Neler Yeni

Dying Light Oynanır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Efe Yiğit
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Yazılım, Bilgisayar
Hocam dying light alabilme şansım var şuan baya indirimde. alsam pişman olur muyum sadece haftasonları oynayabiliyorum yurtluyum. haftasonumu vermeme değer mi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,389
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam dying light alabilme şansım var şuan baya indirimde. alsam pişman olur muyum sadece haftasonları oynayabiliyorum yurtluyum. haftasonumu vermeme değer mi
Tek sarar mı bilmiyorum ama arkadaşlarla güzel sarıyor.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Almanı öneririm sarıyor ama platinium edition almanı öneririm güzel dlc'ler ekliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Efe Yiğit
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almanı öneririm sarıyor ama platinium edition almanı öneririm güzel dlc'ler ekliyor
enchanted alsam yetmez mi followingi falan var, çok fark etmez herhalde öbür türlü

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Efe Yiğit
İlgilendiği Kategoriler

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
enchanted alsam yetmez mi followingi falan var, çok fark etmez herhalde öbür türlü
Oyun kendi çapında çok başarılı bir oyun. Bu fiyata alabileceğin en iddialı oyunlardan birisidir emin ol. Mutlaka alıp denemeni öneririm. CO-OP olarak da oynayabilirsin ayrıca arkadaşlarınla.

Sorunun cevabına gelecek olursak Enhanced Edition alman yeterli olur. Önemli DLC'ler olan The Following ve The Bozak Horde DLC'leri bu paketin içinde var. Kalanlar ise pek de önemli olmayan skin DLC'leri.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Fark eder bence platinium da silah dlcleri var aşırı işe yarıyor silahlar susturuculu oluyor mermisi artıyor vb. Baya dlc var

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Kesinlikle oynanır

Top Bottom