Arama sonuçları: *

1. Kurt Cobain

FC 25 GPU YÜZDE 40 KULLANIM KASMA SORUNU

hocalar merhabalar . i7 12.nesil işlemcili 32gb ramli , 4060 ekran kartlı ve 2tb m2 ssd ye sahip bir laptop kullanıcısıyım. çoğu oyunda bir sorun yaşamıyorum fakat fc 25 ultra ayarlarda gpu kullanımım sürekli yüzde 40 civarı ve oyun aşırı kasıyor sürekli droplu . driverlarım güncel bu sorunu...
  2. Kurt Cobain

İyi Sistem Ama Düşük Performans

Merhaba i7 12.nesil işlemcili 32 gb ramli 4060 ekran kartlı ve M2 SSD li bir laptop sahibiyim fakat oyunlarda genel olarak bi drop girme sorunu oluyor. Ama ilginç olan şey en yüksek ayarlarda the last of us part 2 de bu drop olmazken FC 25 de bazen oynanmayacak derecede takılmalar meydana...
  3. Kurt Cobain

FC 24 Performans Sorunu

Merhaba yaklaşık 3 hafta önce yeni bir laptop aldım üniversite için. Oyun oynayan birisi de olduğum için iyi özellikler seçtim fakat ea fc 24 oyununda genel olarak 95-100 fps lerde dolaşan kare hızı değerim oyun içinde sıklıkla aniden 75 olup geri 100 e çıkıyor ve doğal olarak oyunumu etkiliyor...
  4. Kurt Cobain

Sizce sıralamam yeterli mi?

Yks 24 de 9400 sıralama yaptım ege üniversitesi bilgisayar mühendisliği düşünüyorum 11600 ile kapatmış sizce yerleşebilir miyim?
  5. Kurt Cobain

Bilgisayar Lossless Scaling'i Trojan Olarak Görüyor

Konu ekte göründüğü gibi. Bir müdahalede bulunmalı mıyım yoksa kalsın mı ????
  6. Kurt Cobain

Format Sürecinde USB Sorunu

Selamlar Win 11 insider kullanıcısıyım. Bazı sorunlardan ötürü düz Win 11 sürümüne geçmek istiyorum ve temiz kurulum yapmaya çalışıyorum. Microsoftun kendi USB kurulum uygulamasından içi boş USB belleğime Win 11 kurulumunu yazdırıyorum fakat Usb yi çalıştırmaya çalıştığımda bilgisayar Hata...
  7. Kurt Cobain

Çözüldü✓ Çok Acil Yardım Miner Virüsü Kaldırmak İçin

merhabalar yanlış bir siteden program indirmem sonucu yüksek ihtimal bir miner virüsü yedim görev yöneticisinde Virsual Basic Command Line Complier açılıp rami yüzde yüze kadar dolduruyor kapatıyorum 2 3 dk sonra yeniden açılıyor antivirüs taraması yaptım tüm tehditleri temizledim yeniden...
  8. Kurt Cobain

Steam Yaz İndirimi Oyun Önerisi

Steamde 195 tl bakiyem var ne önerirsiniz yaz indirimlerinden?
  9. Kurt Cobain

Uçak Elektrik Elektroniği Okunur Mu?

Selamlar iş imkanı nasıldır bu yıl üniversiteye başlıcam. Genel olarak olumlu şeyler gördüm ama bir de sizlere sormak istedim. En iyi üniversitesi Eskişehir Teknik gibi duruyor ve orası hayli hayli tutar gibi. Maaş falan iyi olur mu?
  10. Kurt Cobain

Steam Yaz İndirimleri Oyun Tavsiyesi

Konu belli, çok bütçe zorlamayan 150 200 tl bandında oyunlar önerir misiniz
  11. Kurt Cobain

Rdr 2 Vulkan Oynatmıyor

Selamlar bundan 1 yıl önce rdr 2 yi yüksek-orta karışımı ayarlarda sabit 40 50 fps ile oynayabiliyordum fakat bu yıl oynamak istediğimde bana grafik kartı tanınamadı gibisinden hatalar verdi ardından çözümünü izledim ve Direct X 12 ile başlatmayı buldum. Sorun şu ki ekran kartım çok iyi bir kart...
  12. Kurt Cobain

Steam Pazar Ticareti

Beyler şu steamden alım satım işlerine merak sardım. İdle masterdan kalan kartlarımı düşürüp sattım ve 20tl para var şuan hesapta. şu nasıl karlı bir şekilde alım satım yapılır taktiklerini verebilecek olan var mı
  13. Kurt Cobain

Kaç Saat Basmam Lazım

Hocam an itibari ile yks 23 tayfa olduk. Günde 8 saat basıyorum şu anda fakat sizce ne kadr basmam lazım
  14. Kurt Cobain

2 Yaş Küçük Kızdan Olur Mu?

Selamlar soru gayet belli mesela üni 1 ile 11.sınıf ilişkisi olur mu
  15. Kurt Cobain

İPhone5S Kopuk Batarya

Aslında sadece bu sorunu yaşarken yaşadığım olayı anlatacaktım. İphone5S var elimde şarja taktığımda sadece logo geliyor belli saniye sonra gidiyordu. Yazılımsal olduğunu düşündüm ve lightning kablo ile bilgisayara bağladım i tunes tan sıfırlayacaktım. ne yaptım ne ettim bilgisayara...
  16. Kurt Cobain

Dying Light Oynanır Mı?

Hocam dying light alabilme şansım var şuan baya indirimde. alsam pişman olur muyum sadece haftasonları oynayabiliyorum yurtluyum. haftasonumu vermeme değer mi
  17. Kurt Cobain

Bana Kesinlikle Oynamalısın Dediğiniz Bir Oyun Söyleyin

Başlıkta da yazıldığı gibi. Kesinlikle oynamalısın dediğiniz *klasik* hangi yapımlar var. Yardımcı olur musunuz?
  18. Kurt Cobain

Oynayacak AAA Oyun Tavsiyesi

Selamlar, bayadır oynayacak oyun arıyorum ve başladığıma değmesini istiyorum. O yüzden hiçbir oyuna başlamaya cesaret edemiyorum. Sizce oturduğumda beni pişman etmeyecek hangi oyunlar var? En son God of War pc versiyonunu oynadım.
  19. Kurt Cobain

Valotant Tpm2.0 ve Van-9001 hatası

Merhabalar bugün bilgisayar temizlerken yanlışlıkla işlemci çıkardım ardından geri sokete taktım ve çalıştırdım. Bu arada Windows 11 kullanıcısıyım ve Valorant sorunsuz çalışıyordu. Hali ile işlemci tak çıkar yapınca ayarlarım sıfırlanmış. Bazı ayarları düzelttim ve bilgisayara giriş yaptım...
  20. Kurt Cobain

240 Gb SSD + 500 GB HDD Götürür Mü?

Selamlar. 2 gün önce kendime yeni bir sistem aldım fakat sistemin içerisinde 240gb ssd var. Zaten ileride 500gb m2 alacağımdan dolayı dert etmedim fakat Forza Horizon 4 oyununun kapladığı yerin 78 gb olduğunu görünce 240gb ssd min 80 gb sini bu oyuna ayırmaya içim elvermedi. Kendi elimde 500gb...
Geri