Rehber 10.000 TL'ye kadar güç kaynağı satın alma rehberi / 2025 ağustos

Aynı olmaz. Delta’daki MOV ile MSI’daki MOV’un dayanabileceği gerilim ve enerji miktarları farklıdır(muhtemelen). Delta hayatta kalsa bile, MSI’daki MOV daha düşük kaliteli veya küçük kapasiteli olduğu için dayanamayıp eriyebilir ve kısa devre yaparak akımı PSU’nun içine yönlendirebilir. Yalnız eğer yıldırım doğrudan binaya veya elektrik hattına çarpmışsa, her iki PSU’nun da sağ kalma şansı yok gibi bir şey. Böyle bir durumda bina panosu bile zarar görür zaten.

Bu arada Delta'da gaz deşarj tüpü varsa hayatta kalma şansıda artabilir. Oralarda göremedim lakin belki olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeniz nedir?
açıkca belli bir limit koymadım sadece ıstedıgım parçalar ne kadar fiyat listesını alıyorum mesela 3-6bin desek ona göre psu için fiyat ayırıcam
2 model biliyorsanız bırı uygun bırısı daha donanımlı olarak benım için daha sağlıklı olur tek bildigim 850w gold önerildigi.

açıkca belli bir limit koymadım sadece ıstedıgım parçalar ne kadar fiyat listesını alıyorum mesela 3-6bin desek ona göre psu için fiyat ayırıcam
2 model biliyorsanız bırı uygun bırısı daha donanımlı olarak benım için daha sağlıklı olur tek bildigim 850w gold önerildigi.

Bu yeterli gelir.

Bu yeterli gelir.
teşekkürler psu için özel bir kasa seçmeme gerek varmı çoğu kasa uyumlu olur mu bunlara.
(gen5 özelligi nedir nitro+ için özellikle onu belirtmişler)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,733
Üyeler
183,629
Son üye
T-650
Geri