Arama sonuçları: *

• Users: Shyankh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Shyankh

Şarjlı Dikey Süpürge Önerisi

Merhaba arkadaşlar, şarjlı dikey süpürge arıyorum, kriter olarak, duvara asma aparatından şarj olabilmesi, borusunun katlanabilmesi ve süpürge başlığında ışık olması iyi olur. Uygun fiyatlı olursa iyi olur ama şart değil, önerilerinizi bekliyorum.
  2. Shyankh

Hangi Klavye Daha İyidir

Merhaba, iki klavye arasında kaldım, switch markaları yazmıyor ya da bulamadım, bilen varsa hangisi daha iyidir veya daha iyi önerileri olan varsa bekliyorum. https://www.epey.com/klavye-mouse/bitfenix-erato-red.html https://www.epey.com/klavye-mouse/msi-forge-gk300-red.html
  3. Shyankh

PC için Kulaklık Önerisi

Merhaba, kardeşime kulaklık arıyoruz, standart pedleri olan ve pedleri değiştiribilir bir model olursa iyi olur. Ya da şu anda kullandığı GamePower Phantom için ped bulabilir miyiz, biraz baktım ama uyumluluk konusunda hep belirsizlikler var aklımda. Kulaklık olarak GamePower Voldon buldum 950...
  4. Shyankh

25K Bütçe ile Ne Alınabilir (2. El)

Merhabalar, toplam 27K'ya monitör dahil bir ikinci el sistem arıyorum, monitöre 3K gitse, kasa için 24K kalıyor, bu fiyata 4060'lı ve minimum R5 5600 veya i5-12400F'li sistem arıyorum ama bir türlü bulamadım, 3060 Ti'lıları da bulmak zor, 3060'lı ve AMD ekran kartlıları da ben almak istemiyorum...
  5. Shyankh

Real Madrid - Barselona Maçı için Ucuz Platform Var Mı?

Bugünkü Real Madrid - Barselona maçı S Sport +'ta yayınlanacak, Turkcell TV+' ta S Sport 1 ve 2 var, Plus yok, Tivibu GO'da da öyle, S Sport + yayınlayan bir platform var mı veya kendi platformunda kampanya bulabilir miyiz?
  6. Shyankh

Grafik Tasarım için Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar, grafik tasarımı öğrencisi biri için laptop lazım 60.000 TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum. Kullanacak kişi kız olduğu için Macbook'lar geldi aklıma ama son sınıfa kadar götürür mü acaba, detaylı projelerde sıkıntı çıkarır mı, Air yeter mi Pro mu alınmalı gibi sorular var...
  7. Shyankh

Çözüldü✓ 40-45K Laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar, 40-45k bandında RTX 4060 laptop önerir misiniz. Windows dahil olursa iyi olur, mümkünse HP Victus serisi istemiyorum.
  8. Shyankh

TT Fibere geçiş sonrası timeout'lar

Merhabalar, Türk Telekom kullanıyorum, VDSL'den Fibere geçtik, geçişten sonra mecburen yeni modem verdiler, ZTE H3600P V9 model numarasına sahip. Telefonda Wi-Fi ile bağlıyken neredeysen bütün uygulamalar açılış ekranında kalıyor, örnek SS'leri bırakıyorum, tahminimce uygulama açılışta alacağı...
  9. Shyankh

Assassin's Creed Key nereden alınır?

Merhaba arkadaşlar, AC Syndicate ve öncesi tüm PC oyunlarını almak istiyorum, platform fark etmez, ucuzsa Ubisoft Connect de olur. Bu oyunları hangi siteden key olarak ucuza hepsini toplayabilirim?
  10. Shyankh

❌İndirim Bitti! Pazarama Hediye Çeklerinde İndirim

Tüm Satıcılarda Geçerli 250 TL'lik Pazarama Hediye Çeki 100 TL https://www.pazarama.com/pazarama-hediye-ceki-250-tl-p-4255809913242?magaza=pazarama-dijital 500 TL'lik Pazarama Hediye Çeki 300 TL https://www.pazarama.com/pazarama-hediye-ceki-500-tl-p-4255809913259?magaza=pazarama-dijital...
  11. Shyankh

Hogwarts Legacy PC Game Pass Türkçe Yama Var Mı?

