Neler Yeni

2 anakart arası transfer.

bud4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Süleyman Emre Kılınç
Konu modifiye olduğu için buraya açmayı daha sağlıklı düşündüm yanlışsa kusura bakmayın.

Merhabalar. Şu an kullandığım sistemdeki ekran kartı,ses kartı vs bileşenleri yeni aldığım anakarta transfer etmek istiyorum. Bilgisayarcı 60-100TL arası bir fiyat biçti ve gerçekten vermek istemiyorum o kadar fazla. Elimde şu an yeni anakart, işlemci ve ramler var. Sormak istediğim bunu bir profesyonelin eline bırakmak mı yoksa internet üzerinden videolar izleye izleye giriş yerlerine monte etmem mi daha mantıklı? Zorlanacağım bir konu olduğunu düşünmüyorum.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,508
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek
Konu modifiye olduğu için buraya açmayı daha sağlıklı düşündüm yanlışsa kusura bakmayın.

Merhabalar. Şu an kullandığım sistemdeki ekran kartı,ses kartı vs bileşenleri yeni aldığım anakarta transfer etmek istiyorum. Bilgisayarcı 60-100TL arası bir fiyat biçti ve gerçekten vermek istemiyorum o kadar fazla. Elimde şu an yeni anakart, işlemci ve ramler var. Sormak istediğim bunu bir profesyonelin eline bırakmak mı yoksa internet üzerinden videolar izleye izleye giriş yerlerine monte etmem mi daha mantıklı? Zorlanacağım bir konu olduğunu düşünmüyorum.
kendin yap çokda zor dğeil

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir

Bende öyle düşnüüyordum gerçekten kolaymış. Yapabilirsin.

G1ray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Giray Akkan
Çok basit yapmak bi kaç video izle yaparsın

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,508
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek
anakartın ne parçaların ne uyumlu olmayanlar varsa söyleyelim sonra patlama
bilgisayarcıyada götürme bazıları parça çalıyor

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
100 TL neymiş öyle fabrikamı topluyormuş. Kendiniz yapın emin olun sıkıntı çekeceğiniz hiç bir şey bulunmamasıyla beraber anakartın üstünde bile neyi nereye nasıl takılacağı bariz bir şekilde anlatılmış. Sadece işlemci takarken pinleri oynatmayın yeter onun dışında öyle normal bir güç uygulayıp bozabileceğiniz parça bulunmuyor.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram