Dahası
- Reaksiyon skoru
- 170
- İsim
- KADİR-CEYLAN
Sa.motorun karteri çatladı önerileriniz nelerdir? Parça satan yer biliyormusunuz(yamaha xt225 1998).
ona sor diyor herhalde
👍🏻Bu konudan anlıyor. Fark etmesi için etiketledim.
Ne yazık ki motorsikletlerden pek anlamıyorum arabalardan anladığım kadar. Yalnız bu motorsiklette Türkiye'de neredeyze hiç kullanılmayan 225cc motor var. Sizin motorunuzla uyumlu kartere sadece yabancı sitelerde rastladım.Bu konudan anlıyor. Fark etmesi için etiketledim.
Sizin başınıza gelseydi nasıl bir yol izlerdiniz. (tamir, parça değişimi gibi)Ne yazık ki motorsikletlerden pek anlamıyorum arabalardan anladığım kadar. Yalnız bu motorsiklette Türkiye'de neredeyze hiç kullanılmayan 225cc motor var. Sizin motorunuzla uyumlu kartere sadece yabancı sitelerde rastladım.
Motorunuz çok yeni model değil gibi. Bütçem yoksa yurtdışından (Aliexpress'de var) getirtip kullanırdım. Bütçem varsa parçalık hurda olarak satıp CB125 gibi piyasa motorlarına yönelirdim.Sizin başınıza gelseydi nasıl bir yol izlerdiniz. (tamir, parça değişimi gibi)
Link atabilirmisiniz?Motorunuz çok yeni model değil gibi. Bütçem yoksa yurtdışından (Aliexpress'de var) getirtip kullanırdım. Bütçem varsa parçalık hurda olarak satıp CB125 gibi piyasa motorlarına yönelirdim.