Arama sonuçları: *

1. T

FPS oyunları için hangi klavye?

1) K68 Red Cherry MX Switch (RGB değil) 779TL 2) ASUS ROG STRIX scope Cherry MX Blue Switch. 749TL FPS oyunları için Red Switch öneriliyor sanırım. Scope'da X2 CTRL tuşu varmış FPS için. Madem FPS için niye Blue Switch? Sizce hangisini almalıyım? ROG scope ile K68'deki oyun performansını...
  2. T

Corsair K68 Red nasıldır?

Red modeli (RGB değil). Siparişi verdim. Geçen gün 699TL'den İtopya'dan yakalamıştım, sonra K70 alırım diye vazgeçmiştim ama stokta yoktu, bir de İtopya olunca tekrar sipariş vermek istemedim, çok sıkıntı çıkarıyorlar. 79TL fazla ödeyerek QP Bilişim'den sipariş verdim 779TL'ye. Sizce değer mi...
  3. T

Dolar 10 kuruş arttı diye ürünler ZAM yedi!

Evet şaka bir gün. Bu kadar da olmaz dediydim. Bir sitede 779TL'ye dün satılan klavye 800TL olmuş. Yine başka bir sitede birçok ürüne zamla birlikte, indirime girmesini beklediğim klavye 673TL'den 688TL olmuş. Yazıklar olsun size! Dolar 8.5'dan düştü ürünlere 10 kuruş arttığı kadar indirim...
  4. T

K60 RGB PRO Cherry Low Profile 1000TL eder mi?

Cherry Low profile speed switch'li versiyonu olan (viola switch değil) Sizce 1000TL eder mi?
  5. T

K60 RGB PRO (Low Profile MX), K68 ve K70'e göre nasıldır?

Low Profile olan versiyonu nasıldır? K68 veya K70'e göre nasıldır? Daha mı iyi yoksa alt seviyesi mi?
  6. T

1000TL'ye FPS Klavyesi önerisi

Bu şartlar haricinde sakın ama başka bir şey önermeyiniz. Bütçeyi yükselttim. Red Switch veya daha hızlı bir Switch olacak (FPS oyunları için). Türkçe Q olacak. Dediğim gibi FPS oyunları için alacağım ama arada günlük hayatta da kullanacağım için Türkçe Q olacak ve multimedya tuşları olursa...
  7. T

FPS için Corsair K68 vs Rog Strix Scope Blue

K68 indirime girmiyor. Aklımda K70 vardı. Corsair'in stok bahanesiyle indirim olmuyor. Asus Rog Strix Scope Blue indirime girmiş baya. 749TL. K68 789TL. K70 1000TL. Blue Switch almak istemezdim ama diğerleri sanırım fiyatının hakkını vermiyor çünkü Euro 10 iken K70 850TL idi. FPS oyunları için...
  8. T

Anakartta fanları çalıştıracak yuva yok

Arkadaşlar yeni kasa ve PSU aldım. Kasayı bilgisayarcıya götürdüm. Anakartım B450M-K. Kasam MSI MAG 100r. Power ise XPG paylon. Dediği olay şu, anakartta yuva yok, arkadaki fan calısıyor, öndekiler calısmıyor, onları takacak anakartta yuva yok diyor. Öncek kasanda öndeki fanları Frisby PSU'dan...
  9. T

1000TL Klavye önerisi

Red Switch olacak. Sadece FPS rekabetçi oyun için. Kesinlikle Türkçe Q klavye olacak. Sadece model yazıp nedenini açıklarsanız sevinirim. Konuyu sohbete dönüştürmeyelim lütfen. Bütçe 1000 TL. Şimdi almayacağım, modelleri listeleyip indirimlerini bekleyeceğim. Bu yüzden 1200TL olup, indirimde...
  10. T

Corsair K70 899TL eder mi?

Corsair K68 Red(RGB değil) Cherry MX Red siparişi verdim. 699TL'ye düşmüştü. Corsair K70 RGB mk. 2 Cherry MX Red modeli 899 TL'ye düşmüş. Siparişi iptal edip K70 siparişi mi versem? K70 ile K68 Red arasındaki 200 TL fiyat farkına değer mi? Ayrıca K70 899TL eder mi? K70 birçok modeli var, bu...
  11. T

Corsair K68 Red modeli nasıldır?