Merhabalar, bildiğiniz üzere XBOX PC Game Pass kütüphanesine Hogwarts Legacy eklendi ama eski türkçe yamaları denedim çalışmıyor, burada çalışan bir yama var mı? Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
  12. Shyankh

MacOS Kısayolları Wallpaper Öneri

Merhaba arkadaşlar, ilk defa MacOS kullanıyorum, kısayollarına alışmak için üzerinde kısayol kombinasyonları yazan bir duvar kağıdı arıyorum, biraz baktım ama güzel bir şey bulamadım, en kötü kendim bir resmin üzerine yazarak kendi duvar kağıdımı oluşturacağım ama öncesinde önerdiğiniz bir duvar...
  13. Shyankh

Amazon İade Süreci Hakkında

Merhaba arkadaşlar, Amazon'a daha önce ürün iade gönderen oldu mu? Kaç gün sonra para iadesini alabildiler, bendeki tahminlere göre 11 Ekim görünüyor, bu çok uzun bir süre değil mi?
  14. Shyankh

Laptoptan Gelen Cızırtı

Merhabalar, yakın zamanda Amazon'un kendisinden Asus Zenbook 14 OLED aldım ama bir cızırtı sesi fark ettim, klavye parlaklığını arttırdıkça sesin frekansı değişiyor, ses fandan gelmiyor, transistörler ya da bobinler dandik veya bozuk, ben şimdi bunu iade etsem ürünün kampanyası bitmesine 1 saat...
  15. Shyankh

Amazon Laptop İade Politikası

Koşulsuz şartsız 14 gün içinde iade hakkımın olduğunu biliyorum ama kutunun açılmaması, mührün bozulmaması gibi durumlar mı var, tam anlamadım, aydınlatabilir misiniz?
  16. Shyankh

40-45K Laptop Önerisi

Merhabalar, bu sene DGS ile bilgisayar mühendisliği kazandım, şehir değiştirmeyeceğim, bu yüzden hali hazırdaki sistemim evde duracak, çok güçlü olmasa da olur ama şarjı uzun giden bir laptop arıyorum, önerilerinizi bekliyorum.
  17. Shyankh

40-43K arası laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar, bilgisayar mühendisliği için laptop bakıyorum, evde zaten güçlü, şu an kullandığım bilgisayarım var, bu yüzden şarjı uzun giden güçlü işlemcili, onboard da güçlü olursa iyi olur, belki OLED ekran olabilir, harici ekran kartı olmasına gerek yok tarzında bir laptop bakıyorum...
  18. Shyankh

🔥İndirim QCY H3 Lite 399 TL (Kulaklık)

Tam anlamıyla F/P. Siyah ve beyaz renkleri mevcut. https://ty.gl/ifc474w252dcj
  19. Shyankh

Sabit Fiyat Ev İnterneti Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Türk Telekom taahhütümüz bitiyor ve TT veya farklı bir ISS'de uygun fiyatlı tarife arıyorum. Evimizde Türk Telekom 1.000 Mbps ve TürkNet 1.000 Mbps altyapıları var, bize 100 Mbps yeter ama fiyat farkı azsa 1.000 Mbps de olur. Taahhüt veya sabit fiyat garantisi olması önemli...
  20. Shyankh

Az bütçe ile nasıl sistem alınmalı

Kardeşim için uygun yollu bir sistem düşünüyoruz, genel kullanım ve Minecraft için kullanacak (APU R5 5600G yeterli geliyor) Aklımda 3 fikir var, 1. Fikir, 10K'ya 650W PSU'lu, M2 SSD'li, r5 5600G Apu sistem almak, güncellik açısından fena değil ve ileride ekran kartı alınıp adam edilebilir bir...
Geri