Tüm parçalar için iade oluşturdum. Biraz acele etmişisim anladığım kadarıyla. Sistem beyaz olsun diye biraz daha fazla ödemeye okeydim fakat aynı fiyata...
Sapphire anakartlarla sorun yaşayan kullanıcılar var. MSI, Gigabyte veya Asus anakart tercih edebilirsiniz.
Toplam maliyeti düşürmek için farklı bir kasa...
Hocam daha yeni beyaz sistem kurdum bence ram ve ssdyi temiz şekilde 2.el alabilirsiniz özellikle rami 2x8 yapmak yerine imkan varsa 2x16 yapmak ya da 1x16...
Beyaz istiyorum zaten bu beyaz sevdam yüzünden işlemci ve ramden feragat ediyorum. Sıvı soğutma ve kasa harici herşeyi aldım ama iade edebilirim. Bütçe çok...
2. sistemde kasayla birlikte gelen psu’nun 750w olması problem yaratır mı? 9800x3d den dolauı işlemcide daha fazla çekecek diye düşünüyorum. Paketteki...
ssd mld m700 yapın nv3 yerine.
9800 ve 7800 arasında 2.5K verilebilir
estetik kaygısını ben ikinci plana atardım
ama 120k verip 16gb ram almazdım hele...
Merhaba arkadaşlar, sistem topluyorum ve iki seçenek arasında kaldım. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Kullanım amacım: PS5 Pro'yu satıp PC'yi tek oyun cihazı...
Ben az önce çektim 50k’dan. Beyaz başka seçenek kalmıyor xfx 52-54k yazıyor. Ama son dakika sapphire nitro+ koydular 50kya. Ama beyaz olduğu için asrock çektim.
Ben beyqz bir sistem topladığım için biraz değişikliğe gitmek zorunda kaldım. Nzxt c850 psu aldım. Ram olarak 2x 8gb aldım beyaz renk seçeneği çok dar...
Bunu bende merak ediyorum arkadaşlar. Ben ps5 proyu satıp sistem diziyorum. Tek eksik ekran kartı kaldı. Vatandaki asrock’ın beyaz modeli 50k bende birazdan...