Arama sonuçları: *

• Users: Pindəeros
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Pindəeros

Yardım FİBER İNTERNETTEN VDSL MODEM İLE ACCES POİNT

Türksell altyapısı ile fiber internete geçtim. Evim 2 katlı 1. katta salonda kuruldu. Salondan üst kata odama Ethernet kablosu çekili. Fiberden öncesinde odama normal bi türk telekom modemi ile acces point olarak kullanıyordum. Şimdi modemi kullanamıyorum. 3 modem ile denedim ve çalışmıyor...
  2. Pindəeros

Fiber modemden 2. modem için vdsl modem kullanma

Arkadaşlar şuan Türknet kullanıyorum. Evim 2 katlı. Alt katta salonda ana modemim mevcut. Ana modemden, duvarların içinden üst kata kendi odama internet kablosu çektim bir modemde odama koydum. Hem Wifi hem bilgisayar için işimi görüyor. Şimdi Fiber alt yapı geldi ve fibere geçmeyi...
  3. Pindəeros

GİGABYTE AORUS RX 570 TERMAL PED

arkadaşlar kart çok ısınıyor furmarkta 4 dakkada 87 dereceye kadar ulaşıyor normalde kasamda 4 fan var ve mesh yapıda ona rağmen kasanın yan camını söktüğümde bile 87 derece oluyor ben kapatmasam belkide daha da artacak termal macununu değiştirdim birkaç derece fark etti ama termal pedler çok...
  4. Pindəeros

480GB Sata ssd önerisi

Arkadaşlar 1 hafta içinde 480gb sata ssd alacağım fiyat performans ürünü kullandığınız bildiğiniz bir ssd var mı. Kronik hatalı biçok ssd var piyasada. Ben 240gb western digital kullanıyorum gayet memnunum. 480lik wd alabilirim ama uygun fiyatlı başka ssd varsa alabilirim önerileriniz nelerdir.
  5. Pindəeros

Yetersiz PSU ile sistemin res atması

Beyler sorun çok açık sistem ağır yüke girdiğinde res atıyor pc ve psu hatası veriyor. Şuan Everestin 460W psu nu kullanıyorum. Elimde 1 adet 400W psu daha var. Bu psu birleştirme aparatlarından kullansam iş görür mü acaba?
  6. Pindəeros

Sıfır sistem Ethernet bağlantısı sorunu

Sıfır sistem aldı arkadaşım daha az önce geldi her şey tamam ama etherneti görmüyor. telefondan driveri indirip kurduk 2 kablo denedik modemdeki 4 lan portunuda denedik bağlanamadık bildiğiniz bi ayar vs varmı Asus prime a 320m f asus gtx 1660 super 8gb 3200mhz ram 550w 80+ psu 240gb ssd
  7. Pindəeros

Bazı oyunlara girerken PC kendisine res atarak PSU hatası veriyor

Arkadaşlar sistemim imzada yazıyor. Bazı oyunlarda 2 3 dakika geçirdikten sonra, bazı oyunlarda tam başlayacakken pc kendine res atarak psu hatası veriyor. Lolde, Forza Horizon 4 de falan bi sıkıntı yok ama House Flipper, SnowRunner gibi oyunlarda pc kendini resliyor. Oyunu oynayamıyorum.
  8. Pindəeros

8 9 10 trendyol para kazanma kampanyası

https://ty.gl/f3ahmeuyq https://ty.gl/w6jrjwi https://ty.gl/3q7y5w1hh https://ty.gl/wzkpgc2wc Karşılıklı koleksiyonları paylaşıp kaydedebiliriz :)
  9. Pindəeros

Sapphire RX570 Nitro+ BIOS Switch

Arkadaşlar bu bios switch nedir bikaç forumda saat ve ram bellek hızı değişiyor vs diye okudum ama hangi tarafta hangi ayar var bilmiyorum
  10. Pindəeros

Oyunda işlemci %100 kullanımı

Beyler forza horizon 4 oynuyorum. Ekran kartı da işlemcide %100 kullanıyor. Tuşa basıyorum bazen 1 saniye geç algılıyor. Darboğaz yapacağını tahmin ediyordum ama bu kadar ve bu şekilde yapacağını tahmin etmemiştim. Çok az drop oluyor ama 50 60 fps arası nerdeyse bütün grafik ayarlarını denedim...
  11. Pindəeros

