Arama sonuçları: *

1. Oğuzhan Arıkan

Yardım AliExpress teslimat süreci

Yaklaşık 4 parça ürün sipariş ettim. Ürünler ne zaman elimde olur süreç nasıl işliyor ilk defa AliExpress den sipariş verdim.
  2. Oğuzhan Arıkan

Sürekli veya anlık fps drop yiyorum ve aşırı derecede oyunlarda lag var.

Ekran kartı: MSI Gaming Z Trio Rx6900XT İşlemci: R7 5800x3D Anakart: Asus Tuf Gaming X570 plus Ram: Geil Orion 32gb 4000mhz cl18 SSD: WD SN850 Black 7000/5500 1TB HDD: Seagate 2tb 7200rpm Psu: Sharkoon 850w 80+ Gold Kasa: Lian li lancool 2 mesh Monitör: Samsung Odyssey G7 28' UHD 144' 2.Monitör...
  3. Oğuzhan Arıkan

Twitch kanalımda eğlenceli yayınlar yapıyorum.

1 ay önce Twitchte yayın açmaya başladım. Yeni başlayanlara oranla oldukça profesyonel giriş yaptığımı düşünüyorum. İlk ay 120 saat yayın yaptım. Sistemim sağlam güzel bir şekilde yüksek fps ile yayın verebiliyorum. Ağırlıklı olarak Cs2, Rainbow Six Siege, Valorant, Sea of Thieves, korku...
  4. Oğuzhan Arıkan

Twitch Twitch Obs yayın ayarları çamurlaşma ?

Yayın ayarlarım bu şekilde Bazen sorunsuz yayın veriyorum ama çoğu zaman rekabetçi oyunlarda hareket halinde çamurlaşma oluyor. Bit hızımda düşüş olmamasına rağmen. Yapmam gereken herhangi bir ek ayar var mı? Örnek olarak yayında ki sorun olmayan anlar genellikle sabitken, çamurlaşma ise...
  5. Oğuzhan Arıkan

Öneri Sıvı soğutma önerisi

240mm aerocool sıvı soğutucu kullanıyorum, R7 5800x3d işlemci kullanıyorum. İşlemciyi takarken eski kullandığım maxtor adında 40tl lik bir termal macun sürmüştüm, işlemci şuanda yükte 85 i çok rahat görüyor. Termal macun değişsem büyük ihtimalle sıcaklık 76 dereceleri geçmez ancak ben bu...
  6. Oğuzhan Arıkan

Çözüldü✓ Razer deathadder V3 pro VS Razer Viper V2 pro

İki mouse arasında kaldım elim büyük ve şuanda Razer basilisk V3 kablolu kullanıyorum. En nefret ettiğim şey mouse kullanırken parmağımın yere değip kullanımı kötü etkilemesi. Kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim şuan iki ürün arasında 750 TL fark ile V3 pro daha pahalı. Siz ne...
  7. Oğuzhan Arıkan

Bilgisayar birden donup kendini yeniden başlatıyor.

Bu hafta içerisinde 3 kere oldu, rapor dosyasını inceleyip neyden kaynaklı olduğunu söyleyebilecek birisi var mı ? Minidump dosyası aşağıda.
  8. Oğuzhan Arıkan

Depremzedeler için ücretsiz psikolojik destek

Depremzedeler için ücretsiz psikolojik destek veren bildiğiniz yerler var mı ? Kahramanmaraş merkezde yaşayan bir depremzedeyim, aileme bakmak için İstanbul'a çalışmaya geldim. Bildiğiniz ücretsiz psikolojik destek veren bir yer var mı ?
  9. Oğuzhan Arıkan

AMD SHOW! Ryzen 9 7950x3d

AMD çocuğu koydu arkadaşlar. İnteli tabiri caiz ise resmen tokatlamaya devam ediyor. Düşünceleriniz nedir ? Şahsen ben R7 5800x3d kullanıyorum R9 7950x3d yi biraz daha iddialı beklerdim. Şahsen Ddr4 işlemciyle ddr5 i9 12900k ya oyunda meydan okuyan AMD, ddr5 de biraz daha iddialı olabilirdi. Ama...
  10. Oğuzhan Arıkan

Öneri R9 5900x Vs R7 5800x3d

Sistemim: Ekran kartı: MSI Gaming Z Trio Rx6900XT İşlemci: R5 5600 Anakart: Asus Tuf Gaming X570 plus Ram: Geil Orion 32gb 4000mhz cl18 SSD: WD SN850 Black 7000/5500 1TB HDD: Seagate 2tb 7200rpm Psu: Sharkoon 850w 80+ Gold Kasa: Lian li lancool 2 mesh Monitör: Samsung Odyssey G7 28' UHD 144hz...
  11. Oğuzhan Arıkan

