Arama sonuçları: *

• Users: 58_BaBaKoK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 58_BaBaKoK

Frisby FCL-F1334C 120mm P4S CPU Soğutucu alınır mı ?

Arkadaşlar ucuza 4 bakır borulu soğutucu buldum alınır mı pek bı sorun çıkar mı Ben pek bi sorun olmaz gibi gözüküyor Bunun yerine uygun fiyatlı soğutucu öneriniz var mı? İşlemci : R5 3600
  2. 58_BaBaKoK

Far cry 5 mi yoksa far cry 6 mı almalıyım ?

Arkadaşlar aklımda epic indirimlerinden farc cry almak geçti ama 2 seri arasında kaldım far cry 5 mi alıyım yoksa 6 mı ? oynanış hikaye açısından hangisi daha iyi ? İlk defa far cry serisi oynayacam öne göre söylerseniz mutlu olurum
  3. 58_BaBaKoK

İnfinix GT 20 Pro mu Yoksa GT 30 Pro mu ? (Açıklamayı oku)

Arkadaşlar, 9500 TL’ye 4 aylık sadece cihaz olan GT 20 Pro alınır mı? Yoksa 1 aylık, orijinal şarj cihazıyla birlikte 12.000 TL’ye GT 30 Pro mu alınır? Aklım karıştı, sizce 2.500 TL fark için GT 30 Pro alınır mı? Düşüncelerinizi bekliyorum.
  4. 58_BaBaKoK

İnfinix GT20 Pro alınır mı ?

Arkadaşlar oyun telefonu alıcam bana GT20 Pro güzel gözüktü fiyat hem performans açısından sizce alınır mı ? Pubg de 120 fps alıyor mu ? Onun yerine poco x6 pro alınır mı?
  5. 58_BaBaKoK

Poco X6 Pro mu yoksa İnfinix GT30 Pro mu ?

Arkadaşlar hangisi daha iyi hangisini tavsiye edersiniz bütçem en fazla 13000TL başka öneriniz varsa söyleyin X7 pro da var ama çok ısındığını şebeke sorunu kronikli olduğunu söyleyip beni telefondan soğuttular bunlar doğru mu ?
  6. 58_BaBaKoK

Take Two GTA 6 nın 2025 sonbaharında çıkacağını doğruladı !

Kaynak : Ayrıca Oyun hikaye ve online olarak ayrı olarak çıkacakmış Kaynak :https://www.sozcu.com.tr/gta-6-bekleyenleri-uzen-gelisme-ortaya-cikti-p135292
  7. 58_BaBaKoK

GTA 6 2. Fragman Niye Çıkmıyor ?

Beyler oyunun ilk fragmanın çıkmasından bu yana 1 sene olmuş ama hala bir 2. fragman yok niye hala Rockstar 2. Fragmanı çıkarmıyor ? 27 aralık dediler olmadı ocak dediler olmadı amaçları reklam yapmak sosyal medyada etkileşim artırmak mı ? Sizce hala çıkmamasının sebebi nedir ?
  8. 58_BaBaKoK

Megane 3 1.5 Dci sport tourer (Station Wagon) alınır mı?

Arkadaşlar megane 3 1.5 Dci sport tourer manueli alınır mı ? biz güzel bir aile arabası arıyoruz normalde aklımızda Toyota Verso var ama Megane 3 de hoşumuza gitti Arabanın kronik sorunu var mı ? sıkıntılımı ? Toyota verso mu daha iyi ? Kullanan varsa yorumlarsa mutlu olurum Başka...
  9. 58_BaBaKoK

realme 10 alınır mı ?

arkadaşlar 6500'e 1 yıl garantili realme 10 var alınır mı ? NOT: nolur a34 a24 a33 al demeyin öneri istemiyorum sadece alınır mı sorunu var mı onu soruyorum
  10. 58_BaBaKoK

2.el 4000-5000tl arası telefon önerisi

Arkadaşlar bana performansı iyi fiyatı 4500-500 arasında bir telefon önerir misiniz Aklımda infinix note 30 var yurtdışı almak var alınır mı ?
  11. 58_BaBaKoK

1750 ye redmi note 7 alınır mı ?

Arkadaşlar temiz kullanılmış kırığı çiziği olmayan redmi note 7 buldum 1750 ye anlaştım sizce alınır mı ? redmi note 6 pro ya 2000tl çekiyorlar sadece internette dolanıp 2-3 uygulama indirip gezicem diyim sizce bu telefon işimi görür mü ?
  12. 58_BaBaKoK

redmi note 7 yada 8 alınır mı ?

arkadaşlar bütçe 2000-2500 arası beni idare edicek internette dolaşabileceğim kasmayacak bi telefon arıyorum tavsiyeniz nedir bunların arasında redmi note 7 ve 8 iyi gibi gözüküyor alınır mı ? bana lütfen uçuk fiyatlı bişeyler söylemeyin yıl şu oldu eskidi demeyin idare edeceğim bi telefon...
  13. 58_BaBaKoK

disk %100 olunca donup kalıyor YARDIM !

Arkadaşlar sorunu anlatayım ; Bilgisayarda donmalar oluyor başta bulamadım sonra görev yöneticisinden performansa girip baktığımda disk bölümü %100 olunca donuyor reset atmak zorunda kalıyorum ne yapmam gerekiyor ? Bu sorun yazılımsal mı ? donanımsal mı ?
  14. 58_BaBaKoK

sağlık bakanlığı 8bin işçi alımı hakkında

Arkadaşlar başvurular başlamış ama bir şey sormam lazım isteyen istediği ili yazabilirmi yoksa sadece kendi ilinimi yazabilir ?
  15. 58_BaBaKoK

Megazeka 2'nin fragmanı ÇOK KÖTÜ

Arkadaşlar çocukluğumun en sevdiğim yapımlardan biri olan megazekânın 2 si çıkmış bi hevesle fragmanını açtım ama o kadar kötü ki ilk filminden bile daha kötü animasyonu var buyrun izleyin birde diziside çıkıyormuş Fragman hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  16. 58_BaBaKoK

CS2 sizce düzeldimi ?

Canım sıkıldı birden aklıma cs2 geldi bir gün yükleyip oynicam ama bir sürü bug sıkıntı vardı sizce cs2 düzeldi mi yoksa hala aynımı ve csgo daki zevki hissiyatları alabiliyor musunuz ?
  17. 58_BaBaKoK

Araba fiyatları düşer mi ?

araba fiyatları çok uçuk torosa bile 200-250 bin çekiyorlar sizce bu araba fiyatları düşer mi yoksa artar mı ? araba piyasasının çok durgun olduğunu söylüyorlar ama hiç bi fiyatlarda düşüş göremiyorum dahası artıyor da sadece yeni gelen araçlarda indirim kampanyası var sizce yılbaşında araba...
  18. 58_BaBaKoK

Win 11 sürümüm eskimi ?

Benim pc nin win11 sürümü 21h2 bu sürüm eskimi ?
  19. 58_BaBaKoK

win 11 donup kalıyor

arkadaşlar benim pc de win 11 yüklü ve birden bire sebepsiz donup kalıyor reset atmak zorunda kalıyorum işlemciden kaynaklı zannetim değil virüs dedim oda yok neyden kaynaklı çözemedim lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım ?
  20. 58_BaBaKoK

İşlemcimim Sıcaklığı Normal mi ?

arkadaşlar bu değere bi bakarmısınız ben pek anlamıyorum sıcaklığı değerleri normal mi ?
Geri