Arama sonuçları: *

• Users: bud4nE
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Öneri Ofis İçin Kablosuz Mouse Önerisi

Scroll tuşu sapasağlam olan kablosuz bir mouse önerisi gerekiyor. Scroll çok fazla kullanılıyor. M220, Rapoo'nun bazı fareleri gibi fareleri kullandık. Bütçede sıkıntı yok. Kaliteli, sağlam olsun yeterli. Ömürlük ya da uzun ömürlü olmalı. Uzun zamandır kullanıp memnun olan varsa tavsiye...
  2. B

Papara Benzeri Sürekli Cashback Uygulaması Var mı? (SPOTIFY)

Papara'nın aynısı sürekli cashback verecek bir uygulama var mı? 1-2 aylık kampanya şeklinde değil de parayı oraya atacağım ve Papara gibi yarısını ödeyerek unutacağım. Var mı aktif olarak böyle bir uygulama?
  3. B

Çözüldü✓ Bluetooth USB Dongle Önerisi

Kulaküstü kablosuz bir kulaklık satın aldım. Bluetooth 5.3 uyumlu. Sadece iş yerindeki bilgisayara takabileceğim, youtube için yeterli bir ucuz yollu dongle arıyorum. Gecikme, kopma konusunda bir fikrim yok. Araştırdığıma göre benim ihtiyacım için 5.0 ve 5.3 arasında pek fark yokmuş...
  4. B

Öneri 2K Gaming Monitör Önerisi

Şu an aktif olarak ASUS VG248QG 24" 165 Hz TN kullanıyorum. 7800x3d ve 9070XT'li bir sistem topladım. 2k'ya geçme düşüncem var. İlk sorum sizce geçmeli miyim? Sadece oyun amaçlı. Çoğunlukla FPS ağırlıklı oynuyorum. Battlefield 6, CS2, PUBG, Rocket League, Forza Motorsport sürekli oynadığım...
  5. B

Çözüldü✓ DDR5 Dual Channel Mavi Ekran Hatası

2 aydır tek tek topladığım sistemi bugün birleştirebildim. Nebi Akgün'ün DDR5 ayarlarını tabloda gösterildiği şekilde manuel olarak girdim fakat dual channeldayken mavi ekran aldım. Sorun belki gecikme değerlerindedir diye değerleri düzelttim ama yine mavi ekran almaya devam ettim. Dün gece...
  6. B

DDR5 RAM fiyatları düşer mi? RAM önerir misiniz?

Bu konu hakkında araştırma yapan varsa eğer bilgi verebilir mi? Sektör nereye doğru gidiyor, daha artar mı yoksa bu düzeyde kalır mı? Ram önerisi için ise sadece oyun amaçlı gecikme değeri CL30, 6000mhz ve 2x16 şeklinde düşünüyorum. 7800x3d ve B850 anakart ile kullanacağım. Patriot Viper Venom...
  7. B

3080 TI 20.000 TL'ye alınır mı?

Bir teknoloji dükkanında Asus Rog Strix 3080 TI buldum. Dükkan sahibiyle görüştüğümde kartın kendisine ait olduğunu fakat kişisel sorunlardan dolayı 1-2 hafta kullanıp satmak zorunda kaldığını söyledi. Kartı ilk olarak 2 ay önce rafta gördüm ve büyük ihtimal çıkarıldığı günden itibaren orada...
  8. B

PCI 2.0 girişli ses kartını 3.0 girişe nasıl takabilirim?

Başlıkta da belirttiğim gibi eski anakartımda 2.0 girişe sahip ses kartı kullanıyordum. Yeni anakarta geçiş yaptım ve 2.0 girişi bulunmadığı için dönüştürücü tarzı bir şey var mı merak ediyorum. Ses kartımı anakarta bağlayabileceğim bir yol illa ki olmalı diye düşünüyorum.
  9. B

Windowsa ulaşamıyorum

Eski anakartım üzerinden işlemci ram ve ekran kartını yeni anakarta aktardım fakat UEFI ekranına çok yabancı olduğum için windowsa boot edemiyorum. Sistemimde ssdde windows kurulu duruyor. Donanım transferi sonrası format gerekmiyor diye biliyordum. Biosa ssdyi boot ettirebileceğim bir yer yok...
  10. B

2 anakart arası transfer.

Konu modifiye olduğu için buraya açmayı daha sağlıklı düşündüm yanlışsa kusura bakmayın. Merhabalar. Şu an kullandığım sistemdeki ekran kartı,ses kartı vs bileşenleri yeni aldığım anakarta transfer etmek istiyorum. Bilgisayarcı 60-100TL arası bir fiyat biçti ve gerçekten vermek istemiyorum o...
  11. B

10400f vs 3600x w/1050ti ?

2 sistem arasında kaldım. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. B460M Pro 10400f+1050ti + 2x8 3000Mhz ram ya da B450M S2H v2 3600x + 1050ti + 2x8 3200Mhz ram. Lütfen fanboyluk yapmayın. Fiyat olarak intel sistem 2600-2700TL/ AMD sistem 2900-3000 TL
  12. B

10400f + 1050ti kullanılır mı?

Merhaba. İnternette 10400f işlemcisinin indirime girdiğini gördüm ve almak istiyorum. Sorun şu ki 1050ti ile darboğaz yapacak mı? Kullandığım sistemimdeki işlemci am3+ ve 2013 yılından kalma. Şu an kullandığım sistemde 40-70 fps aldığım oyunlarda bu işlemciyi aldıktan sonra tekrar darboğaz ile...
Geri