Arama sonuçları: *

• Users: goshawk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. goshawk

Yeni sistem için ekran kartı önerisi

yeni bir sisteme geçtim. 9800x b650mpe pro 32 gb ddr5 ram 750w corsair psu mevcut. şimdilik önceki ekran kartım olan sapphire pulse rx 6700 kullanıyorum. 20k civarı ekran kartı önerilerinize açığım. iyi günler.
  2. goshawk

Psu patlaması. sebepleri nelerdir? ne yapılmalı?

yeni kasa toplamak için sorsair hx750 psu almıştım. bugün kasayı toplayıp bağlantıları yaptıktan sonra çalıştırdığımda ince bir cızırtı sonrası psu'dan patlama sesi ve evin siortası attı? psu'yu garantiye göndermek işe yarar mı? kısa devre mi yaptı? meselenin kaynağı ne? teşekkürler
  3. goshawk

Işlemci ve soğutma konusunu çözemedim

Abdullah beyin videosundan sonra ben de bir Biostar B650MP-E PRO almış bulundum. Aklımda ddr5 sisteme geçmek var. 9700x işlemci düşünüyorum ancak bu anakart ile sıkıntı yaşar mıyım? soğutma olarak ne önerirsiniz? 240 mm sıvı soğutma işimi görür mü? görürse hangi modeller daha sağlıklıdır...
  4. goshawk

Öneri i20 modifiye öneri, tavsiye

Merhaba arkadaşlar, 2016 model i20 1.2 manuel sahibiyim. araç sıfır olarak alındı. benim için manevi olarak değerli bir araç. araç değiştirme düşüncem vardı ancak arabaya bağlı olduğum için vazgeçtim. ben de arabayı biraz kişiselleştirmeye karar verdim. aklımda difüzör, jant(siyah, çelik) ve...
  5. goshawk

Yardım Battlefield 2042 açılmıyor

Epic gamesten oyunu aldım. Açmaya çalıştığımda önce epic uygulamasına atıyor, sonra da ea app'e yönlendiriyor ve hiç "başlat"'a basmamış gibi oluyor. İnternette Easy AntiCheati onarmakla ilgili bilgiler var ancak galiba ea, easy kullanmayı bırakıp kendi anti cheatine geçmiş çünkü dosyalarda Easy...
  6. goshawk

6500 xt yerine hangisini seçmeli?

herkese merhabalar. sistemim imzada yazmakta. %90 escape from tarkov oynayan birisiyim. oyunda işlemci kullanımım %35-40 arası. gpu kullanımı ise %99. galiba ekran kartından kaybediyorum. aklımda 6600 xt(7600 tl), 6650 xt(7150 tl) ve 6700 xt(8300 tl) var. sizce hangisi en doğru tercih olur...
  7. goshawk

Öneri 16 gbdan 32 gbya geçiş.

merhabalar imzamdaki sistemi kullanıyorum. yakın zamanda anakart değişikliği yaptım ve 4 ram slotum olmuş oldu. ram boyutumu 16 gb'dan 32 gb'a çıkarmayı düşünüyorum. şuanda kullandığım ramlar Apacer Panther Black-Gold 16GB (2x8GB) 3200Mhz CL16 DDR4. ramlerden gayet memnunum ancak artırma...
  8. goshawk

Çözüldü✓ 6500 xt için b550 seçimi

rx 6500 xt ekran kartı almıştım. alalı bayağı oldu. tam performansına çıkarmak için b550 chipsete geçmeyi düşünüyorum. 5500 işlemci alıp bir de b550 anakart almayı düşünüyorum. anakart için bütçem hemen hemen 2.7k civarı. herkese teşekkür ederim. iyi akşamlar dilerim.
  9. goshawk

Joyetech eGo AIO kullananlar?

evet arkadaşlar mesleğe başlayacağım şu zamanlar sigara içmeyi çok artırmamak adına elektronik sigara arayışına girdim. bu ürünü kullanan var mı? güvenilir bi link var mı? ya da bu fiyat bandında başka tavsiyeniz var mı?
  10. goshawk

