Arama sonuçları: *

• Users: kartesa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Windows Apple TV içeriklerini 4K izlemek mümkün mü?

Arkadaşlar merhaba Windows 11 cihazım var ve Microsoft Store'dan indirdiğim Apple TV uygulamasını kullanıyorum. Kiraladığım ve satın aldığım filmler 4K olsa bile en fazla 1080p oluyor. Bu Apple'ın Windows için koyduğu bir sınır mı yoksa harici bir uygulama vs ile çözmenin bir yolu var mı?
  2. K

Çözüldü✓ MSI MAG Forge M100A fanları yük altında hızlanmıyor ve kontrol edemiyorum

Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım anakartım MSI Pro B650M-B ve kasam başlıkta belirttiğim üzere MSI MAG Forge M100A. Sistemi RDR 2, Cyberpunk gibi yoğun oyunlarda teste soktuğumda işlemcinin kule tipi hava soğutucusunun fanları hızlanmaya başlıyor fakat kasanın fanlarının hızında...
  3. K

Aldığım sisteme özel yapmam gereken ayarlar nedir?

arkadaşlar merhaba bu sistemi satın aldım ve cuma günü teslim alacağım. 10 senelik emektardan geçiş yapacağım için biosu güncelleyip windows kurduktan sonra hangi sürücüleri indirmeliyim ya da ana karttan xmp açmam gerekiyor mu vs pek bir bilgim yok. Sistem parçalarını aşağıya attım. Anakartın...
  4. K

Çözüldü✓ MSI PRO A620M-E vs MSI PRO B650M-B

arkadaşlar bugün yeni bir sistem alacağım ve özelleştirme kısmında bu 2 anakart sunuluyor seçenek olarak. b650m b 500 tl lik bir farka sahip. ramlerim 5600 mhz olacağı için mhz kapasitesinin 6000'den 6800 e çıkması benim için bir avantaj yaratmıyor. Mhz kapasitesi artışı dışında 500 tl ye...
  5. K

VG27AQ1A/VG27AQ3A arasındaki bit farkı açısından hangisi daha iyi?

arkadaşlar merhaba bu iki monitör arasında kaldım ve 2023 yılında çıkan yeni model VG27AQ3A'nın 8 bit 16.7 milyon renk derinliğine sahip olduğu yazıyor internet sitesinde. Eğer VG27AQ1A milyar ve 10 bit ile daha iyi bir görüntü kalitesi veriyorsa onu alacağım. Bu farkın anlamı nedir? yardımcı...
  6. K

Çözüldü✓ İkinci el RTX 3090 stable diffusion için sıkıntı çıkarır mı?

Arkadaşlar okuduklarıma göre mining sırasında en çok ekran kartının VRAM kısmı kullanılıyor. İkinci el bir RTX 3090 almayı düşünüyorum. İkinci el bir ekran kartının mining yapılmış olma ihtimali çok yüksek olduğundan ve stable diffusion içinde VRAM'ler çok önemli olduğundan miningdeki yoğun VRAM...
  7. K

SD odaklı biri için R5 5600 4060 Ti sistem mantıklı mı?

Arkadaşlar merhaba. Linkini attığım sistemi almayı düşünüyorum. Aranızda 4060 Ti 16 GB yerine 4070 almamı söyleyenler ya da 8gb vramli versiyonu ile idare edebileceğimi söyleyenler olacaktır fakat sistemi stable diffusion odaklı topladığım için 4 GB ekstra VRAM benim için daha önemli. Sizden...
  8. K

Yardım telefonum kulaklıkların mikrofonunu ve tuşunu algılamıyor

samsung galaxy j7 prime kullanıyorum ve bağladığım 2 kablolu kulaklık ses olarak sıkıntısız çalışıyor fakat mikrofonlarını ve tuşlarını telefon hiçbirşekilde algılamıyor. Nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim. ( kulaklıkları başka telefonda denedim ve çalışıyorlardı )
  9. K

ön kayıttan seçildim ama üyelik satın alamıyorum

ilk duyurulduğu anda game plus'a ön kayıt yaptırmıştım ve 2 gün önce '' GeForce NOW powered by GAME+'a erişecek öncelikli grupta yer aldığını önden haber vermek istedik. 15 Mart'ta websitemizden üyeliğini başlatabilirsin! '' yazan bir mail aldım. Ancak şu anda 3 aylık üyeliği yada 75 tl lik 1...
  10. K

1000 tl bütçeli monitör almalıyım tercihim ne olmalı?

1000 tl lik bir bütçem var ve 100 tl gibi minik oynamalar dışında aşma şansım yok. online fps oyunları az oynayan çok dizi film izleyen ve hikaye oyunu oynayan biriyim. kafamı karıştıran 2 büyük soru var ama monitör konusuna hakim olmadığım için başka şeyler hakkındaki önerilerede açığım. IPS...
  11. K

mönitörümde 1080 p görüntü almam için gerekli kablo

Full hd bir monitörüm var ancak 1600x900 dan yukarısını alamıyorum. Bunun sebebinin vga kablomun 1080p desteklememesi olduğunu düşünüyorum. Monitörümde sadece vga çıkışı var kasamda ise hdmi ve vga çıkışları var. 1080p görüntüyü almak için en mantıklı kablo seçimi ne olur? 1080p bir vga kablosu...
  12. K

Playstation 5 bulgaristan ve kazakistan stoklarının yenilenme tarihi

Bulgaristandan yada Kazakistandan ( önceliğim bulgaristan ) ps5 satın almak istiyorum ancak şu anda gördüğüm kadarıyla stoklar bitmiş durumda. Stoklar ne zaman yenilenir yenilendiğinde ilk hangi mağazalarda olur bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
Geri