Arama sonuçları: *

1. SeastoreKing

F/P Powerbank Önerisi

kuryelik yapıyorum bu yüzden powerbank e fazlasıyla ihtiyaç duyuyorum şuan bir tane 10.000 lik var ama beni en fazla 4 saat götürüyor kalitesiz biraz vaat ettiği amperi tam vermiyor. Bana hem çok pahalı olmayan hemde vaat ettiği amperi veren powerbank önerebilir misiniz?
  2. SeastoreKing

Lenovo Legion M300S Driveri var mı?

mouse elime geçti fakat yazılımını araştırdığımda sadece m300 ün yazılımını bulabildim. bu yazılım çalışır mı yoksa m300s için ayrı yazılım var mı?
  3. SeastoreKing

Kreatin Monohidrat Önerisi

F/P olarak kreatin önerebilir misiniz.
  4. SeastoreKing

Türkiye sunucusu olan VPN önerisi

şuan yurtdışındayım türkiye sunucusu olan vpn istiyorum ücretsiz bulamadım bilen varsa önerebilir mi? Eğer yoksa da hızlı ve veri güvenliği yüksek olan vpn önerirseniz sevinirim.
  5. SeastoreKing

Üniversite Denklik Almak

Merhabalar Önlisansı Türkiyede yapıp Yükseklisansı denklik alıp Hollanda da yapmak istiyorum. Fakat uzaktan eğitimle okusam denklik alabiliyor muyum bilmiyorum illa örgün öğretim olarak mı seçim yapmam lazım ayrıca uzaktan öğretimle oluyorsa hem yurtdışında durup hemde ordan derslere katılabilir...
  6. SeastoreKing

İşlemci Windows ta Tam kullanılmıyor Fakat Linux da sorunsuz çalışıyor

merhaba İntel SU7300 işlemcim var windows 11 de 930 mhz i geçmiyor cpu z de çarpanı hiç değişmiyor sabit fakat linux da 1600 mhz e çıkabiliyor ilk başta sorun biosla ilgili diye düşündüm fakat linux da denemek için girdiğimde böyle bir şey olduğunu fark ettim. işlemci eski olduğu için windows 11...
  7. SeastoreKing

İşlemci %61 Kullanımı geçmiyor

Merhaba su7300 model bir laptop işlemcisi kullanıyorum elimde 2 farklı model laptopda aynı işlemci var sony olanda sorunsuz 1.3ghz kullanılıyor ama alienware da ghz 0.71 i geçmiyor sorunun problemi ısıdan dolayı olabilir mi?
  8. SeastoreKing

Asrock AB350M CPU Desteği

merhabalar elimde a8 9600 işlemci var anakart sitesinde https://www.asrock.com/mb/AMD/AB350M/index.asp#CPU bu işlemciyi tüm bios versiyonlarında kullanabileceğim yazıyor ama bios güncelleme bölümünde ise 6.20 bios sürümünde desteği kestiğini yazıyor hangisi doğru...
  9. SeastoreKing

Laptop umda WWAN diye bir bölüm var ne işe yarar

biraz araştırdım ama wlan arasındaki farkı çok anlamadım bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi? wifi kapasitesini mi arttırıyor ne işe yarar. bahsettiğim wlan kartının yanında wwan diye de bir kart bölümü var.
  10. SeastoreKing

A2 Yazılı Sınavına Giricem Heyecanı Nasıl Yenerim

Beyler arkadaşım sınavdan 2 kere kaldı bende ilk defa giricem bu yüzden geçememe korkusu var ne yapmam lazım. YKS de bile bu kadar heyecanlanmadım.
  11. SeastoreKing

ekran kartı 60 derecede frekans düşürüyor

sapphire nitro rx 480 sıcaklık 60 a gelmeden fanlar aşırı hızlanmaya başlıyor. 60 dereceye gelince frekans kısıyor.
  12. SeastoreKing

2400 Tl İphone 8 64GB aldım iyi midir?

fiyatını uygun bulup aldım dolap üzerinden. satıcı sorunsuz yazmış ama sorun çıkarsa iade etme şansım var mı? birde fiyat olarak uygun geldi sizce nasıl.
  13. SeastoreKing

Öneri 250 TL Bluetooth Kulaklık Önerisi

Bütçe kısıtlı bu bütçede en iyi ne olabilir.
  14. SeastoreKing

🔥İndirim Crucial 16 GB 4800MHz DDR5 Ram 1479 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B09HW2JNHX
  15. SeastoreKing

330 TL ye hd 6850 alınır mı?

2. bilgisayar için alıyorum. piyasaya göre uygun mudur fiyatı? birde 450 tl ye x58 anakart xeon x5660 satıyor onunla almayı düşünüyoruım onun fiyatı nasıl sizce?
  16. SeastoreKing

🔥İndirim 3 Adet Ahşap Telefon Tutacağı 15 TL

2 Tanesi 13 Tl, 3 Tanesi 15 TL...
  17. SeastoreKing

RX 470 8gb pc kapatma sorunu

kart yüke girince bilgisayar kapanıyor. teknik bilgisi olan arkadaşlar kartta ne sorun olduğunu tahmini olarak söyleme şansları var mı?
  18. SeastoreKing

Valorant Donma Sorunu

merhaba beyler arkadaşımın valorantında sorun varmış yardımcı olabilir misiniz. PC özellikleri bu sadece valorant girerken ilk başlatmada oyunun donması bir daha ekranın donukluktan çıkmaması, oyun gelse bile oyun içinde herhangi bir mapa girmeden önce menü içeriğinde bir anda takılıp donması ve...
  19. SeastoreKing

200 tl kulaklık önerisi

kulakiçi kablosuz almayı düşünüyorum iyi bir şey olursa bütçeyi biraz daha arttırabilirim. f/p kulaklık önerileriniz varsa önerirseniz sevinirim.
  20. SeastoreKing

Corsair VS550 vs Xigmatek Vector S750

hangi psu daha iyidir şuan corsair vs550 yi kullanıyorum xigmateik i ise fiyatı uygun olduğu için aldım 150 tl ye geldi bana. ikisininin de korumaları aynı gibi fakat xigmatek 80+ silver diye biliyorum hangisini kullanmalıyım. diğerini satıcam
Geri