Arama sonuçları: *

1. bariskarali

CANON 6D MARK2 vs iPhone 16 PRO MAX

Arkadaşlar 40-50 bin TL bütçem var. Fotoğraf çekilmek için bir cihaz arıyorum. Yurt dışı iPhone 16 pro Max mi alsam Canon 6D MARK2 mi alsam. Veya sizin önerebileceginiz bir fotoğraf Makinesi var mı? Güzel kaliteli portreler ve tatil fotoğrafları için kullanacam.
  2. bariskarali

Yardım TELEFON ÖNERİLERİ BEKLİYORUM!!

Arkadaşlar herkese iyi günler, benim emektar iPhone7 artık beni sal özgürlüğüme kavuştur diyor. Bana uygun fiyatlı telefon lazım. Kronik problemleri olmayan, ekranı büyük, renkleri fiyatına göre canlı bir telefon arıyorum. Bütçem 5-8 bin arasında. Bu bütçe aralığında ne telefon önerirsiniz? Oyun...
  3. bariskarali

Yardım Metin2 için laptop arıyorum!

Ağır grafikli oyunlar oynamıyorum. Oynadığım oyun Metin2. Metin2 oynayan arkadaşlar bilir. Hidra ve meley yapacam. Şuanda kullandığım bilgisayarı satacağım için model düşürmem gerekiyor. Sıfır veya 2.el den nasıl bir bilgisayar almam gerekir forumda kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa...
  4. bariskarali

Yardım Türkcell Superbox önerir misiniz?? OYUN OYNUYORUM!!

Arkadaşlar işim gereği yaşadığım şehrin dışına çıkmak zorunda kaldım. Şirketin bağladığı kablosuz internet ile CS2 oynayamıyorum. Kendime Türkcell veya vodofone gibi portable hizmeti sunan bir taşınabilir modem almak istiyorum. Daha önce tecrübe eden arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var...
  5. bariskarali

Küçük boyutlu kaliteli orta fiyatta bir powerbank arıyorum.

Önerileri alayım. 1732124659 gg
  6. bariskarali

TKL KLAVYE ARIYORUM ÖNERİLERİNİZİ ALAYIM!

Arkadaşlar laptopta kullanmak için numpadsiz klavye arıyorum. Aklımda logitech G414 SE Var. Daha önce de 413 Carbon kullanmıştım switchlerinden ve kalitesinden çok memnundum. Sesli switch sevmiyorum tactical switch tarzı önerilerinizi alayım fiyat max 2bin aşağısı olursa da hayır demem 😂
  7. bariskarali

Yardım ASUS TUF A15 ALINIR MI?

Arkadaşlar kullanan var mı? Isınma problemi vs oluyor mu? Bunun ramı 16 gb ta yükseltilmiş modelini alacağım. Genelde cs go falan oynuyorum. Arada da hikayeyi oyunlar.
  8. bariskarali

Scuderia Ferrari Marka saatimin Kordonu koptu.Temin edbilceğim yer bilen var mı?

Arkadaşlar saatimin kordonu fotoğrafta gördüğünüz yerden koptu. Yaşadığım yerde bir kaç yere sordum yapamadılar. Orjinalini de bulamıyorum. Kordonu temin edebileceğim bir yer var mı? Veya bildiğiniz iyi bir saat kordonu tamir eden bir yer varsa yönlendirebilirsiniz. Saatin Türkiye de satışı...
  9. bariskarali

Yardım Iphone 13 128 GB mı 256 GB mı alıyım?

Arkadaslar yarin yeni bir telefon alacağım. Benim suanda kullandığım 128 GB bir telefon o kadar foto vs olmasına rağmen hala 70 GB boş alan var. Ama çoğu kişi iphone 13 un video ve fotolarının boyutlarının büyük olduğunu ve çok çabuk dolduğunu söylediler. Bende öyle fazla arşiv yapma şeyi yok...
  10. bariskarali

Yardım Yurt dışı S10 plus ne kadara gider?

Arkadaslar 2019 da yurt dışından s10 plus almıştım. Pasaportuma kayıt yaptırdım. Benden başkası kullanamıyordu. Ama artık onu cozmusler. Pasaport kaydını sildirip yeniden imei kayıt yapınca herkes kullanabiliyor. Bende bunu satıp yeni bir telefon alayım diyorum. Sizce kaca gider suan ki tr...
  11. bariskarali

Yardım 15.000 TL ye Laptop önerisi lazım.