Forza Horizon 4 Enter Ekranı

Beyler önceden Windows 10 Pro 1909 sürümünde Forzayı oynuyordum. 2004 e güncelleyince çalışmadı. geri 1909 a format attım oyunu indirdim kurdum oyun açılıyor logolar geçtikten sonra enter ekranı geliyor entera basınca gri ekran verip atıyor oyunu farklı sitelerden 2 kez indirdim ama sonuç yine...
  12. Pindəeros

Ekran kartı dönüştürücüleri

Selamın aleyküm herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar bugün sapphire rx 570 nitro+ oc 4gb aldım monitörüm lg flatron w2234s 1680x1050p 60hz 4 5 ay kadar monitör alamayacağım monitörüm vga çıkışlı ekran kartının da çıkışları 2 hdmi portu 1 tane 24+1 dvi portu 2 display portu var şuan tv ye...
  13. Pindəeros

Ssd ile 20-30 snde açılıyor

Arkadaşlar wd240gb 545/465mb sata ssd aldım bugün geldi kargodan taktım windowsu kurdum. Kullanımda en ufak sıkıntı yok çatır çatır açıyor uygulamaları ancak düğmeye basmamla masaüstüne gelmesi arasında 20 30 saniye var. Hdd ile 40 saniyede açılıyordu. Son bios zamanı 10 saniyenin hep üzerinde...
  14. Pindəeros

Açıklamadaki SSD lerden hangisi

https://www.incehesap.com/james-donkey-jd240-le-ssd-disk-fiyati-41491/?gclid=CjwKCAjwgdX4BRB_EiwAg8O8HXn_zzO7GOfeIn5W9BtBiiWfhPX0wJf0mx3DnvEPsPPgp1EJhU_p9xoCuNIQAvD_BwE...
  15. Pindəeros

Powercolor R9 280X turboduo 3gb 384bit 2. El ne kadar eder?

Başlıktaki gibi ekran kartımı 2. El satış platformlarına diğer aynı ürün ilanlarına bakarak 1000 lira fiyattan koydum alınmadı alınmadı piyasa düştü yavaş yavaş bende düşürdüm fiyatı devamlı şuan 670 liraya ilanda ama alan satan yok forumda var mıdır alacak arkadaş?
  16. Pindəeros

Hız testlerindeki hızı indirme yaparken alamıyorum

Arkadaşlar Türknet 35Mbit lik paketini kullanıyorum. 6mbit upload 33-34 mbit download alıyorum. memnunum ancak 32mbit ile saniyede en az 4 MB indirmem gerekirken 3.5-3.8 indiriyorum 4ü steamdan bişey indirirken vs bile göremiyorum. görev yöneticisi>performansdan baktığımda da sistem 28-29 mbit...
  17. Pindəeros

Forza Horizon 4 Windows 10 2004 Sürümde Çalışmıyor

Windows 10 2004 Sürümüne güncelledikten sonra oyun birinci fotoğraftaki gibi açılıyor gözüküyor ancak kapanıyor ve herhangi bir hata kodu vs vermiyor sürüm 1909a format ve veri kaybı yaşamadan nası dönebilirim yada oyun için ne yapmam gerek :/
  18. Pindəeros

KASA ÖTÜYOR

Genellikle normal çalışıyor lakin bazende mouseı hareket ettirdiğim gibi kasadan sinir bozucu ve aşırı yüksek bi tiz ses geliyor. mousei hareket ettirmeyi bıraktığım gibi ses kesiliyor. Sistem imzada yer alıyor. 1591197107 Coilwhine diyenler oldu ama günlük 5 6 saat oynuyorum haftada maximum 1 2...
  19. Pindəeros

Ekran kartım çok ısınıyor

Sapphire R9 270X Dualx kullanıyordum birçok oyunda bir fanı kapalı diğer fan 150 rpm e 70° de çalışıyordu, sattım ve Powercolor R9 280X TurboDuo aldım ikinci el. Sabah gta5 indirdim bütün ayarları çekebileceğim en yükseğe çektim. 2 fanda 2000rpm ile dönerken 95° gördüm kapattım. Bütün fanları...
  20. Pindəeros

Onboard Vga Monitör uyku modunda

Arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar. X4 860K işlemci ile R9 270x gpu kullanıyordum. Ekran kartını güncellemek amaçlı sattım 3 5 güne alacağım. Şuan anakartın vga çıkışa monitörü bağladığımda monitörüm sinyali alıyor sistem çalışıyor ancak monitör uyku moduna alıyor kendini biosa dahi...
Geri