Arama sonuçları: *

• Users: nazmy6
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. nazmy6

İşlemcinin aniden performans kesmesi

Merhaba, Ryzen 7 5800x3d işlemcim var, sıvı soğutucum kasam vs tüm bileşenlerim imzamda yazıyor. OCCT de sıcaklık testi yaparken işlemcim aniden güç kesiyordu, önceden 90 derecelere çıkıyor diye kesiyor sanıyordum o yüzden PBO ayarlamaları yaptım, şuan güncel Negative -30 All Cores ve PPT 122...
  2. nazmy6

Çözüldü✓ Xbox 9.nesil vs GameSir Nova Lite

Elimde 9.nesil xbox oyun kolu var, garantisi bitmiş durumda ve sol analog da drift sorunu var. İzmir bölgesinde bu kolu yaptırabileceğim bir yer var mı bilmiyorum, ki yaptırdıktan sonra bu sorunun tekrardan nüksetmeyeceği vs. garantisi de yok. O yüzden yeni bir kol arayışına girdim ve en f/p...
  3. nazmy6

ConnectGame Dolandırıcılığı

Başlık absürt gelebilir ama başka türlü nasıl ifade edeceğimi bilemedim, yaşadığım süreç ve tecrübe ettiklerime dayanarak diyebileceğim tek şey dolandırıcılık oldu. ConnectGame üzerinden Endgame Gear OP1We mouse satın almıştım. Ürün daha 3. ayını doldurmadan scroll tuşu bozuldu, sol ve sağ...
  4. nazmy6

İşlemci ve GPU OCCT değerleri aşırı dengesiz

Bilgisayarımda sürekli bir drop var. Oyunlarda, operada gezerken vs. vs. OCCT den değerlere baktığımda işlemcinin ve ekran kartının değerleri sıra dağları gibi gözüküyor sebebi ne olabilir? Sistemim imzamda yazıyor PSU: Sharkoon 650W
  5. nazmy6

Oyunlarda Ani Drop Sorunu

Merhaba, daha öncede bu sorun hakkında bir konu açmıştım ama çözüme ulaşmamıştı, uzun zamandır olmuyordu bu sorun şimdilerde tekrardan yapmaya başladı. Neredeyse 1.5 yıl olucak hala daha çözümüne ulaşamadık. Oyun oynarken bilgisayar 5-6 saniyeliğine hayattan kopuyor, işlemci gpu kullanımı vs 0 a...
  6. nazmy6

Monitörün elektrik çarpması

Monitörün üstüne veya sağına dokunduğum zaman ufak bir elektrik çarpıyor sebebi ne olabilir? bi iki kere böyle elektrik çarptıktan sonra görüntü gitti sonra geri geldi
  7. nazmy6

Yardım Tüketici Hakem Heyeti Reddi

Merhaba ConnectGame den aldığım bir ürün için tüketici hakem heyetine başvurmuştum. Bildiğiniz gibi ConnectGame scammer bir site olduğu için, sitelerinde bir canlı destek bile yok ve sadece mail ile konuşabiliyorsunuz. Neyse ürünümü garantiye vermek istediğimi söylediğimde instagram üzerinden...
  8. nazmy6

Amazon İade veya Garanti Politikası

Merhaba dostlar, CPU ve GPU nun %10 altına düşmesi , bu konuda belirttiğim hatanın SSD den kaynaklandığını düşünmekteyim. Bilgisayara format atmadan önce belli başlı dosyaları flash belleğime atiyordum. 200mblik bir fotoğraf dosyasını atması normalden biraz uzun sürdü ve inanılmaz yavaş attı...
  9. nazmy6

CPU ve GPU nun %10 altına düşmesi

Merhaba arkadaşlar, FC25 oynarken oyun belli aralıklarla 5-10 saniyeliğine donuyor pc bildiğin çöküyor discordda arkadaşlarımın sesini duyamıyorum mouse hareket etmiyor bildiğin pc 5 saniyeliğine hayattan kopuyor. Sebebini araştırdım fakat bulamadım sonrasında görev yöneticisini açıp oyun...
  10. nazmy6

2. monitör açıkken pc nin donması

Merhabalar, çift ekran kullanıyorum ana ekranım 280hz yan ekranım 60hz. Yan ekranda genelde iş yapiyorum bunun dışında kullanmıyorum iş panellerim açık vs. Ana ekranımda oyun oynarken inanılmaz donmalar oluyor, fc25 oynarken direk oyun 5 saniyeliğine çöküyor, lol oynarken genel olarak fps...
  11. nazmy6