Profesyonel olarak ses kayıt programı önerisi

Aktif olarak Adobe Audition 2022 kullanıyorum ancak çok hoşuma gitmedi istediğim şeyleri yapamıyorum. Önerebiliceğiniz bir kayıt programı varmı? FL studio, Cu-Base gibi programların önerdiğiniz bir eğitim seti varmı ? Not: Vokal kaydı, akustik ve elektro gitar kaydı alıyorum.
  12. Oğuzhan Arıkan

Yardım Rx6900xt driver güncellemesi 240hz ve üzeri ekranlarda siyah ekran sorunu!

MSI gaming z trio Rx6900xt ekran kartını kullanıyorum. Sorunsuzca kullanıyordum ancak 360hz 0.5ms monitör bağlandıktan sonra siyah ekran yemeye başladım. Siyah ekranı genellikle sistem boşta iken ve iki ekranı da aktif kullanırken alıyorum. Diğer ekranım 144hz 1ms 4k bir ekran. Çok nadir oyun...
  13. Oğuzhan Arıkan

Yardım Valorant Açılmıyor !

Gece 2 de oynadığım oyun an itibariyle açılmıyor. Sadece valorant değil Riot Client de açılmıyor. Sanırım Riot çöktü.
  14. Oğuzhan Arıkan

❌İndirim Bitti! Alienware 24.5" 360Hz 0.5ms 8699 TL !!!

İtopya satın alma linki Almak istiyordum 10900 TL bir fiyatı vardı. An itibariyle 8500 TL, muadili olan 360hz monitörler 12000-13000 TL den başlıyor. Az önce sipariş verdim bence kaçırmayın.
  15. Oğuzhan Arıkan

LETGO YENİDEN ÇÖKTÜ !!!

Berbat güncellemeden sonra letgo yeniden çöktü. Şuan hiçbir şekilde etkileşimde bulunamıyorsunuz lütfen tekrar deneyin yazısı karşınıza çıkıyor. Ve sohbetimizde ki kişilerin hepsinde bu hesap şuanda etkin değil yazısı çıkmakta. Bu sefer uygulama açılıyor ancak hiçbirsey yapılmıyor.
  16. Oğuzhan Arıkan

Üniversite yerleştirme sonuçları. Yeni açılan bölüme yerleştim.

Arkadaşlar hepinize merhaba. Bildiğiniz gibi yerleştirme sonuçları açıklandı bu konu hakkında bir sorum olacaktı. 7.tercihim olan Balıkesir Üniversitesi Uluslararası Ticaret İÖ Burhaniye fakültesine yerleştim. Burhaniye Uygulamalı bilimler fakültesinde bu sene ilk defa Uluslararası Ticaret...
  17. Oğuzhan Arıkan

Mavi Ekran Oyunlarda crash, çökme, mavi ekran, otomatik oyunu kapatma

İşletim sistemi: Win 11 Pro RAM: GeIL 32GB(4x8) Orion RGB 4000mhz CL18 DDR4 Ram SSD veya HDD modeli: Western Digital 1 TB Black SN850 WDS100T1X0E M.2 Ekran kartı: MSI RX 6900 XT GAMING Z TRIO 16G 256Bit GDDR6 16GB Anakart: ASUS TUF GAMING X570-PLUS İşlemci: AMD Ryzen™ 5 5600 4.4GHz 6Core...
  18. Oğuzhan Arıkan

xmp ram mhz yükseltme sorunu

A2 ve B2 slotlarına taktığım ramleri sorunsuz bir şekilde xmp ile 4000mhz yapabiliyorum ancak A1 ve B1 slotlarına taktığımda American Megatrends hatası alıyorum. 4 rami aynı şekilde taktığımda yine hata alıyorum ancak sadece A2 ve B2 slotlarına taktığımda ramler sorunsuzca 4000mhz de çalışıyor...
  19. Oğuzhan Arıkan

4000mhz ramler 2666mhz de çalışıyor.

Arkadaşlar asus anakart kullanıyorum bios üzerinden ramleri 4000mhz ye çektiğimde böyle bir hata alıyorum bilen var mı ?
  20. Oğuzhan Arıkan

GPU bağlantı yeri sıcaklığı 103 dereceyi görüyor valorantta

gpu sıcaklığı 65-70 arası, ancak gpu bağlantı noktası 103 dereceleri görüyor manuel ayar yapayım mı yoksa bu değerler normal mi ? kartım: msi gaming z rx6900xt
Geri