Bilmeden konuştuğu için olabilir mi? Bilmiyorsa söylemezsin olur biter. Ultra zeki arkadaş.Bilmiyor olabilir neden aşşağılama gereği duydun windows defender kapatmak çok bilge işimi egolu
Bilmeden konuştuğu için olabilir mi? Bilmiyorsa söylemezsin olur biter. Ultra zeki arkadaş.Bilmiyor olabilir neden aşşağılama gereği duydun windows defender kapatmak çok bilge işimi egolu
Boş yapma bildiğini yazmış adam afferin windows defender kapattın helal her forumda var senin gibilerdenBilmeden konuştuğu için olabilir mi? Bilmiyorsa söylemezsin olur biter. Ultra zeki arkadaş.
Ağlama tamam. Bilmiyorsan git 2 bilgi öğren gel. Sen yardım etseydin ilk.Boş yapma bildiğini yazmış adam afferin windows defender kapattın helal her forumda var senin gibilerden
Her konuda bilgisi olmak zorunda mı sence insanların senin her konuda bilgin var mı yani bilmediğin hiö mi bir şey yokAğlama tamam. Bilmiyorsan git 2 bilgi öğren gel. Sen yardım etseydin ilk.
Bilmemesi sorun değil zaten okursan. Bilmeden konuşması sıkıntı. Bilmiyorsan söyleme.Her konuda bilgisi olmak zorunda mı sence insanların senin her konuda bilgin var mı yani bilmediğin hiö mi bir şey yok
adam deneyimlediği ve sonuç aldığı şeyi yazmış eğer dikkatli okursan yapmadığı birşeyi söylememiş gelip buralarda 2 bilginizle egonuzu tatmin etmeyin artıkBilmemesi sorun değil zaten okursan. Bilmeden konuşması sıkıntı. Bilmiyorsan söyleme.
Windows defenderi kaldırmayı gösterdi egoya bak WHISNEKSNDJSSIJDU max 12 yaşındasın 2 bilgi öğrende gel diyorAğlama tamam. Bilmiyorsan git 2 bilgi öğren gel. Sen yardım etseydin ilk.
Tamam köşene git ağla.Windows defenderi kaldırmayı gösterdi egoya bak WHISNEKSNDJSSIJDU max 12 yaşındasın 2 bilgi öğrende gel diyor
Yönetici yokmu mutelesin şunuTamam köşene git ağla.
@Mehmet YılmazTamam köşene git ağla.
Öyle yapılmaz o. Rapor et düğmesi var aşağıda ona bas. Onu da mı ben öğreticeğim?
Basmak istemedim?Öyle yapılmaz o. Rapor et düğmesi var aşağıda ona bas. Onu da mı ben öğreticeğim?
Butonu boşuna mı koydular? Bunun gibi şeyler için buton koydular. Bas, şikayet et, geç.Basmak istemedim?
Sanane olm sanane bayram bayram sus 12 yaşında çocuksun windows defender kapatmayı biliyorsun diye havalanıonButonu boşuna mı koydular? Bunun gibi şeyler için buton koydular. Bas, şikayet et, geç.