KDA Cables mouse paracord cablo inceleme

Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 2 aydır steelseries prime+ mouse kullanmaktaydım ancak mousenin stock kablosundan çok memnun değildim. dolayısıyla kablo aramaya başladım. instagramda KDA Cables sayfasını gördüm. Ürünleri güzel duruyordu. Geçen hafta cuma günü (10.06.2022) kısa...
  11. goshawk

GencerGaming alışveriş tecrübesi

forumda bu siteyle ilgili pek yazı göremediğimden kendi tecrübemi yazmak istedim. öncelikle pazartesi günü (16.05.2022) siteden ekran kartı(xfx rx 6500 xt) satın aldım. iyzico ile ödeme yaptım. ürün aldığım gün kargolandı ve bugün(18.05.2022) elime ulaştı.(Paket Yalova'dan çıktı, varış adresi...
  12. goshawk

XFX Speedster QICK 210 AMD Radeon RX 6500 XT Black 3.648,99 TL

XFX Speedster QICK 210 AMD Radeon RX 6500 XT Black RX-65XT4DBDQ 4GB GDDR6 64Bit DX12 Gaming 3.648,99 TL https://www.incehesap.com/xfx-speedster-qick-210-amd-radeon-rx-6500-xt-black-gaming-ekran-karti-fiyati-53713/?ref=akakce&v=1.21.5
  13. goshawk

6500 xt'ye geçerken önerileriniz? neler yapmalı?

arkadaşlar herkese iyi günler. yüksek ihtimalle yarın bir 6500 xt siparişi vereceğim. ya xfx ya da sapphire pulse (xfx 100 tl daha pahalı). şuanda gt 1030 kullanıyorum. anakart gigabyte b450m s2h v2. kart değiştirirken ne yapmam gerekiyor? önerileriniz nelerdir? teşekkürler.
  14. goshawk

itopya ch321 289,27tl

https://www.itopya.com/cooler-master-ch321-usb-ses-kartli-mikrofonlu-rgb-oyuncu-kulakligi/
  15. goshawk

3000 TL telefon öneri

arkadaşlar 3000tl bütçe var. kamerası önemsiz. önemli kısmı donma-takılma yapmasın, batarya süresi uzun olsun. teşekkürler.
  16. goshawk

csgo rekabetçi yüksek ping

dün gece rekabetçi oynarken pingim stabil bir şekilde 102 ms üstündeydi(102-120 arası) normalde hep 80 civarı olur. internet hızımı görsel olarak ekliyorum. arkada herhangi bir uygulama açık değildi ve internete bağlı sadece bilgisayar ve telefonum vardı. ethernet kablosuyla bağlıyım. bilgisi...
  17. goshawk

esea oynanır mı? yoksa faceit mi almalı?

iyi akşamlar arkadaşlar. csgoda mm maçlar birçok açıdan beni çok sıktı. ama csyi hala çok seviyorum. valorantı da denedim bayağı ancak sarmadı beni. ben de matchmaking yapan servislere bakınca faceit ve eseayı gördüm. ancak esea fiyat olarak çok avantajlı. bilen var mı acaba eseada oyuncu sayısı...
  18. goshawk

Öneri monitör konusunda çok kararsızım

arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler. forumda daha önce konuyla alakalı ilgili konuları da okudum ancak istediğim gibi bir cevap bulamadım. ben bilgisayarı genelde oyun oynamak için kullanıyorum. şuanda 900 lira gibi bir bütçem var. nasıl bir monitör önerirsiniz? hepinize teşekkürler.
  19. goshawk

ps3 satmak istiyorum ancak 2. el konusunda bilgisizim

arkadaşlar iyi günler. elimde 320 gb ps3 siyah (ürün kodu cech-3004b) var. bu ürünü ve elimdeki ps3 oyunlarını (orijinal ve kutulu the amazing spiderman, dmc devil may cry, mafia 2, batman arkham city, assasin's creed brotherhood, assasin's creed 3, dishonored, uncharted 3, gta 5, watch dogs...
  20. goshawk

ryzen 3 3100 indirimde mi?

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10892 979 tl fiyatla satılıyor. (lütfen 10100f alınır vb yazmayın. ben ürün indirimde mi onu sorguluyorum)
Geri