Kurt Cobain
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Hocam dying light alabilme şansım var şuan baya indirimde. alsam pişman olur muyum sadece haftasonları oynayabiliyorum yurtluyum. haftasonumu vermeme değer mi
Tek sarar mı bilmiyorum ama arkadaşlarla güzel sarıyor.Hocam dying light alabilme şansım var şuan baya indirimde. alsam pişman olur muyum sadece haftasonları oynayabiliyorum yurtluyum. haftasonumu vermeme değer mi
Tek te sarar online da sarar harika oyunHocam dying light alabilme şansım var şuan baya indirimde. alsam pişman olur muyum sadece haftasonları oynayabiliyorum yurtluyum. haftasonumu vermeme değer mi
enchanted alsam yetmez mi followingi falan var, çok fark etmez herhalde öbür türlüAlmanı öneririm sarıyor ama platinium edition almanı öneririm güzel dlc'ler ekliyor
Farketmez.enchanted alsam yetmez mi followingi falan var, çok fark etmez herhalde öbür türlü
Hocam enchanted alinca ilk oyunun icerisindeki part 2 gibi bise de aciliyo o da guzel bence almisken enchanted alinenchanted alsam yetmez mi followingi falan var, çok fark etmez herhalde öbür türlü
tamamdırHocam enchanted alinca ilk oyunun icerisindeki part 2 gibi bise de aciliyo o da guzel bence almisken enchanted alin
Oyun kendi çapında çok başarılı bir oyun. Bu fiyata alabileceğin en iddialı oyunlardan birisidir emin ol. Mutlaka alıp denemeni öneririm. CO-OP olarak da oynayabilirsin ayrıca arkadaşlarınla.enchanted alsam yetmez mi followingi falan var, çok fark etmez herhalde öbür türlü
Fark eder bence platinium da silah dlcleri var aşırı işe yarıyor silahlar susturuculu oluyor mermisi artıyor vb. Baya dlc varenchanted alsam yetmez mi followingi falan var, çok fark etmez herhalde öbür türlü