Arama sonuçları: *

1. Y

Araç marş basmama sorunu

Babamın eski model opel kadett marka aracı var aküsü bitmişti takviyesi yaparken yanlışlıkla ters bağlantı yapıp geri çektim haliyle araç kısa devre yapti kontağı kapattığım halde kapanmamaya başladı ustaya götürdüm sorunu çözüldü hiçbir şeyi yoktu aracı sokağa bıraktım 1 gün sonra bindim ve...
  2. Y

50 bin km Drift L alınır mı?

Benim bir arkadaş a2 ehliyetine yazıldı bugün ilk kez derse girdi fakat sorun şu hayatında bisiklet dâhi sürmemiş birisi 25 30 bin tl ye 50 bin km civarı drift L alıp sürmeyi öğrenmek acemiliğini atmak istiyor ben de almaması gerektiğini söyledim sizce bu paraya bu kilometrede drift L alınır mı
  3. Y

Kalıcı erkek parfüm önerisi

Yeni bir parfüm alacağım 1k ya kadar bütçem var fakat çok fazla anlamıyorum kalıcılığı yüksek beğenilen parfüm önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim
  4. Y

750 bin tl Araç önerisi

650 750 bin TL gibi bir bütçem var araç almayı düşünüyorum aile için Uygun ama Yolda da yormayan bastığın zaman giden bişey olsun istiyorum neler alabilirim
  5. Y

Onvo 32 Inc ips 2k monitör alınır mı?

İnternette karşıma çıktı 2k ips 32 inc pivot 1ms 180hz diyor ölü piksel garantisi falan var suan elimde 24 inç monitör var bunu as monitör olarak alayım mı? Yoksa bu fiyata daha iyileri var mıdır? Bunu hikayeli oyunlar için falan kullanacağım https://app.hb.biz/hXK5CcauLDGO
  6. Y

Huawei freebuds pro 2 hala alınır mı?

2 3 sene goturebilecek sağlam bi kulaklık istiyorum butce 3k ankerin liberty 4nc si var ama görünüşü hosuma gitmedi bu hala alınır mı?
  7. Y

Huawei freebuds 6i mi huawei freebuds pro 2 mi?

yenı kulaklık almayı düşünüyorum bu ıkısını öneriyorlar 6i orta segment ama yeni çıkmış freebuds pro 2 ıse 2 yıl önce çıkmış fakat üst segment bı kulaklık hangısını almalıyım bılgılı bı arkadaş varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum ayrıca onerebılecegınız farklı cesıtler varsa da fıkırlerınıze...
  8. Y

5000 tl monitor tavsiyesi

Yeni bilgisayar aldim özellikleri Ryzen 5 5600 rtx 4060 Buna uygun 5000 tl ye kadar monitör tavsiyesi istiyorum IPS olması ve pivot olması önemli Hoparlör olsa iyi olur olmasa da sıkıntı yok onerilerinizi bekliyorum
  9. Y

20k civarı pc tavsiyesi

Bi arkadaşım ilk sistemini toplamak istiyor genelde cs valo oynamak için alicak hikayeli oyunları ps dan oynuyor ben kendim biraz arastirdim da en f/p olanının olmasını istiyorum çok zar zor imkanlarla alıyor Var mı bi oneriniz bekliyorum
  10. Y

Çözüldü✓ Lenovo r25 i30 standby mode sorunu

Monitör menusunde sekmeler arasinda dolanırken dvi 1.4 den 1.2 ye cektim görüntü gitti daha da gelmiyor pc suanda açık monitorun dugmesine basıp kapatip actim ama menuye yine giremiyorum 1712412467 Beyler yardım edin
  11. Y

1 veya 2 tb f/p m2 ssd önerisi

Hazır sistem pc aldim 500gb depolama var yetmiyor 1 veya 2 tb m2 ssd almak istiyorum f/p iyi bir ssd var mi Anakart gigabyte A 620m H sanirim gen 4 desteği var anakartin yani gen 4 olursa cok iyi olur Bütçe olarak ssd ler hakkında hic bir bilgim yok ilk fiyat olarak 2 bin tl vereyim
  12. Y

Bu internete bu fiyat iyi mi?

Eski internetimin taahhutu bitti yeni internete gececegim apartmanımda da gigafiber destegi var turksatın az önce arayıp gorustum fiyatlar şöyle: 100 mbps download 5 mbps upload ilk 12 ay 470 sonraki 12 ay 575 Diğer bir seçenek ise: 100 mbps download 20 mbps upload İlk 12 ay 500 sonraki 12 ay...
  13. Y

Bu kablolar ne işe yariyor

Ekran kartı güç kablosunu taktim fakat yanında soyle 2 kablo bosta duruyor bunlarin biyere takilmasi lazim mi ne ise yariyor bunlar
  14. Y

Surround kulaklık mı 7.1 mi?

https://www.n11.com/urun/havit-gamenote-h2033d-35-jack-oyuncu-kulakligi-48046257?magaza=techaway Simdi aklimda bu kulaklığı almak var 7.1 var mı diye sordum saticiya onun benzer teknolijisi surround var dedi...
  15. Y

Çakma ds5 mi f310 mu

https://www.hepsiburada.com/torima-p4-plus-kablosuz-titreimli-oyun-kolu-beyaz-p-HBCV00004Q9VC9?magaza=Torima&url_src=and-product-detail Bu çakma dualsense yorumları hic fena değil dualshock da var onun ya yorumlari gayet iyi görünüşü de gayet benziyor...
  16. Y

1.5k ya kulak ustu oyuncu kulaklığı önerisi

Onerilerinizi bekliyorum dostlar
  17. Y

Donanım arşivi ayın ürünü?

Eskiden abdullah abi ayın ürünü adı altında instagramdan hangi urunu istediğimizi sorup her ay indirimli ürün paylaşırdi o seri cok ama cok guzeldi aklimdan cikmayan razer blackshark v2x 800tl civarındayken 400 tl ye ayın ürünü olarak satmıştı o seri neden hala devam etmiyor? Bizim adimiza çok...
  18. Y

1k ya oyuncu kulaklik onerin lutfen

1- 1.5k arasi oyuncu kulaklığı arıyorum en iyisi hangisidir onerilerinizi bekliyorum valorant cs hikayeli oyunlar vs oynuyorum (kasimda 1.5k ya hyperx cloud2 almadım pismanim) suanda aklimda bu var ama buda nasıldır bilmiyorum...
  19. Y

1000 tl bütçeye kulaklık önerisi

bütçe 1000 tl 1500 e kadar çıkabılırım sanırsam aklımda su kulaklık var oyun ıcın kullanacagım asağıya lınkını bırakıyorum bu kulaklık nasıldır bılgı verırsenız sevınırım ve onerılerınızı de beklıyorum...
  20. Y

Gaming kulaklık önerisi

1500 tl ye kadar butce koyabilirim f/p ürünler tercihimdir aklimda havit h2033d modeli var nasıl sizce sizin onerileriniz nelerdir? 1704826784 https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2033d-siyah-mikrofonlu-kablolu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,391384223.html
Geri