Arama sonuçları: *

1. onlinedoktor

Megane 4 araç için Kablosuz Bluetooth Apple Carplay Adaptörü?

Arkadaşlar araçta kablolu carplay var ama telefon telef oldu şarjda durmaktan. Bana güzelinden ses geciktirmeyen mümkünse video oynatma özelliği olan bir kablosuz carplay adaptörü önerir misiniz?
  2. onlinedoktor

Slayt hazırlama dosyalama tablo yapmak için laptop önerisi?

Arkadaşlar ablam öğretmen ve laptop satın almak istiyor. Benden yardım istedi piyasadan çok uzun zamandır uzak olduğum ve zamanım olmadığı için araştırma yapamadım. Günlük kullanım, slayt, tablo, sınav hazırlamak için bir laptop istiyor. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe konusunda da tam emin...
  3. onlinedoktor

Bu 3 Monitörden Hangisi?

Arkdaşlar özellikle Monster olan çok uygun geldi fiyat ve özellik bakımından sizce hangisi alınır ve bu fiyat bandında hangi monitörleri önerirsiniz? https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-vg24vqe-kavisli-23-6-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-led-monitor-p-HBV00001BV8CH...
  4. onlinedoktor

Vatan Bilgisayar 12400F ve RTX 4060 sistem alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-h610m-h-v2-ddr4-zotac-rtx-4060-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html Bu sistem alınır mı arkadaşlar? İmzamdaki sistemi satıp bu sisteme geçmek istiyorum. Oynadığım pek oyun yok CS2 ve hikayeli fps oyunları dışında.
  5. onlinedoktor

HP Victus 16-E1010NT İçin ek 8GB ram önerisi?

HP Victus 16-E1010NT aldık kardeşime yakın zamanda ama laptop 8gb RAM'e sahip. Laptopa ek olarak 8gb RAM daha takmak istiyoruz. İçindeki RAM'le uyumlu bildiğiniz fiyat performans RAM önerileriniz var mı ve biz bu RAM'i takarsak garanti sizce iptal oluyor mu?
  6. onlinedoktor

Çözüldü✓ 22K’ya alınacak laptop önerileriniz?

Arkadaşlar kardeşime laptop alacağız. Önerdiğiniz en f/p hem oyun oynamalık hem de ders çalışmalık bir laptop öneriniz var mı? 1703960706 https://ty.gl/3yx6hgkdh1 Arkadaşlar bu laptopu buldum sizce nasıl alınır mı?
  7. onlinedoktor

Çözüldü✓ SSD Yazma Hızım Neden Düşük?

Yeni SSD almıştım 2.5 ay önce taktım ama sanki bir sorun olduğunu düşündüm ve haklı çıktım test yapınca. Sizce sorun nedir? SSD modeli bu: Crucial 500GB P3 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 1900MB Yazma) Test sonuçları da bunlar:
  8. onlinedoktor

20K bütçeyle hazır sistem önerisi?

Merhaba arkadaşlar, arkadaşlımın 20k bütçesi var ve hazır bir sistem almak istiyor. Önerileriniz nedir en f/p olarak ne alınabilir?
  9. onlinedoktor

Yeni SSD aldım ne yapmalıyım?

Arkadaşlar bilgisayarların parçaları hakkında çok bilgim yok ama bilgisayarımın okuma yazma performansımdan memnun olmadığım için yeni SSD aldım. Şuan bilgisayarda SATA SSD var ve windows bu SSD'ye yüklü. Ben yeni SSD'ye Windows'u nasıl yüklerim ve bu iki SSD'yi nasıl birlikte kullanabilirim...
  10. onlinedoktor

Call Of Duty WW2 Türkçe Yama?

Arkadaşlar şuan ücretsiz Call Of Duty WW2 Türkçe yama var mı? TG yamasını paralı olarak satıyor onun haricinde bildiğiniz var mı?
  11. onlinedoktor

Vücut kılları için makine önerisi

Beyler vücudumdaki kılları almak için kolay bozulmayacak güzel bir tıraş makinesi arıyorum. Bütçe:500
  12. onlinedoktor

Sony WH-CH510 kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Arkadaşlar 500-600 lira bandında bütçem var. Spor, yürüyüş ve gündelik kullanım için kablosuz kulak üstü kullaklık alacağım kardeşime. Bu fiyat bandında bulabildiğim tek kulaklık bu oldu. Deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca bu fiyat bandında önerebileceğiniz kablosuz...
  13. onlinedoktor

Razer Basilisk v2 vs Razer Viper Mini?

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce Razer Viper Mini almıştım. Alırken açıkçası boyutlarına çok bakmadım sistemi kurmanın heyecanıyla almıştım. Yalan yok sensörü olsun mousepad üzerinde kayışı olsun çok memnunum ama 1.86 boy 20 cm ele mouse küçük geliyor. O yüzden bu aralar hem fiyatı normal hem de...
  14. onlinedoktor

Delta 5T10-RTX3060 sistem alınır mı?

https://www.gamegaraj.com/urun/delta-5t10-rtx3060/ Arkadaşlar sistem bu haliyle alınır mı? Fiyatını hak ediyor mu?
  15. onlinedoktor

Yardım Borderlands 2 Düşük GPU Kullanımı.

Arkadaşlar sistemim imzamda yazıyor. Arkadaşımla beraber oyuna giriyoruz onun da RTX 2060 ekran kartlı bilgisayarında aynı sorun var. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
  16. onlinedoktor

Yardım E900 Pro ses ayarları.

Arkadaşlar Ali Express'ten E900 Pro sipariş ettim ve pazartesi günü elimde oldu. Kulaklık Rampage Drop Plus'un aynısı(Forumda kanıtlandı.). Kulaklığı CS:GO'da denemek için kullandığımda çoook uzaktaki silah seslerini çok net verdiğini ama bundan dolayı ayak seslerini yuttuğunu gördüm. Driver'ı...
  17. onlinedoktor

The Witcher: Enhanced Edition için güvenilir bildiğiniz bir yama önerisi

Arkadaşlar Steam'den oyunu aldım oynamak bugüne nasipmiş. İngilizce seviyem pek iyi olmadığı için Türkçe yama kurmak istiyorum. Güvenilir, virüs içermeyen bildiğiniz bir yama önerirseniz çok mutlu olurum :)
  18. onlinedoktor

Monster Pusat K3 Pro Hakkında.

Arkadaşlar forumda 350-400 lira bandında klavye arıyorum dediğimde ısrarla önerilen bu klavyeyi aldım (Aldıktan sonraki birkaç hafta ben de forumda önerdim) . 14 Ocak'ta sipariş ettim ve 1 hafta içinde elimde oldu. Gerçekten çok beğendim malzeme kalitesini vs. kullanmaya başladım ve 1 hafta...
  19. onlinedoktor

Bluetooth kulak içi kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Bütçe: 80-100

Arkadaşlar çok fazla kullanmayacağım. Arada telefonumda müzik dinlemek ve film izlemek için kullanacağım. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim :)
  20. onlinedoktor

Ali Express'ten E900 Pro alan var mı? Aldıysa ne kadar güvenilir?

Arkadaşlar Ali Express'te bulunan bir ürüne denk geldim forumda dolaşırken ve Drop Plus'un marka basılmamış hali deniliyor. Alan var mı? Alınır mı? Güvenilir midir ve söylenildiği gibi Drop Plus'ın marka basılmamış hali midir? Yorumlarınız çok değerli şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim...
Geri