Cheat Engine Yüklenmiyor

Reaksiyon skoru
75
Arkadaşlar yüklüyorum ardından çalıştıra basına böyle bir uyarı veriyor 'Windows belirtilen aygıta,yola ve dosyaya erişemedi, öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir.' bunu nasıl çözebilirim?

Nereden yükledin gezginlerden yükle başka yerden yüklediysen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde defender givi bütün antivirüsler cheat engine'i virüs görür.

Kendi sitesinden ayrıca gezginlerdende yükledim aynı şeyi veriyor

Anti virüsler otomatik olarak sildiği için. Tüm anti virüsleri kapat sonra bir daha indir.

Arkadaşlar yüklüyorum ardından çalıştıra basına böyle bir uyarı veriyor 'Windows belirtilen aygıta,yola ve dosyaya erişemedi, öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir.' bunu nasıl çözebilirim?
kanka bunu ben nasıl çözdüm biliyomusun antivirüs yoksa yükle varsada devre dısı bırak ben öyle yaptım valla

kanka bunu ben nasıl çözdüm biliyomusun antivirüs yoksa yükle varsada devre dısı bırak ben öyle yaptım valla
Bende hiçbir antivirüs programı kurulu değil neleri kapatmam gerekli?

Anti-virüsleri devre dışı bırak düzelecektir. Hangi oyun için kullanacaksınız hocam?

Cheat Engine hassas dosyalara eriştiği için antivirüsler erişmesine izin vermez ve siler. Antivirüsü kapatın veya Cheat Engine'i istisna uygulamaya alın.

Cheat Engine hassas dosyalara eriştiği için antivirüsler erişmesine izin vermez ve siler. Antivirüsü kapatın veya Cheat Engine'i istisna uygulamaya alın.
Nasıl alıcam?

Anti-virüsleri devre dışı bırak düzelecektir. Hangi oyun için kullanacaksınız hocam?
ets2

kur kanka antivirüsü avast felan kurabilirsin kurduktan sonra devre dısı bırak yeniden indir dene bi
nASIL DEVRE DIŞI BIRAKACAĞIM?

kur kanka antivirüsü avast felan kurabilirsin kurduktan sonra devre dısı bırak yeniden indir dene bi
Bilgisizlik işte. Kardeşim defender kapat ondan sonra indir.
  1. Başlat düğmesi > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Güvenliği ve ardından Güvenlik duvarı ve ağ koruması'nı seçin. Windows Güvenliği ayarlarını açma.
  2. Bir ağ profili seçin.
  3. Microsoft Defender Güvenlik Duvarı altındaki ayarı Açık durumuna getirin. ...
  4. Kapatmak için, ayarı Kapalı olarak değiştirin.

1. Başlat düğmesi > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Güvenliği ve ardından Güvenlik duvarı ve ağ koruması'nı seçin. Windows Güvenliği ayarlarını açma.
  2. Bir ağ profili seçin.
  3. Microsoft Defender Güvenlik Duvarı altındaki ayarı Açık durumuna getirin. ...
Sağol kardeşim oldu :)

2. Bir ağ profili seçin.
Bilmiyor olabilir neden aşşağılama gereği duydun windows defender kapatmak çok bilge işimi egolu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,239
Üyeler
197,165
Son üye
EgeUmut
Geri