Yardım Squid Game aile ile izlenir mi?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,893
Arkadaslar ben diziyi izlemedim ama çok övüyorlar. Babam güzel bi dizi bul, dizi bul diyor çok güzel diziler var bildiğim netflix te ama çoğunda +18 cinsel sahneler var aile ile izlenmez yani. Bu squad game de +18 sahneler var mi. Adam öldürme vs sıkıntı değil. 😀 yeter ki cinsel sahnelerde göz göze gelmeyelim 😀

Kan sorun olmazda 2-3 yerde cinsellik var.

Cinsellik diğer netflix dizilerindeki gibi yoğun değil sadece 1 sahne var o da 10 saniye falan sürüyor gerisi konuşma aileyle izleyebilirsiniz bence

Arkadaslar ben diziyi izlemedim ama çok övüyorlar. Babam güzel bi dizi bul, dizi bul diyor çok güzel diziler var bildiğim netflix te ama çoğunda +18 cinsel sahneler var aile ile izlenmez yani. Bu squad game de +18 sahneler var mi. Adam öldürme vs sıkıntı değil. 😀 yeter ki cinsel sahnelerde göz göze gelmeyelim 😀
1-2 sahnede vardı.

tuvalette +18 olaylar oluyor izlemeyin

+18 dışında küfürlü sahnelerde var (anaya küfür) oyüzden pek önermem

Kardeşim sadece dedenle izle dedeler en büyük oyunu planlarlar dedeler ah be dedeler

İzlenmez. Cinsellikten ziyade çok şiddet var.

Çok argo kullanımı ve cinsellik var, izlenmez.

Argo falan çok sıkıntı değil. Adana da yaşıyorum gunde buralarda nazik konuşan insan az var zaten. Ki filmin konusu belli cinselljk olarak fazla cinsel lik varsa izlenmez zaten.

1-2 Adet cinsel sahneler var onun dışında küçük kardeşin var ise fazlası ile kan var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,712
Üyeler
197,967
Son üye
Yunus34
Geri