
  16. K

İninalı çiplimi almalıyım çipsizmi?

Arkadaşlar ininal alıcam ve sadece steamden asetto corsa alıcam bunun için çiplimi alıyım çipsizmi?
  17. K

İnsignia daha sorun çıkarırmı?

Arkadaşlar araba insignia 1.6t 2010 motoru rektefiye ettirdim ondan öncede bir kere arıza yapmıştı şimdi motor gücü azaltıldı diyor galiba tubo hortumu ile ilgili bir şey. Bunu yaptırdıktan sonra sizce arıza çıkarırmı?
  18. K

GTA V Neden Açılmıyor!

Socialclub açılmıyor ve socialclub internet siteside açılmıyor acaba sorun bendenmi kaynaklı?
  19. K

Format atarken sürücü yok hatası!!!

Arkadaşlar format atarken Windowsu nereye kurıcağını ayarlama bölümünde sürücü yok hatası veriyor yardımm edin!!! 1611853294 Kimse de bu sorun olmadı galiba
  20. K

Windows onarım hatası?

Arkadaşlar pc yi açıyorum ama otomatik onarma diyor sonra onarılması diyip mavi ekrana geçiyor. Gelişmiş seçeneklerin hepsini denedim ama olmuyor yardım lütfen n!!!
Geri