Dying Light Oynanır Mı?

Reaksiyon skoru
32
Hocam dying light alabilme şansım var şuan baya indirimde. alsam pişman olur muyum sadece haftasonları oynayabiliyorum yurtluyum. haftasonumu vermeme değer mi

Hocam dying light alabilme şansım var şuan baya indirimde. alsam pişman olur muyum sadece haftasonları oynayabiliyorum yurtluyum. haftasonumu vermeme değer mi
Tek sarar mı bilmiyorum ama arkadaşlarla güzel sarıyor.

Türkiye genelinde bir anket yapsan, şu an 30 liraya alınabilecek en iyi oyun ne desen, Dying Light birinci olur.

Almanı öneririm sarıyor ama platinium edition almanı öneririm güzel dlc'ler ekliyor

Tek te sarar online da sarar harika oyun

Almanı öneririm sarıyor ama platinium edition almanı öneririm güzel dlc'ler ekliyor
enchanted alsam yetmez mi followingi falan var, çok fark etmez herhalde öbür türlü

enchanted alsam yetmez mi followingi falan var, çok fark etmez herhalde öbür türlü
Hocam enchanted alinca ilk oyunun icerisindeki part 2 gibi bise de aciliyo o da guzel bence almisken enchanted alin

Oyun kendi çapında çok başarılı bir oyun. Bu fiyata alabileceğin en iddialı oyunlardan birisidir emin ol. Mutlaka alıp denemeni öneririm. CO-OP olarak da oynayabilirsin ayrıca arkadaşlarınla.

Sorunun cevabına gelecek olursak Enhanced Edition alman yeterli olur. Önemli DLC'ler olan The Following ve The Bozak Horde DLC'leri bu paketin içinde var. Kalanlar ise pek de önemli olmayan skin DLC'leri.

Kesinlikle oynanır

Geri