Dolandırıldım /Donanım arşivi dolandırıcısı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

altin cocuk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,077
Forumda tam teşekkürlü troll dolandırıcı var . Dün de @Batuw adlı arkadaşı dolandırmış fakat adam çok değişik birisi ve acınası halde. Tek tek ss'lerle beraber anlatıcam.
1628065856582.png

Steam kod istediğini uygun geldiğini söyleyip almak istediğini söyledi.
1628065902095.png

Normal de önce para sonra kod şeklinde çalışıyorum fakat bu arkadaş çok samimi davrandığından ve uğraşmak istemediğimden kodu attım. Dolandırılmayı da hakettim, ama olay bu değil ''aracılı güvenilir'' biri ile yapsaydık kendine bir adam bulup onla beraber dolandıracaktı.

Şimdi en can alıcı kısıma gelelim. Arkadaşa forum ismini sorduğumda;
1628081975120.png

@Batuw olduğunu söyledi ve batuw adlı arkadaşın steam hesabını attı. https://forum.donanimarsivi.com/kon...andiran-adam-adminlere-hakaret-ediyor.425895/
eğer böyle bir konu açmasaydı onun dolandırıcı sanıp iftira atmış olacaktım.

Sonuç olarak bu acınası veledi Allah'ından bulsun. 10 TL Steam cüzdan kod umrumda değil, sonuç olarak insanlara güvenmemi öğretti kendisine teşekkür ediyorum.

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, samimi gibi görünmesine aldanmamak lazım. Keşke başta forum üyeliği üzerinden iletişime geçseymişsin.

Eminimki şuan oda bu konuyu okuyordur geçmiş olsun, hak yemeyi çok seviyorlar sanırım nasıl bir zihniyet bu anlamıyorum tekrar geçmiş olsun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,739
Üyeler
195,137
Son üye
Ferelith
Geri