Arama sonuçları: *

1. Derek Pappalardo

Aliexpress Türkiye'ye kapatılan kuponu almak

Biliyorsunuz ki kampanya Türkiye'ye kapatıldı. Eskiden kalma bir link sayesinde yeni link almayı başardım. Benimkine tıklayarak kendi linkinizi de oluşturabilir, bu konuya atabilirsiniz. Aliexpress yöntemi devre dışı bırakmadan yapabildiğimiz kadar kupon yapalım. Tek tıklamayla TRY 170.78 alın...
  2. Derek Pappalardo

20.8.3 setupta WHQL görünüyor?!?

Sırf WHQL olduğu için 20.9.1'e geçtim, eskiden sorunsuz oynadığım oyunda Wattman almaya başladım. "Bu nasıl WHQL ya! Vega 3'te test etmişler sanırım" diyip 20.8.3'e döndüm. "WHQL olmayan 20.8.3 bundan daha iyi" derken setup beni şaşırttı.
  3. Derek Pappalardo

SMT ile 3.4 GHz çalışan 3.6 GHz işlemci?

Simultaneous Multithreading'in hızı düşürmesi garip değil mi? Elin işlemcileri hem Turbo hem HT açıyor aynı anda.
  4. Derek Pappalardo

ASUS DUAL RX 580 OC Denemeleri

Kartı aldığım gün stok haliyle yaptığım test; Şimdiki hali; Kartı aldığım zaman ayarların düşük olduğunu fark ettim. Farklı bir VBIOS atmama rağmen düzelmedi. Ben de mecburen deneme yanılma yoluyla ayarladım. Stok hali (?); Şimdiki ayarlar;
  5. Derek Pappalardo

Tema kısayolu kapatılabilir olsun

Bildirimlere basacağıma açık temaya geçmekten gına geldi. O tuşu ayarlardan kapatma özelliği eklenmeli. Sürekli tema değiştirmiyoruz, bir kereliğine sayfanın altından veya tercihler bölümünden değiştirip geçelim. Açık koyu arası geçiş bu kadar el altında bulunması gereken bir özellik değil.
  6. Derek Pappalardo

Çözüldü✓ High Power 500W mı Corsair VS450 mi?

https://www.trendyol.com/corsair/vs-serisi-vs450-cp-9020170-eu-450watt-80-power-supply-p-3890554?boutiqueId=411304&merchantId=105013&gads=true&popup_id=2044348680&gclid=EAIaIQobChMI8sqq3o7h6gIVFSwYCh1rQgYuEAQYAiABEgJLx_D_BwE...
  7. Derek Pappalardo

Dimension dışında tema gelsin

Dimension teması elimdeki telefonlarda kasıyor, masaüstü kullanmadığımda mesaj yazasım gelmiyor. Xbox360torrent.com da XenForo kullanıyor fakat kasma söz konusu değil, Technopat da aynı şekilde. XenForo'dan demo açtığımda da kasma olmuyor fakat Donanım Arşivi forumda kasıyor. Yani yazı yazarken...
Geri