Tüketici Hakem Heyeti Başvurusu

Konuyu 2. kez açıyorum, ilkini sanırım yanlış yere açtım ana sayfaya düşmüyordu o yüzden buraya açıyorum bi yanlışlık olursa mod arkadaşlar kusura bakmasın şimdiden. Dostlar merhaba, ConnectGame üzerinden mouse satın almıştım, nasıl bir site olduğunu bilsem almazdım buralarda çok konusu açılmış...
  12. nazmy6

Tüketici Hakem Heyeti Başvuru Sonuçlanma Süresi

Dostlar merhaba, ConnectGame üzerinden mouse satın almıştım, nasıl bir site olduğunu bilsem almazdım buralarda çok konusu açılmış ama bakmadan düştük bir tuzağa mecbur. Mousenin clickleri bozuldu kullanılamaz hale geldi, sarj kablosunda temassızlık var ve scroll tuşu bozuk. Mouse bildiğin çöp bi...
  13. nazmy6

ConnectGame Garanti Rezaleti

Merhaba dostlar, ConnectGame üzerinden EndGame OP1We Wireless Mouse satın almıştım. Ürün daha 6. ayını doldurmadan mouse sarj girişinde temassızlık yapmaya başladı, sarj kablosunu dongleye taktığım zaman bir sorun yok sorunsuz çalışıyor ama mouseye taktığım zaman durmadan kopuyor ne sarj...
  14. nazmy6

650W sistemime yeter li mi?

Merhaba, şuan hali hazırda Ryzen 7 5800x3D 3060 Ti 980 Evo Pro 1TB 16x2 DDR4 Ram MSI B450M A Pro Max Bileşenlerine sahibim, PSU çok eski bilgisayari ilk aldığım zamanlarda almıştım Sharkoon 650W+ var, aldığım dönem pc de hiç bir şey yoktu ve hayli hayli yetiyordu ama şimdi 360mm lik bir sıvı...
  15. nazmy6

Ryzen 7 5800x3D Undervolt, SMU STATUS FAILED hatası

Dostlar merhaba, PBO2Tuner den undervolt ayarlarını yaptığım zaman voltaj ayarlarını veremiyorum, tüm corelere -20 yi verdim ama voltajlarını verdiğim zaman SMU Status Failed hatası alıyorum çözümünü bilen var mıdır? Şimdiden Teşekkürler
  16. nazmy6

12cm Egzoz Fan Önerisi

Dostlar Selam, Zoko Amiral White DK431 Kasamın üst kısmı için 3 tane egzoz fan arıyorum. Kasanın genel olarak her yeri mesh, bu yüzden bunu değerlendirmek istiyorum. İşlemci olarak Ryzen 7 5800x3d kullanıyorum kule tipi soğutucu ile, doğal olarak çok fazla ısınıyor. 6 tane egzoz fan takmayı da...
  17. nazmy6

FC24, Çift kol görme sorunu (Ghost Controller)

Merhaba arkadaşlar, düne kadar böyle saçma bir sorun yaşamazken bugün oyun oynanamaz hale geldi. Fifayi açtığım zaman bilgisayara takılı tek kontrolcü olmasına rağmen Çift kontrolcu gözüküyor ve her hareketi 2 kere algılıyor ve bir çok tuşun işlevi değişmiş halde oluyor. Xbox 9.Nesil gamepad...
  18. nazmy6

Xbox 9.nesil Gamepad bağlandıktan sonra kopuyor

Arkadaşlar merhaba, xbox gamepadimi bilgisayara bağladıktan yaklaşık 30-40 saniye sonra kopuyor, bağlandı yazısı bir anda eşleştirilmiş yazısına dönüyor ve kol çalışmıyor. bilgisayardan bluetooth kopma sesi geliyor ve kolun tekrardan ışığı yanıp sönmeye başlıyor. kaç haftadır çözmeye çalışıyorum...
  19. nazmy6

3060-Ti, 8GB Alınır mı?

Dostlar merhaba, güzel bi 3060-Ti buldum arkadaşla da anlaştım ama tek korkum 8GB Vram'in ilerde yetmeyeceği yönünde. 4K Gibi fantazilerim yok 1080p High ayarlarda oyunu oynasam benim için yeterli. 8GB Vram'in ne gibi sıkıntıları olabilir? İlerde nasıl bir sorunla karşılaşırım? yardımcı...
  20. nazmy6

G.Skill Ripjaws, B-Die Boltzmann çip

Öncelikle selam, daha düne kadar RAM'lerimi değiştirmek istiyordum çünkü inanılmaz fazla ısınıyorlardı ve şu anki hava sıcaklığıyla beraber patlayacak kıvama geliyorlar. B-Die Finder Sitesinde kendi RAM'imin SKU'sunu bulamadım, ama Thaiphoon Burner ile baktığım zaman RAM'lerim Samsung B-Die...
Geri