DOLAP üzerinden ucuza xs max almak

Reaksiyon skoru
101
selamın aleyküm agalar
xs max ın mersin piyasası 11-13 arası az önce dolapta baktım 7 bine 3-4 tane xs max var denilene göre temiz sizce almak mantıklımj dolap 3 gün onaylama izni veriyor yoksa geri gönderme olayı varmış bu doğrumu sizce ne yapmalıyım

selamın aleyküm agalar
xs max ın mersin piyasası 11-13 arası az önce dolapta baktım 7 bine 3-4 tane xs max var denilene göre temiz sizce almak mantıklımj dolap 3 gün onaylama izni veriyor yoksa geri gönderme olayı varmış bu doğrumu sizce ne yapmalıyım
Dolapta iade hakkı bulunmamaktadır diye biliyorum bana kalırsa satıcı ile iletişime geçip sahibinden param güvende ile almak

selamın aleyküm agalar
Satıcı kabul ederse iade edebilirsin.

Dolap sistemini bilmiyorum ama bu kadar ucuza mantıklı değil. İade vs hakkın var ise al.

Kabul etmezse ne oluyor? Veya ürün ilandaki gibi değil vs. O zaman hiçbir güvenilirliği yok sitenin.
Sende dolaba koyup başkasına satmaya çalışıyorsun 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kitap dışında bir şey almadım yani yorumlara vs bakın iade kabul edip etmediğini sorun

Olmadı parasını onaylamayın iadede diretin

Sende dolaba koyup başkasına satmaya çalışıyorsun 😁

Ben kitap dışında bir şey almadım yani yorumlara vs bakın iade kabul edip etmediğini sorun

Olmadı parasını onaylamayın iadede diretin
Hocam en iyisi elden veya param güvendeye yönlendirmek almayın dolaptan telefon bana kalırsa

Satıcının iade kabul edip etmemesi sorun değil her ne kadar profillerdinde/yorumlarında iade kabul etmiyorum deseler de. Dolap ve gibi aracı siteler genelde alıcı taraflı olurlar. Satıcıların haklı oldukları halde haksız duruma düştükleri olur ancak alıcıda aynısı pek olmuyor.
Alacaksanız eğer kargoyu açmadan önce bir video kaydı başlatıp öyle açın kutuyu. Biraz inceleyin video esnasında ilanla uyuşuyor mu diye.

Bilmeyen herkes iade yok diye sallamış :D. Keyfi iade yok, yani cihazda bir sorun var ise dolapa bildirip satıcı onayı olmadan iade edebilirsiniz.

o zaman ben bu xsmax i alim kendim bi video kaydı açım kontrol edeyim sonra telefoncuma gidim oda kontrol etsin sıkıntı yoksa satışı onayliyim

Geri