Arkadaslar bu fiyata daha iyisi alınır mı? Sizce nasıl fiyat?. Değer mi kafama yatarsa hemen alacam. https://www.itopya.com/msi-katana-gf76-11uc-060xtr-i7-11800h-8gb-ddr4-rtx3050-gddr6-4gb-512gb-ssd-173-fhd-144hz-freedos-n_u14034
  12. bariskarali

Yardım Hyperx Cloud Mix Nasil PC ye bağlanir?

Arkadaslae hyperx cloud mix kulakligim var. Pc ye bağlamak için galiba pc ye takmam gereken bir aparat almam lazımmış. Nasıl bise almam lazım? Kaliteli kopma sorunu yapmayacak bise almak istiyorum. Nasıl yapacam bunu yardım edecek birisi var mı? 1638123688 Bluetooth 4.0 alsam sıkıntı çıkarır mı?
  13. bariskarali

Yardım Pasaportuma Kayıtlı telefonumu satamıyorum!

Arkadaslar kendime 2019 da ilk çıktığı günlerde Samsung s10+ getirmiştim yurt dışından. Ozamanlar çok yeni bir cihaz olduğu için imei atilamiyordu bende pasaportuma kayıt yaptırdım. Şimdi sorun şu telefonumu satıp, üst model almak istiyorum ama pasaport benim adıma olduğu için sadece benim...
  14. bariskarali

Giorgio Armani - Acqua Di Gio Profumo Parfüm kullanan var mi?

Uzun zamandır araştırıyorum. Kullanan herkes memnun. Birde burda ki arkadaşlarıma sorayim dedim. Aramızda bu parfümü kullanan var mı? Almayı düşünüyorum.
  15. bariskarali

Yardım Squid Game aile ile izlenir mi?

Arkadaslar ben diziyi izlemedim ama çok övüyorlar. Babam güzel bi dizi bul, dizi bul diyor çok güzel diziler var bildiğim netflix te ama çoğunda +18 cinsel sahneler var aile ile izlenmez yani. Bu squad game de +18 sahneler var mi. Adam öldürme vs sıkıntı değil. 😀 yeter ki cinsel sahnelerde göz...
  16. bariskarali

Yardım Hp-15 Notebook'u alayım mı?

Arkadaslar günlük kullanım ve metin2 , lol tarzı oyunlar için almayı düşünüyorum. Sizce alinir mi? https://www.vatanbilgisayar.com/hp-15-dw3014nt-core-i3-1115g4-1-7ghz-8gb-256gb-ssd-15-6-int-w10-notebook.html
  17. bariskarali

Yardım 3000-4000 TL Notebook Önerisi Arıyorum.

Arkadaslar bu bilgisayarı kullanan var mı? Günlük kullanım ve lol tarzı oyunlar için iş görür mü? Bu bilgisayari kullanan arkadaslar varsa yardımcı olursanız sevinirim. Başka onerilerede açığım...
  18. bariskarali

Yardım Günlük kullanım ve LoL, Metin2 Tarzı oyunlar için Laptop Önerileriniz Nelerdir?

Arkadaşlar günlük kullanım ve Lol , Metin2 Tarzı oyunları oynamak için bi notebook alacam. Metin2 De 2-3 hesap açınca kasmayacak bi bilgisayar olması lazım. Nasıl bişe Alabilirim en uygun fiyata? Kullanan arkadaslar varsa yardımcı olursa sevinirim.
  19. bariskarali

ASUS GeForce RTX 3070 DUAL V2 Alınır mı?

Arkadaşlar bu ekran kartını almayı düşünüyorum ama bazı yerlerde ısı sorunu falan gibi yorumlar okudum. Burda kullanan arkadaşlardan fikir almak istedim. Kullanan varsa memnunlar mı? Fanlar yeterli mi sizce? https://www.itopya.com/asus-geforce-rtx-3070-dual-v2-oc-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/
  20. bariskarali

Bilgisayarımın klavyyesi şifre girme kısmında çalışmıyor.

Arkadaşlar Bilgisayarı açıyorum. Şifre girme kısmında klavye calısmıyor. Ekran klavyesı ile yazıyorum. Masaüstünde normale dönüyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl düzeltirim? Bir anda oldu dün yoktu böyle bir şey.
Geri