Arama sonuçları: *

• Users: K@dir
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

8 PIN kablo Özel Üretim

Sa, Bana 3 basli 8 pin kablo lazim bunu ozel olarak ürettirebilecegim bi site veya firma varmi bildiginiz?(klavye tr degil kusura bakmayin)
  2. K

Yardım UPS önerisi verebilirmisiniz?

sa,elimde 850va lik bir adet akusu calismayan ups var, sistemim 5900x.5500xt 32gb ram.x570 anakart ben buna akü alsam yeter mi kesilince kapatmaya yetecek kadar yoksa baska bir model mi almaliyim?
  3. K

Mining rig icin gpu tavsiyesi

suanda mining icin alinabilecek en verimli kart nedir?
  4. K

Bilgisayar icin kalem tavsiyesi

pc den pdf ler cozdugum icin mouse zor oluyor ,ona uygun, uygun butceli tavsiyeniz varmi?
  5. K

OPENCL HATASI :

SA, denemek amacli laptopla minig yapmak istiyordum ,ögrenmek icin gpu:hd5870 ancak minig algoritmasini calistirmaya basladigim zaman no opencl device found hatasi aliyorum ,gpu opencl 1.2 destekliyor, sebebi ne olabilir
  6. K

Yardım Motosikletim çalışmıyor? (Yamaha xt225)

Sa.motorum marşa basıyor ancak çalışmıyor. Bujiyi kontrol ettim aküde sıkıntı yok. Önerilerinizi bekliyorum??!!!
  7. K

Phantom7AN önerir misiniz??

https://www.gamegaraj.com/urun/phantom-7an/ Normalde almayi düsündügüm sistem: R9 3900X RX 5700XT ASUS X570 GAMING-E G.SKILL TRIDENT Z RGB NEO(3600MHZ CL16) GAMEPOWER WARCRY CORSAIR MP600 1TB 850-1000W PSU (KLAVYE TURKCE DEGIL KUSURA BAKMAYIN)
  8. K

Öneri En iyi 5700xt hangisi?

En iyi 5700xt hangisi?
  9. K

Aliexpress kargolar geliyor mu?

Sa. Aliexpress den sipariş versem kargoda bir sıkıntı olurmu, veya geç de olsa gelirmi (eskisi gibi).
  10. K

En ucuz kargo şirketi hangisi? (acil)

Sa. Ortalama 50-60kg ağırlığında 70-70-100cm veya 100-100-100cm ebatlarinda kargom var ankaradan sivas a gidecek Sizce en ucuz yolla nasıl gönderirirm.
  11. K

Öneri Yamaha XT225 Serow için yağ filtresi önerebilir misiniz?

Sa. Yamaha xt225 serow motosiklet e yağ filtresi almayı düşünüyorum. Piyasada 2 çeşit filtre buldum biri kağıt filtre diğeri ise elekli metal filtre. Sizce fark olurmu veya hangisi daha iyidir.? (metal olan daha ucuz arada 70 tl var.)
  12. K

Redrock nasıl bir marka?

Sa. Linkteki psu nasıl biraz fazla ucuz değilmi? https://m.epttavm.com/item/70811349_redrock-2000w-80--gold-guc-kaynagi?gclid=CjwKCAjwqpP2BRBTEiwAfpiD-9U_lKjneEHThsLswWjmcOe2M1IVAgWC9vKWZDQx3Xaz7okTltLZjBoCT30QAvD_BwE
  13. K

B450 ve x470 anakartlara Zen3 desteği

Hayırlı olsun:)
  14. K

Yardım Motorsiklet in karterı çatladı.

Sa.motorun karteri çatladı önerileriniz nelerdir? Parça satan yer biliyormusunuz(yamaha xt225 1998).
  15. K

Motosiklet önerisi

3000-3500 bandında motorsiklet önerisi. Sıfır ikinci el olabilir.
  16. K

15k ya öneri pc

15000 tl ye pc önerileriniz nedir?
  17. K

Amd nin yeni gpuları

Bu amd nin yeni gpuları ne zaman çıkar beklemek mantıklımı yoksa 5700xt mi alıyım?
  18. K

Öneri Ssd önerisi

Laptop uma ssd takmak istiyorum bayağı yavaşladı uygun fiyatlı önerileriniz varmı? 500gb olursa iyi olur.
  19. K

Laptop um Mb Bannerlord açarmı

Sa. Laptobumda amd 5870 1gb var +4gb ram +i5 430m. Bannerlord açarmı?
  20. K

Yazılımı diğer pc ye kopyalayamıyorum.

Eski win7 pc yi formatlamak istiyorum. Ama içerisinde önemli bir program var. Satın alırsam çok pahalı o yüzden kopyalamaya çalıştım Tüm dosyalar ı kopyalayıp diğer pc ye attım program açılıyor gibi oluyor ama tam açılacakken hata veriyor. Ama aynı programı(kopyaladığım diskle) win7 li eski pcye...
Geri