Megazeka 2'nin fragmanı ÇOK KÖTÜ

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,574
Arkadaşlar çocukluğumun en sevdiğim yapımlardan biri olan megazekânın 2 si çıkmış bi hevesle fragmanını açtım ama o kadar kötü ki ilk filminden bile daha kötü animasyonu var
buyrun izleyin
birde diziside çıkıyormuş
Fragman hakkında ne düşünüyorsunuz ?

bu mavi tetris rüyama girmişti çok mistik bi rüyadı

bu ne böyle ıyyy ögh kusçam şimdi ilk filimdekeki çizim farkı ile bundaki çizim farkı R E Z A L E T

İlk bakınca ne var dedim, ilk filmi açtım, harbi değişmiş bayağı. Mobil oyun grafiklerine geçmişler. Yansımalar, gölgeler, animasyonlar, kaplamalar; hepsi downgrade yemiş.

Arkadaşlar çocukluğumun en sevdiğim yapımlardan biri olan megazekânın 2 si çıkmış bi hevesle fragmanını açtım ama o kadar kötü ki ilk filminden bile daha kötü animasyonu var
buyrun izleyin
vay be çocukluğumun en ünlü animasyonu ne hale gelmiş , adamlar o güzel çizimlerin nasıl içine edilir adlı çalışma yapmışlar sene olmuş 2024 daha güzel çizimler olması gerekirken daha da geriye gidiyorlar garip :(

buyrun izleyin
merak ettiğim sorular:
1-O çocuk nereden çıktı ve amacı ne?
2-Bu adamın hikayesi uzayacak bir hikaye değil neyini uzattınız?
3-Kötü karakterler neden böyle berbat duruyor(Bence)?
4-Bu adam kötü olamayan bir adamdı ve olayı buydu bu adam ne oldu ?
Cidden bazı şeyleri değil hatta %99 bir şeyi uzatmamak gerekiyor bakınız matrix 4.
Zaten SJW öğeleri koyacaklarsa tamam zaten bitti o film.
Neden SJW öğelerine takıntım var derseniz ben daha bunların koyulup da güzel olan film veya diziyi görmedim çünkü çoğu film ve dizide gereksiz bir mesaj kaygısı olarak kullanıyorlar.

Geri