Ekran kartı dönüştürücüleri

Reaksiyon skoru
55
Selamın aleyküm herkesin bayramı mübarek olsun
arkadaşlar bugün sapphire rx 570 nitro+ oc 4gb aldım monitörüm lg flatron w2234s 1680x1050p 60hz 4 5 ay kadar monitör alamayacağım
monitörüm vga çıkışlı ekran kartının da çıkışları 2 hdmi portu 1 tane 24+1 dvi portu 2 display portu var şuan tv ye taktım kullanıyorum ama monitörü kullanmam lazım.
sorum şu olacak hdmi to vga, dvi to vga dp to vga hangisi daha iyi olur görüntüde takılmalar sıkıntılar çıkarır mı?

arkadaşlar bugün sapphire rx 570 nitro+ oc 4gb aldım monitörüm lg flatron w2234s 1680x1050p 60hz 4 5 ay kadar monitör alamayacağım
monitörüm vga çıkışlı ekran kartının da çıkışları 2 hdmi portu 1 tane 24+1 dvi portu 2 display portu var şuan tv ye taktım kullanıyorum ama monitörü kullanmam lazım.
sorum şu olacak hdmi to vga, dvi to vga dp to vga hangisi daha iyi olur görüntüde takılmalar sıkıntılar çıkarır mı?
hocam ben 6-7 aydır hala kullanmaktayım vga to hdmi kullanıyorum arada gidip gelmeler oluyr onun dışında hiç problemim yok ben o zaman 8tl ye almıştım şimdiki fiyatlar nasıl bilemem

Hocam resmen hepsi aynı. G sync açacaksanız dp dönüştürücü alın.
Yoksa hdmi alın
Bu arada dark markası öneririm

Pek tavsiye etmiyorum, kendimde kullanmıştım ve daha ekran kartı driverını kurduğum gibi dönüştürücü mefta oldu.

Kaliteli bir şey almalısın hocam. Birkaç ufak sorunda çöp olabiliyorlar

hocam r9 280x r9 270x gt9600 kullandım 24+5 pin ile sıkıntı yoktu ama 24+1 pin kullanmadım hiç

Geri