Cloud II mikrofonu vs. BM800

HyperX Cloud 2'nin kendisinin mikforonu mu daha kaliteli ses verir yoksa BM800 mü? Ama bu linkteki BM800 https://www.yonkamuzikmarket.com/bm800-kondanser-studyo-mikrofon-shock-mount aynı modelin bir sürü farklı fiyatı varda, farkını anlayamadım.
Not: Discord'dan oyunlarda iletişim için sadece.
dostum yayın yapacaksan BM-800 öneririm ama eğer arkadaşlarla konuşmak discord falan için alacaksan BM-800 çok gereksiz bir masraf olur yanlış anlama BM-800ün sesi gayet iyi sorunda bu bu kadar iyi bir sese discord için geregi yok ama tabi yayın video falansa olay durum başka

ama 200 TL daha pahalı
Usb ses kartı yeteri kadar güç veremediği için BM800 tam performans veremiyor ve dip ses, kısık ses felan oluyor. öyle almak yerine hiç almaman daha mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redragon zeus'un mikrofonuna bakabilirsiniz.

https://www.yonkamuzikmarket.com/lastvoice-bm800-mikrofon--usb-phantom-power-paketi

Bu seti alman daha uygun olur, phantom power olmadan usb ses kartı ile BM800 kullanırsan yeteri kadar verim alamazsın phantom power a takıp kullanırsan kesinlikle HyperX Cloud 2'den daha iyi bir performans verecektir.

ama 200 TL daha pahalı

dostum yayın yapacaksan BM-800 öneririm ama eğer arkadaşlarla konuşmak discord falan için alacaksan BM-800 çok gereksiz bir masraf olur yanlış anlama BM-800ün sesi gayet iyi sorunda bu bu kadar iyi bir sese discord için geregi yok ama tabi yayın video falansa olay durum başka

Usb ses kartı yeteri kadar güç veremediği için BM800 tam performans veremiyor ve dip ses, kısık ses felan oluyor. öyle almak yerine hiç almaman daha mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redragon zeus'un mikrofonuna bakabilirsiniz.
BM-300 siparişi verdim hocam. BM-800'de ses kartı gerekiyormuş. BM-300 siparişini verdim o yüzden. Bu arada bu mikrofon, HyperX Cloud 2'nin mikrofonu kadar kaliteli ve iyi ses alır mı Discord'da oyun içi iletişim için? Ayrıca yaklaşık mikrofona 50cm uzaktan konuşacağım, monitörümün altına koyacağım yer kaplamasın diye. Sizce seste çok az ses alma felan olur mu bu uzaklıktan?

BM-300 siparişi verdim hocam. BM-800'de ses kartı gerekiyormuş. BM-300 siparişini verdim o yüzden. Bu arada bu mikrofon, HyperX Cloud 2'nin mikrofonu kadar kaliteli ve iyi ses alır mı Discord'da oyun içi iletişim için? Ayrıca yaklaşık mikrofona 50cm uzaktan konuşacağım, monitörümün altına koyacağım yer kaplamasın diye. Sizce seste çok az ses alma felan olur mu bu uzaklıktan?
BM-300'ü pek araştırmadım fakat Discord için aldıysanız gayet yeterli yayın felan için alcaksınız sanmıştım, Hayırlı Olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,682
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri