Arama sonuçları: *

• Users: Aquaman
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Aquaman

Çözüldü✓ GAMEPAD ÖNERİ-TAVSİYE

Dostlar selamlar Normal şartlarda Orijinal Sony dualsense ps5 kolu kullanıyorum (Bilgisayardan EAFC25 oynuyorum sadece) bugün kol tuş takılı kalmasından dolayı garantiye gitti. Hem kolsuz kalmayayım hem 2. bir kolum olsun arkadaşım geldiğinde oynayalım diye bu ürünü satın aldım...
  2. Aquaman

Motosiklet Çantası (TOPCASE) Almak için yardımcı olur musunuz.

Merhaba dostlar Honda PCX 2024 model motosiklete sahibim gündelik olarak kullanım dışında haftasonları 200 km yol yapıyorum. Bagaj yetersiz kaldığı için çözümü Topcase ile aramaya başladım fakat sağlam olsun istediğim için alüminyum çantalara bakmaya başladım 3 seçenek bulabildim. 1...
  3. Aquaman

Çözüldü✓ EKRAN KARTI ORİJİNAL Mİ ? VE TEST DEĞERLERİ NORMAL Mİ ?

Herkese selamlar iyi akşamlar, MSİ 2070 GAMİNG Z ekran kartını satıp ASUS TUF GAMİNG 3080 ekran kartı satın aldım (2.el). Fakat kafamda bazı soru işaretleri oluştu. Seri numarasını teyit etmek istediğimde TEKWİND diye çince bir siteye yönlendiriyor. Bu kartın sahte olma ihtimali nedir. Ek olarak...
  4. Aquaman

KLİMA ALACAĞIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Dostlar selamlar, klima arayışındayım bir an önce karar verim almam gerekiyor. https://www.epey.com/klima/karsilastir/773664-773665-790557-876838/kaira-dtxr35e_kaira-dtxr50e_tcl-elite-18_baymak-elegant-plus-uv-12/ Kendimce yaptığım araştırmalarla bu modeller arasındayım. Kaira Markasına Wifi...
  5. Aquaman

Çözüldü✓ Razer Blackshark V2 + Usb Sound UZATMA KABLOSU 3.5 MM

Selamlar dostlar, Razer Blackshark V2 + Usb Sound Model kulaklığı kullanıyorum fakat kablosu çok kısa ve uzatma kablosu yok. Ses kartı ile kullanıyorum, 3.5 mm jak ile ses kalitesi çok yüksek seviyede düşüyor...
  6. Aquaman

Çözüldü✓ Samsung 25" Odyssey G4 240HZ/G-SYNC DESTEKLİ DİSPLAY PORT KABLOSU

Selamlar dostlar, Samsung 25" Odyssey G4 model monitörü sipariş verdim. fakat içinden çıkan hdmı kablosunda G-SYNC desteği yokmuş. Bana 240HZ ve G-SYNC destekli DP kablosu önerebilir misiniz rica etsem. (METRE BOYU FAZLA OLURSA SEVİNİRİM MASAMDAN DOLAYI STANDART BOYLAR KISA KALIYOR) Benim...
  7. Aquaman

Çözüldü✓ FPS GAMİNG KULAKLIK ALMAK İÇİN SEÇENEKLER

Dostlar herkese selamlar, uzun bir süredir arayış içindeyim ve çok kararsızım. Ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum, (%42 işitme kaybım var) ses kasma konusunda zorluk çekmeden ve uzun süre kullanabilmem için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kablosuza da geçmeyi düşündüm ama kopmalar kesintiler...
  8. Aquaman

Çözüldü✓ AMD RYZEN MASTER İLE OTOMATİK OC YAPAK

Selamlar dostlar, 5600oc videosundan sonra şöyle bir videoya denk geldim, - Videoda gösterdiği programda auto oc yapmak ne kadar sağlıklı bir zararı veya bir sorunu olur mu yapmak mantıklımı değer mi. Bilen anlayan arkadaşlar bilgi paylaşımında bulunurlarsa sevinirim. 1695660888 ++++
  9. Aquaman

Çözüldü✓ 2 farklı ssd var hangisini kullanmalıyım.

Selamlar, Elimde 2 farklı ssd var biri 250 biri 512 gb fakat burada boyutlardan ziyade hız ve kalitesi önemli. İlk 2 sıra fark atarken son 2 sıra geride kalıyor bunu açıklayabilecek var mı.
  10. Aquaman

Monster Laptop 2 SHİFT tuşu da çalışmıyor

Selamlar, Monster Abra A7 model bir laptop sahibiyim. Bugün laptopu açtığımda sadece sol ve sağ shift tuşlarının çalışmadığını fark ettim, internetten detaylı araştırma yaptım çok bir bilgi olmamasına rağmen denilenleri tavsiyeleri vesaire uyguladım sorun çözülmedi. En sonra pcye format attım...
  11. Aquaman

Çözüldü✓ B360-A PRO ANAKARA UYGUN ETHERNET KARTI

Selamlar dostlar, anakartın ethernetini bir türlü çalıştıramadım bios attıktan sonra asla bir daha çalışmadı herşeyi denedik temiz kurulum dahil. Sizlerden ricam bu anakarda uyumlu ( MSİ B360-A PRO ) uygun fiyatlı ethernet kartı önerisi. Bir de usb soketini ethernete dönüştüren cihazlarda var...
  12. Aquaman

Çözüldü✓ ANAKART BİOS ATTIKTAN SONRA ETHERNET ÇALIŞMIYOR

Selamlar dostlar, B360-A PRO anakarta bios güncellemesi yaptık. Fakat yaptıktan sonra ethernet asla çalışmıyor, format attık yine aynı şekilde ethernet kablosu ile bağlantı alamıyoruz. Böyle bir sorun yaşayan veya çözüm konusunda bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
  13. Aquaman

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600x Sıcaklık çok dengesiz gibi

Yeni işlemci olarak 5600x aldım sisteme taktım şu an aktif olarak kullanıyorum. fakat ısı değerlerini takip ettiğimde boşta 55-65 arası olup youtube girdiğimde 70 dereceleri anlık 72-75 derecelere fırlayıp düştüğünü gözlemledim. Soğutucum 5600x stok soğutması değil ryzen 7 2700 soğutması takılı...
  14. Aquaman

Çözüldü✓ 3466 mhz anakartta 3600 mhz ram çalışıyor

Selamlar dostlar, Sizlerin de yardımlarıyla fikirleriyle sistemimi update ettim. Sistemin son hali şu şekilde: Ryzen 5 5600x / 2070 gaming z / corsair vengance rgb pro 2x16 (32gb) 3600 mhz cl18 / anakart x470 gaming plus Anakartım 3466 mhz destekliyor. Bu ramleri sipariş verirken...
  15. Aquaman

Çözüldü✓ Hangi rami almalıyım ve anakart ve işlemci desteği

Selam dostlar, mevcut sistemim şöyle msi x470 gaming plus DDR 3466 mhz anakart 2070 ekran kartı 5600x işlemci 3600 mhz ram almam önerildi fakat anakartım 3466mhz işlemcim ise 3200 mhz desteklediği yazıyor sitelerinde. 3200hz olarak 4x8 olarak bu modeli almayı düşünüyorum...
  16. Aquaman

Çözüldü✓ AMD İŞLEMCİ İÇİN HANGİSİNİ KULLANMALIYIM

Selamlar, AMD RYZEN 7 2700 model işlemciyi kullanyorum. Şöyle bir sorum olacak, bu işlemci ile gelen soğutma Rgb destekli. Ben 5600x sipariş verdim geldiğinde içinden çıkacak olan soğutmada rgb yok. Bu mevcut olan soğutmayı kullanmaya devam etsem sorun olur mu veya performans kaybı olur mu...
  17. Aquaman

Çözüldü✓ Termal Macun Kararsizliği

Selamlar dostlar, Maxtor CTG8D - Maxtor CTG9 - Arctıc MX4 Termal macun modelleri arasında çok kararsız kaldım. Kullananlar tecrübesi veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. (bütçe olarak da çok çıkamıyorum malesef) Maxtor CTG8D / 4 gr - 55 Lira Maxtor CTG9 / 4 gr - 85 Lira...
  18. Aquaman

Çözüldü✓ RAM MHZ AYARI İşlemci değişikliği

Selamlar dostlar, İŞLEMCİ : AMD RYZEN 7 2700 ANAKART : MSI x470 GAMİNG PLUS RAM : Kingston Hyperx Predator RGB DDR4 (2X8) 16 GB M2 SSD : SAMSUNG 970 EVO 250 GB OKUMA HIZI/3500 MB YAZMA HIZI 1500 MB KASA : COOLER MASTER K500L GÜÇ KAYNAĞI : COOLER MASTER 600W +80 PLUS PSU Böyle bir sisteme...
  19. Aquaman

TURKNET İPTAL (fatura bedelleri)

Selamlar, arkadaşlar şöyle bir sorum olacak. 1 ay önce turknete geçiş yaptım fakat 1 aydır bana hizmet sağlayamadılar buna rağmen 169 lira + 300 lira kurulum bedeli yansıttılar. 2 gündür ise eve ekip göndereceklerini söyleyip duruyorlar ne gelen var ne giden. Şimdi ben abonelik iptali istesem...
  20. Aquaman

Çözüldü✓ Kasa Açılıyor Fakat Görüntü Gelmiyor

Selamlar arkadaşlar, bilgisayardan youtube video izliyordum, IDM (internet download manager) programına ihtiyacım kalmadığı için programı kaldırdım, sonra yeniden başlatmamı istedi okeyledim bilgisayar yeniden başlatılıyor dedikten sonra asla görüntü gelmedi kasa çalışır haldeydi. Bundan sonra...
Geri