Arama sonuçları: *

• Users: Keyhens
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

İşlemci değişim sonrası anakart CPU ışığı kırmızı yanıyor ekran gelmiyor

Öncelikle iyi forumlar.Bugün MSI MAG b650 tomahawk anakartıma 9800x3d işlemci yükseltmesini yaptım kurulumunu fln yaptım ama PC yi açtığımda CPU ışığı kırmızı yanıyordu ve ekran gelmiyordu sonrasında eski işlemcimi taktım sorun hâlâ devam ediyor nasıl düzeltirim yardımcı olur musunuz
  2. K

Monitör 1-2 saniyeliğine siyah ekran oluyor

Oyun oynarken ya da normal bir şey yaparken farketmiyor ekran 1-2 saniyeliğine kararıp geri geliyor ben kulaklıktan şüpheleniyorum tığ cetra 2 typce var kulaklığın kablosu hareket edince cızırtı geliyor ve dediğim sorun yaşanıyor bu konuda bilgisi olan var mı?İyi akşamlar.
  3. K

Yardım Arctic liquid freezer 3 360 argb fanlarını çalıştıramıyorum

Öncelikle herkese iyi geceler başlıkta bahsettiğim soğutucu da tüm pin girişlerini fln taktım ama soğutucu ve pompanın argb si yanıyor fanları dönmüyor.Neyi yanlış yapıyorum acaba çok bir tecrübem de yok bu konularda.
  4. K

PC ye hiç elektrik gelmiyor

İyi forumlar arkadaşlar ben parça parça kendime bir PC topladım en son parçada dün elime ulaştı PC yi topladım ama power tuşuna bastığımda kasaya hiçbir şekilde elektrik gelmiyor tık bile demiyor.kabloları yerlerine tam taktığımdan emin de değilim.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?sistem...
  5. K

NZXT H9 FLOW Kasa stoklara gelir mi

NZXT H9 FLOW siyah kasa tekrar stoklara gelir mi acaba yoksa MSI mag pano 100r modelini mi almalıyım mag 650 tomahawk anakart ile kullanacağım.Ya da önerdiğiniz akvaryum kasa modelleri var mıdır?
  6. K

Pubg de yenileme hızı 120hz oluyor

Herkese iyi günler.Radeon software üzerinden 1728×1080 özel çözünürlük oluşturdum monitörün arayüzüne girince masaüstünde 144hz gösteriyor ama oyunda 120hz oluyor sebebini bilen yardımcı olabilir mi?
  7. K

Arkadaşlar yeni PC aldım bir kaç sorum var cevaplar mısınız?

Arkadaş bugün yeni bir PC aldım.valoranti yükledim 9003 diye bir hata verdi biraz araştırdım secire boot modu açık olması gerekiyormuş bios tan secire boot modunu enabled yapmak istiyorum bu seferde sistem kurucu modda diyor ne yapmam lazım bilen birisi yardım etsin lütfen.
  8. K

Yardım VAN9003 Hatası nasıl çözerim yardım eder misiniz

arkadaşlar bugün yeni sistem aldım win11 kurulu geldi valorantı yükledim van9003 diye bir hata veriyor.Ben aldığım PC ye bıos güncellemesi fln da yapmadım nasıl yapılacağını da bilmiyorum bu konuda bana yardım edecek var mı?
  9. K

10-13k arası hazır sistem önerisi

İyi akşamlar arkadaşlar bir arkadaşım için 10-13k arası hazır sistem tavsiyesi verir misiniz?fiyat performans olarak tatmin edici seviyede olursa iyi olur.
  10. K

Öneri Bu iki kulaklıktan hangisini önerirsiniz

https://www.itopya.com/cooler-master-ch321-usb-mikrofonlu-siyah-rgb-oyuncu-kulakligi_u10137 https://www.itopya.com/bloody-g570-kablolu-siyahgri-71-surround-rgb-gaming-kulaklik_u20776 Yukarıya attığım kulaklıklar dan hangisini önerirsiniz kullananlar artı ve eksilerini yazabilir mi(bloody...
  11. K

Yardım 400-600 TL arası mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar konu başlığında yazdığım fiyat bandında biraz esneklikte olabilir mekanik klavye önerisi bekliyorum.Kullanici yorumları fln olursa da çok güzel olur.
  12. K

400-600 TL arası mekanik klavye önerisi

İyi geceler arkadaşlar bütçem Max 600 bu bütçeye kadar mekanik klavye önerir misiniz? Kullanıcı yorumları da benim için önemli.
  13. K

Kredi kartı ile peşin fiyatına ürün almak

Arkadaşlar kredi kartı ile peşin fiyatına 6 taksit ile 9000 TL lik bir ürün almayı düşünüyorum sitede peşin fiyatına oluyor ama banka buna kendisi faiz koyar mı aylık normalde 1500 TL ödemem lazım ya daha fazla öder miyim?
  14. K

Arkadaşlar bu fiyata bu sistem alınır mı?

https://www.itopya.com/wtcn-power_h14747 Arkadaşlar monitorsuz bütçem 9500 TL bu sistem de hoşuma gitti almamı önerir misiniz?
  15. K

8-10k arası hazır sistem tavsiye eder misiniz?

Arkadaşlar bütçem en fazla 10 bin monitör hariç 8-10k arası hazır sistem atar mısınız? İyi akşamlar.
  16. K

Bu fiyata bu sistem alınır mı?

https://www.itopya.com/mentor-robberintel-core-i3-12100fasus-tuf-geforce-gtx-1650-p-4gb16gb-ddr4480gb-nvme-m2-ssdgefo_h20190 Arkadaşlar linkteki sistem alınır mı ya da bu fiyatlarda daha iyi dediğiniz sistem varsa atabilir misiniz?
  17. K

Asphalt 9 açılmama sorunu

Öncelikle iyi akşamlar.Ben mobilden Asphalt 9 u indirdim cihazım (poco x3 pro)oyunu açmak istediğim zaman ekrana Gameloft yazısı geliyor sonra direkt ana ekrana atıyor oyun açılmıyor bilen birisi yardım edebilir mi?
  18. K

KYK Kredi borcuma nasıl bakarım

Beyler ben şimdi KYK geri ödemeli burs alıyorum nakit avansın dışında kartın 1700 liralık kredisinden 425 lira daha eksiye gittim bu borcuma nereden bakabilirim.bilen birileri bilgilendirirse sevinirim. Hayırlı akşamlar
  19. K

Arkadaşlar 2022 de ekran kartı vs stokları nasıl olur

Arkadaşlar bildiğiniz üzere ekran kartı stokları yok ram işlemci vesaire diğer pc bileşenlerinede zam geleceği söyleniyor.Şimdi iki sorum olacak; 1)Ekran kartı stokları 2022 gibi düzelir mi? Tabi aşının etkisiyle virüs etkisini kaybetmeye başlarsa bana soracak olursanız seneye de devam eder gibi...
  20. K

Alt coin almak istiyorum

beyler alt coin almak istiyorum daha önce hiç almadım nereden alabilirim hangi borsa güvenli yardımcı olurmusunuz?
Geri