2 anakart arası transfer.

bud4nE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
392
Konu modifiye olduğu için buraya açmayı daha sağlıklı düşündüm yanlışsa kusura bakmayın.

Merhabalar. Şu an kullandığım sistemdeki ekran kartı,ses kartı vs bileşenleri yeni aldığım anakarta transfer etmek istiyorum. Bilgisayarcı 60-100TL arası bir fiyat biçti ve gerçekten vermek istemiyorum o kadar fazla. Elimde şu an yeni anakart, işlemci ve ramler var. Sormak istediğim bunu bir profesyonelin eline bırakmak mı yoksa internet üzerinden videolar izleye izleye giriş yerlerine monte etmem mi daha mantıklı? Zorlanacağım bir konu olduğunu düşünmüyorum.

Konu modifiye olduğu için buraya açmayı daha sağlıklı düşündüm yanlışsa kusura bakmayın.

Merhabalar. Şu an kullandığım sistemdeki ekran kartı,ses kartı vs bileşenleri yeni aldığım anakarta transfer etmek istiyorum. Bilgisayarcı 60-100TL arası bir fiyat biçti ve gerçekten vermek istemiyorum o kadar fazla. Elimde şu an yeni anakart, işlemci ve ramler var. Sormak istediğim bunu bir profesyonelin eline bırakmak mı yoksa internet üzerinden videolar izleye izleye giriş yerlerine monte etmem mi daha mantıklı? Zorlanacağım bir konu olduğunu düşünmüyorum.
kendin yap çokda zor dğeil

Bende öyle düşnüüyordum gerçekten kolaymış. Yapabilirsin.

Çok basit yapmak bi kaç video izle yaparsın

anakartın ne parçaların ne uyumlu olmayanlar varsa söyleyelim sonra patlama
bilgisayarcıyada götürme bazıları parça çalıyor

100 TL neymiş öyle fabrikamı topluyormuş. Kendiniz yapın emin olun sıkıntı çekeceğiniz hiç bir şey bulunmamasıyla beraber anakartın üstünde bile neyi nereye nasıl takılacağı bariz bir şekilde anlatılmış. Sadece işlemci takarken pinleri oynatmayın yeter onun dışında öyle normal bir güç uygulayıp bozabileceğiniz parça bulunmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,845
Üyeler
197,067
Son üye
massivemad09
Geri