Arama sonuçları: *

• Users: N-sar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N-sar

Yardım 2.el aldığım sata ssd nin okuma yazma değerleri normal mi?

Arkadaşlar ikinci el samsung evo 500gb sata ssd aldım test ettim en baştaki değerler ürünün internetti ozelikleri ile uyuşur ama alttakileri anlayamadım bu aldığım ürünün sıfır satılan...
  2. N-sar

TVS Jüpiter 125 En güvenlı lastik

Jüpiter 125 için en güvenli olacak lastiği almak istiyorum marka olarak mıchleın tercihim olur internette mıchleın ın City Grip2 110/70-12 bu lastiği uyuyormuş sanırım ama bende tam anlayamadım önerilerinizi bekliyorum
  3. N-sar

2000TL kulak içi bluetooth kulaklık

Hayırlı günler arkadaşlar başlıkta ki gibi 2000TL bütçe şimdiden teşekkürler
  4. N-sar

Yardım Forza 4 lıve sunucularına bağlanaılamıyor hatası

Arkadaşlar sanırım oyunda çevrim içi olmam ile alakalı sıkıntılar var internetim valorant oynarken falan böyle anı pıng çıkmaları falan oluyor bazen acaba ondan ötürü mü forza da çevrimiçi olamıyorum
  5. N-sar

Çay ocağının rezistansından tozlar cikiyor zehirli mi?

Arkadaşlar 2-3 gündür suyun rengi bı değişik di bugün fark ettik rezistans patlamış içinden beyaz tozlar cikiyor suya karışıyor zehirli mi bu tozlar bileniniz varmi videoyu asagya koydum
  6. N-sar

Öneri PC için Gamepad önerisi

Arkadaşlar futbol oyunu için almayı düşünüyorum sorun çıkarmasın bana yeter çok pahalı olmadıkça problem değil önerilerinizi bekliyorum
  7. N-sar

TCL televizyon google asistan çalışmıyor

Arkadaşlar ilk zamanlar çalışıyordu sıkıntı yoktu ama şimdi yeni fark ettim google asistan düğmesine basıyorum kumandan maalesef çalışmıyor televizyonun altında ufak beyaz bir ışık var kumanda dan hangi düğmeye basarsanız basın o ışık yanıp söner bilirsiniz zaten ama google asistan tuşuna...
  8. N-sar

sırtımın sol tarafı kambur

Arkadaşlar normal de duruş bozuklukları olan biriyim ama genelde dik duruyorum günlük hayat da ara ara bozulmalar oluyor eskiden daha kötü olduğu için doktara gitmiştim doktor röntgen falan da çekti baktı iki kere gittim hatta iki ayrı doktara ikiside egzersiz verdi bana ama aynaya baktığımda...
  9. N-sar

Epic Games hesabıma giriş yapamıyorum çalınmış olabilir mi?

Arkadaşlar iyi forumlar farklı yöntemler ile oturum açmayı denedim ama hangi yöntemle giriş yaparsam yapayım bu hatayı alıyorum
  10. N-sar

TCL 50C645 50 inç 4K UHD QLED Google TV Alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFYH7TLD?tag=akakceprime-21 Amazon da indirime girmiş alınır mı sizce 1700590873 Trendyol da daha ucuzmuş...
  11. N-sar

16-17K Televizyon öneresi

Arkadaşlar bütçem başlıkta yazdığım gibidir hepinize iyi forumlar
  12. N-sar

Yardım Asetto corsa da benzin bitmesi durumu

Arkadaşlar oyunu oynarken bi yerden sonra benzin bitiyor girçık yapıp baştan başlamam gerekiyor bu durumu nasıl çözebilirim bu ayarı kapatamazmıyım
  13. N-sar

Net speed 100mbs internet sonuçlarım

Arkadaşlar dün net speed e geçişim yapıldı 100mbs lik paketi aldım sonuçlar bu şekilde 68 mbs veriyor bu durum normal mi beni bilgilendirirmisiniz
  14. N-sar

Sistemim de ne gibi güncellemeler yapabilirim?

Arkadaşlar işlemciden başlayarak yazacağım işlemci:AMD ryzen 3 3100 Ekran Kartı:MSI Armor RX580 8GB Anakart:MSI A320M A Pro Depolama: 512GB XPG M2 ssd RAM: 2x8 16 GB XPG 3200MHZ Kasa: Corss air space delta RGB
  15. N-sar

Bilgisayar siyah ekranda kaldı

Bilgisayari kapatıp bir daha açmayı da denedim ancak böyle kaldı ne yapmalıyım
  16. N-sar

Hangi internet saglayicisini seçmeliyim

Arkadaşlar türk net ile net speed arasinda kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ya da siz neyi önerirsiniz iyi forumlar
  17. N-sar

ETS2 Drop sorunu var nasıl çözerim

Arkadaşlar sistemim de MSI RX 580 ekran kartı AMD ryzen 3 3100 islemci ram ise 2x8 16 GB ram var bu son gelen iki güncellemeden sonra oyunda aşırı şekilde drop girmeye başladı önceden gayet akıcı şekilde oynanıyordu sanki öyle bir drop ki sanki darboğaz var gibi ama önceden böyle bir şey yoktu...
  18. N-sar

Steam da neden yapı kredi ile alışveriş yapılamıyor

Arkadaşlar uzun zamandır yapı kredi ile steam dan alışveriş yapamıyorum bu geçici süreğliğne mi böyle olacak yoksa hiç bir zaman alışveriş yapılamayacak mı yapı kredi ile
  19. N-sar

Yardım İnce hesap satmadığı ürünün parasını çekti elim ayağım titriyor lütfen yardım edin

Arkadaşlar öncelikle merhabalar gaming gecesine özel Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah 1.150TL alcaktım kart numaramı vesaire yazdım sms ödemiyi deoğruladım site beni sepetime attı ve aldığnız üründe fiyat değişikliği oldu dedi sonrasında stoğunun...
  20. N-sar

20-25K arası monitör dahil toplama bilgisayar tavsiyesi

Arkadaşlar aouto çat power mill gibi CNC tasarım programları kullanıyorum şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
Geri