Arama sonuçları: *

• Users: sellamoglu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Netspeed Geçiş Serüveni

Merhabalar uzun zamandır superonline kullanıyordum aşırı 'fuhuş' fiyatlar nedeniyle iptalini sağladım 35lik paket 550tl ortalama. İnternetten araştırma ve içimin ısındığı netspeed oldu 100/20 lik paket vdsl istedim ilk 4 ay 329 sonra 449 oluyor taahüt yok.Sadece kurulum parası 800tl oda 4x200...
  2. S

NE TARZDA PARFÜMLER KULLANIYORSUNUZ?

Merhabalar yakın zamanda butik parfüm üretimi ve yakın çevreme satımını yapmayı düşünüyorum.İster istemez elinde kalmaması için insanlar tarafından sevilen ve kullanılan kokular olmalı diye düşünüyorum bu ürettiklerim parfüm.Sizler hangi kokuları kullanıyorsunuz yaz aylarında.Belki sizlere de...
  3. S

Mühendislik Laptop Tavsiyesi İstiyorum

dostlar merhaba inşaat müh. geçiş aşamasındayım şimdiden laptop almak istiyorum tercihiniz ne olurdu? beni uzun süreli götürmesini tercih ediyorum fiyat olarakta ne kadar düşük o kadar iyi kredi kartı ile alacağım
  4. S

İnşaat Mühendisi olan bana yardım edebilir mi?

sevgili forumdaşlar büyüklerim Mühendis bir kişiyle fikir danışmam gerekir müsait saatlerinizde görüşme imkanı sağlarsanız sevinirim.Meslek hakkında kısaa bir sohbet desteğine ihtiyacım var.Çevrenizde benimle görüşme yapmak isteyen biriside olur teşekkür ederim iyi forumlar
  5. S

PASAPORT KAYITLI TELEFON İÇİN ACİL YARDIM

Merhabalar yabancı birisinden pasaport kayıtlı teelfon satın aldım 15.11.2022 tarihinde kayıt edilmiş ve adamın e devletinden sorguladığımda aktif yazıyor eşleşen hat numaraları kısmı boş.Hattımı telefona takınca servis yok yazısı mevcut ayarlardan operatöre bakınca da ağ kısmında TELEFONA İZİN...
  6. S

Telefonu satın alırken yapacaklarım nedir

Merhabalar yarın iPhone pasaport kayıtlı telefon alacağım ve cihaz 1 Ocak da tüm hatlara açılacakmış dediğine göre.Alırken yapmam gereken nedir neleri sırayla kontrol etmeliyim bi yapılacaklar listesi yaparsak sevinirim sürekli al-sat oluyor bazı şeyler gözden kaçabiliyor
  7. S

ŞU PARFÜMLERİ Bİ TARTIŞALIM

öncelikle dışarıda burnunuza nasıl kokular geldiğinizde hoşunuza gidiyor? dönüpte vay anasını ne kokuymuş diyor musunuz? karşınızda güzel kokan birisi olunca tutumunuz değişir mi?
  8. S

SİZCE BİR ERKEK HANGİ ÜRÜNLERİ KULLANMALI

Merhabalar herkesin bir bilgisi ve yaşayış biçimi vardır size göre bir erkeğin mutlaka kullanması gereken şeyler nedir bakım ürünleri olabilir gündelik eşyalar olabilir
  9. S

REPLİKA GİYİM Mİ MARKASIZ KALİTE GİYİM Mİ?

Merhabalar herkese şimdi şöyle ben bir tekstilciyim ama aynı zamanda instagram butik satışı da yapıyorum burada sizden öneri almak isterim şimdi sizler aynısı 4-5K olan tshirti 500 tl ye alıp giymeyi mi tercih edersiniz yoksa daha şık,modern ve yenilikçi kaliteli kıyafetleri giymeyi mi...
  10. S

XS MAX İÇİN DEJİ BATARYA MANTIKLI MI?

Merhabalar sevgili forum üyeleri idareten xs max aldım ve pil sağlığı 79 1600 kez şarj döngüsü var cihazın sizce deji batarya alıp taktırmam mantıklı mı ?
  11. S

FİTNESSCİ ABİLERİMDEN ÖĞÜTLER İSTERİM

Öncelikle merhabalar malum yaz geldi akşamları spora gidecez bu senede üniversiteye geçiş yapcam geçmişten spor alışkanlığı var tenisciydik şimdi normal seviyede bir salona başlamayı düşünüyorum neler yapılmalı/yapılmamalı? Spora başlayan geçmişteki siz neler derdiniz?
  12. S

İphone XR Batarya ne almalıyım?

merhabalar batarya değişimi yapacağım önceden hiç bilgim yok ama dışarı sservislere güvenemiyorum kendim batarya alıp elektronikçi bi kuzenim var onunla değiştirmeyi düşünüyorum internette detaylı değişim videoları var. Sizce hangi bataryayı almalıyım yıllardır deji markasını biliyorum sadece
  13. S

Yeni Açtığım Giyim Mağazası

Merhabalar öncelikle sevgili forum üyeleri abilerim kardeşlerim, Erkek Günlük giyim toptancısıydım mersinde artık instagramdan satış yapmaya başladım instagram:Alpwears Günlül tshirt polo yaka şort eşofman tarzı genellikle kaliteli replika ara sıra orijinal lufian ve uspa polo marka ürünler...
  14. S

Huawei D14 Laptop Ekran Kararması sorunu

merhabalar laptopu açtığımda ekran çok karanlıktı (ekran ışığı son seviyede) telefon flaşını ekrana tuttuğumda ekranı görmeye başladım zor bir şekilde sistem çalışıyor ama ekran gözle gözükmüyor ne yapabilirim
  15. S

İSVİÇREDEN KAÇ TANE TELEFON GELEBİLİR?

merhabalar isviçrede akrabamız var gelirken yanında 2 tane telefon getirme şansı varmı acaba pek bi bilgi görmedim internette kendi telefonu cebinde olup valizde 2 tane telefon getirebiliyor mu türkiyeye
  16. S

DOLAP üzerinden ucuza xs max almak

selamın aleyküm agalar xs max ın mersin piyasası 11-13 arası az önce dolapta baktım 7 bine 3-4 tane xs max var denilene göre temiz sizce almak mantıklımj dolap 3 gün onaylama izni veriyor yoksa geri gönderme olayı varmış bu doğrumu sizce ne yapmalıyım
  17. S

HUAWEİ D14 8+512GB BİLGİ

Merhabalar herkese elimde ryzen5 li bir apu sistem var onunla takas edeceğim sizce nasıl laptop herhangi bi teknik sorunu varmı?
  18. S

Tabletim sıfırladım ve desen doğrulamada kaldı

Tabletimi uzun zamandır kullanmıyordum şimdi açtım ve desen doğrulama istedi hard reset attım yine doğrulama istedi ne yapmam lazım
  19. S

FM22 İNDİRMEK İSTİYORUM CRACK BİRİ YARDIM EDEBİLİR Mİ?

fm22 yi laptopa indirmek istiyorum nasıl yapıldığını bilen bana söyleyebilir mi?
  20. S

Yurtdişi iPhone 11 Alacam İmei̇ Olayini Bi̇len Var mi?

bilgim dahilinde iphone 11 alınca ilk sim takınca 8 ay izin veriyor sonra 200-300 lira karşılığında geçiçi imei kaydı yapılıyor bunu dışında bilmem gereken ne var ?
Geri