699TL'ye düşmüş. Nasıldır. Red modeli ama RGB değil. 750TL bandını hakediyor mu? Aorus K1 düşünnüyordum ama hiç indirime girmedi. Aorus K1'e göre nasıldır?
  12. T

Razer Kraken V2 TE vs Razer Kraken TE

Arkadaşlar artık lütfen bu sorum haricinde şeyler yazarak soruyu cevaplamayınız. Bu ikisi arasındaki farklar nelerdir? Hangisi daha iyidir? Anakarttaki ses yongam iyi değil (B450M-K). https://www.itopya.com/razer-kraken-71-v2-yesil-tournament-edition-gaming-kulaklik/...
  13. T

Ses yongası iyi olan Anakartlar

10400F veya 5600x ile uyumlu ses yongası iyi olan anakartlar nelerdir? HyperX Alpha alacağım sanırım. Anakarttaki ses yongası iyiyse, Cloud 2'den iyi olduğunu söylediler. Not: İkisinede ayrı ayrı anakartlar yazın anlamında dedim. Veya yerine ve yazmışım pardon.
  14. T

Cloud 2 denginde ses kartlı kulaklık tavsiyesi

Cloud 2 denginde ses kartlı kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum. Razer TE nasıldır? BlackShark V2 (ses kartlı olan modeli) nasıldır? Önerilerinizi bekliyorum. Bugün sipariş vereceğim arkadaşlar, lütfen yardımcı olunuz.
  15. T

Razer Kulaklıkları Hakkında

Arkadaşlar Cloud 2 kulaklığım bozuldu. Yerine kaliteli bir kulaklık almak istiyorum. Bazı kaliteli kulaklıklardan tam verim alabilmek için anakarttaki ses kartının iyi olması gerekiyormuş. Benimki iyi değil Anakartım B450M-K. Razer kulaklıklarını düşünüyorum ama Razer Kraken Tournament Edition...
  16. T

1000TL'ye oyun kulaklığı önerisi

1000TL'ye FPS rekabetçi oyun için kulaklık ariyorum. HyperX Cloud 2 asla olmaz. Kullanıyordum ve yarı yolda bıraktı beni 20 günde, benim olmayan sebepten garanti dışı kaldı diye. Tüketici Hakem Heyetine gideceğim. HyperX destek yardımcı olamadı şu anlık pek. Sizce Razer Kraken Tournament 7.1...
  17. T

XPG Pylon 650W ve MSI MAG 100R 3060 Ti ve 5600X sistem için uygun mu?

1) Şu an 1660 Super Ryzen 5 2600 sistem kullanıyorum. 3060 Ti & 5600X sisteme geçebilirim ileride. Bu PSU'yu alacağım. Taşır mı her iki sistemi rahat? Ona göre birazdan sipariş vereceğim. XPG Pylon 650B-BKCEU 650 Watt 80 Plus Bronze Yarı Modüler Power Supply - incehesap.com 2) Sorum ise MSI MAG...
  18. T

600TL civarı PSU Tavsiyesi

Ekran kartım GTX 1660 Super, işlemcim Ryzen 5 2600 ve anakartım B450M-K. Bu sisteme uyumlu PSU tavsiyelerinizi bekliyorum. F/P olsun lütfen. Bütçe 600TL civarı. Gold Bronze arası sanırım aylık 20TL mi fatura fark ediyor günde 10 saat ortalama kullanımda? Sistemi herhangi bir elektrik...
  19. T

Cloud II mikrofonu vs. BM800

HyperX Cloud 2'nin kendisinin mikforonu mu daha kaliteli ses verir yoksa BM800 mü? Ama bu linkteki BM800 https://www.yonkamuzikmarket.com/bm800-kondanser-studyo-mikrofon-shock-mount aynı modelin bir sürü farklı fiyatı varda, farkını anlayamadım. Not: Discord'dan oyunlarda iletişim için sadece.
  20. T

HyperX Cloud II mikrofonunu nereden bulabilirim?

HyperX Cloud 2 mikrofonumda sorun oluştu. Yedek parça olarak sadece almak istiyorum. Bu sitede çok pahalı Hyperx Cloud II Mikrofon « Zoccoshop - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları Daha uyguna alabileceğim bir yer yok mu?
Geri