Arama sonuçları: *

1. altin cocuk

7000 TL Laptop Önerisi

7000 TL civarında bütçem var, aslında bütçe tam belli değil işimi görecek en f/p laptopu almak istiyorum. Sadece surf için kullanılacak max word'e girilicek. Görüntüye önem veriyorum, şık bir şey olursa güzel olur. 7000'den aşağıya yada biraz daha yukarı önerebilirsiniz. Teşekkürler.
  2. altin cocuk

300 TL TWS Kulaklık Önerisi

Çubuklu yapıda ve tasarımı güzel olması, şarj ve mikrofon önceliğim. Bütçem 300 TL iyi bir şey derseniz biraz daha çıkabilirim. Lazım mı bilmiyorum ama kullanılacak telefon İphone. @Evil Belief
  3. altin cocuk

Corsair Spec Delta vs MSI 100M

Corsair spec delta CV550 Outlet ürün cashback ve kuponla beraber 630 TL'ye geliyor. Kablo kanalları kauçuk ve malzeme kalitesi güzel çevik 3fanla geliyor. Fakat outlet. MSI 100M + VX plus 690 TL ikisi de sıfır görünüşü daha çok hoşuma gidiyor ve hava akışı spec deltaya göre daha iyi. çok...
  4. altin cocuk

LEVEN JS600 SSD alınır mı?

Patriot burst almıştım fakat çapraz kargo yüzünden iade etmek zorunda kaldım. Dram bulunuyormus Amazon ilk siparişe özel 30 TL kampanyasıyla 170 TL'ye geliyor. Sizce alınır mı...
  5. altin cocuk

Hepsiburada 3 AL 2 ÖDE KAMPANYASI

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/3-al-2-ode-firsati İstediğiniz üründen 3 adet sepete ekledikten sonra "Hediye Çeki" kısmına "3AL2ODE" kodunu yazmalısınız. Keyifli alişverişler :) 2 TL'lik ürün daha ekledikten sonra 200 TL'ye 20 TL kampanyasiyla birlikte Gigabyte mouse'un tanesi 60...
  6. altin cocuk

Apacer AS340 vs Patriot Burst vs Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD

Hepsiburada kampanyasıyla beraber alacağım. https://www.hepsiburada.com/gigabyte-120gb-500mb-380mb-s-2-5-sata3-ssd-gp-gstfs31120gntd-p-HBV00000GWJXB https://www.hepsiburada.com/patriot-burst-2-5-120gb-sata-iii-560-540-ssd-pbu120gs25ssdr-p-HBV00000J8N56...
  7. altin cocuk

Dolandırıldım /Donanım arşivi dolandırıcısı

Forumda tam teşekkürlü troll dolandırıcı var . Dün de @Batuw adlı arkadaşı dolandırmış fakat adam çok değişik birisi ve acınası halde. Tek tek ss'lerle beraber anlatıcam. Steam kod istediğini uygun geldiğini söyleyip almak istediğini söyledi. Normal de önce para sonra kod şeklinde çalışıyorum...
  8. altin cocuk

Hepsiburada 50 TL indirim kampanyasını kullanamıyorum

Yeni hesap açıp mobil uygulamadan giriyorum fakat sepette indirim gözükmüyor neden olabilir?
  9. altin cocuk

Black switch vs Blue switch

Ajazz ak33 blue switch ile black switch arasında kararsız kaldım. Blue switchi daha önce uzun bir zaman deneyimledim kafa ütüleme veya rahatsız olma gibi bir durumum yok. Hissiyat, tuşa basmak için gereken kuvvet ve ses olarak baz alırsak hangi switchi tercih ederdiniz ve neden? @KeReM 1963...
  10. altin cocuk

Hepsiburada Yurtdışından gelen üründe ekstra vergi çıkar mı?

Sepette ekstra bir vergi çıkmadı, kargo gelince ekstra bir şey çıkar mı? 1627647003 @KeReM 1963 @AydinSahin hocalarım sizin engin bilginize güveniyorum.:uzgunpeepo:
  11. altin cocuk

Motospeed ck61 alinir mi?

Baska klavye onermeyin, motospeed ck61 alinir mi? Hocma sizin engin bilginize guveniyorum @AydinSahin @OnTheRoonKilled
  12. altin cocuk

Redragon Dark avanger ''Device is Not Connected'' Sorunu

Redragon dark avanger K568R 'nin yazılımını indirince böyle bir hata alıyorum. 1-2 siteden denedim hepsinde bu hatayı aldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  13. altin cocuk

Orijinal MX-4 Önerisi

Piyasada sahte mx-4'ler dolanıyor önereceğiniz orijinal satan satıcı var mı?
  14. altin cocuk

LG 24GN650-B İncelemesi

Görüntü Kalitesi LG 24GN650-B ince ve hassas olması için BOE'nin İPS paneli olan MV238FHM-NG1 kullanmış. 16.7 milyon 8 bit renk derinliği ve %99 sRGB değerlerini destekliyor. Rakibi olan AOC 24G2U'ya (%123 sRGB) göre sRGB değerleri düşük . Fakat buna artı olarak HDR10 özelliği var. HDR10...
  15. altin cocuk

🔥İndirim ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC 1887 TL

Normal fiyatı 2300-2500 TL çok iyi fiyat stok bitmeden alın. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qg-1ms-full-hd-165hz-g-sync-hdmi-dp-gaming-monitor.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
  16. altin cocuk

PS4 50 TL Oyun Önerisi

PS4 İlk bahar indirimleri var şu anda 50 TL altı oyun önerir misiniz?
  17. altin cocuk

Aliexpress'den 25 Tl Altı Ürün Önerisi

25 TL altına aliexpress'ten ürün önerir misiniz? Aklıma gelenler şunlar : Kulak içi kulaklık, mouse pad, dualshock şarj kablosu ...
  18. altin cocuk

Termal macun önerisi

Bütçem 50 TL . MX-4 dışında önerilerinizi bekliyorum.
  19. altin cocuk

7000 TL Televizyon Önerisi

Araştırmalarıma göre şu iki model arasında kaldım sizce hangisi ve neden? Philips 65PUS7805 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Philips 65PUS7805 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon arıyorsan...
  20. altin cocuk

Pep kart bedava 30 TL kampanyası!

Arkadaşlar aranızda Pep kartı duymayan yoktur reklamlardan falan illa görmüşsünüzdür. Pep davet et kampanyası var 3 arkadaşınızı Pep e davet ediyorsunuz bunun karşılığında Pep hesabınıza 30 TL yatırılıyor, Yapmanı gerek şey aşağıdaki linkten üye olmaktır. Kampanya 5 bin kişi ile sınırlıdır...
Geri