Arama sonuçları: *

• Users: NeRa11
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Bioadan fan kontolü cpu fan kontrol

Kasım indirimi cart curt derken aldık malzemeleride kullanmayı bilmiyoruz youtubedede video türkçe en azından Msı anakartımda sıvı soğutma var pompa hızı ayarlanıyor mu fan kontolü yapıcam ingilizce mnü sıfır bilgi fanlarınhızlandırıp kapatıcam cğu fanı ayarlıcam forumda benzer konuda yol İNTEL...
  2. N

expo ramlar A-XMP çalılşıyor

Msı mag x670e carbon wifi analartıma patriot venom 7400 mhz ram aldım expo ve xmp uyumlu yazıyor sitesinde lakin expo gözükmüyor xmp gözüküyor XMP desteği A-XMP diye gözüküyor expo yok yüksek frekansı A-XMP profil1 re geçince veriyor ama bilgisayar 1 dk gibi bir sürede açılıyor ve anakartımda...
  3. N

Biosda expo gözükmüyor

Msı mag x670e carbon wifi analartıma patriot venom 7400 mhz ram aldım expo ve xmp uyumlu yazıyor sitesinde lakin expo gözükmüyor xmp gözüküyor ve 7400 e çekip profil 1 yapıp f10 dan kaydedince yine olmuyor 4800 de başlangıödaki ayarda çalışıyor
  4. N

Görüşme yaparken mobil veri kapanması

Telefonum apple ios 17 den öncede bu problem vardı hattım türkcell görüşme yaparken mobil veri açık ama lte ilk başta 3 g dönüşüyor daha sonra yok oluyor , görüşme yaparken mobil verim kapanıyor bilen var mı
  5. N

Çözüldü✓ Sıfır x670e anakart ve 360r v2 sıvı soğutma

Sistem toplamak için aldım sıfır msı 360r v2 sıvı soğutma Ve msı mag x670e tomahawxk anakart satıyorum
  6. N

Msı mag x670e tomahawk

Aldım ama fiyat kalite bi fikrim yok iptal edeyim daha ucuza bulurmuyuz veya kart iyi mi yorum yapıcak var mı
  7. N

14 pro max için kılıf önerisi

Daha önceden benzer konular bar lakin buff marka 14 pro max için şefaf kılıf aldım sitesinden 1 ayda sarardı ama magsafe tutuşu çok iyiydi mcdodo aldım magsafe tutuşu onunda iyi ama 3 ayda sarardı kılıf marka kullanıp öneride bulunacak var mı tutuşu iyi olmalı
  8. N

Msı mag 360r v2 VS P360

Msı mag 360 r V2 veya maı mag P360 Arkdaşlar ryzen 9 7950x 3d işlemciye su soğutma lazım epic cash madenciliği yapıcam bu au soğutucular iş görür mü 360 r v2 3500 tl şu an indirimde bunu düşünüyorum yardımcı olur musunuz?
  9. N

Outlook dan mailim silindi

Arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız sevinirim bir sigorta şirketinden sirgorta yaptırdım ve iade talebi yapıcam şimdi maili bulamıyorum yeni poliçemi istedim mail attılar ama farklı iade yapmıyorlar kısaca sorunum şu okunmuş bir mail durduk yere outlook hesabımdan kayboldu silmedim yok oldu...
  10. N

Ekran kartı arızası görüntü gelmiyor

Rx580 2 el kart aldım bios yazılımı problem dedi aldığım kişi şimdi ekran kartını bikgisayara takıyorum bilgisayar açılıyor aygıt yöneticisisinde ekran kartı gözükmüyor ve kart ısınmıyor herhangi bi sekikde yardımcı olabilecek program veya bilgi verecek biri var mı vga dan görüntü alıyorum...
  11. N

Ekran kartı için termal ped

Rx580 ekran kartı aldım termal ped yenilicem kaç mm bilmiyorum 2 mm ideal geldi bı kaç videoda 1 mm dahi olsa 2 mm alın iyice sıkışsın falan demişler doğrumu önerebileceğiniz marka var mı
  12. N

Ekran kartı görüntü vermiyor

Merhaba forumda yeniyim bir sorunum var bugün bilerek fanları dönmeyen ekrana görüntü vermeyen bi ekran kartı aldım 2 el garantisi bitik çok makul fiyata aldım evet bir çoğunuz almasaydık dicek biliyorum lakin bütçe çok kısıtlı elime ulaşınca tinere yatırıp denicem fan dönmeme olayı sanırım...
Geri