Arama sonuçları: *

1. Ellie Williams

🔥İndirim 400 TL ADİDAS CORE 18 CV3563 ERKEK EŞOFMAN ÜSTÜ LACİVERT

https://www.a101.com.tr/adidas-core-18-cv3585-erkek-esofman-alti-lacivert/?utm_campaign=akakce&utm_source=akakce&utm_medium=dcpc&v=1.81.8&integration_size=XXL&integration_colour=LAC%C4%B0VERT
  2. Ellie Williams

🔥İndirim MSI VIGOR GK50 LOW PROFILE MEKANIK KLAVYE 1099 TL

https://app.hps.im/d7ct/y62981xf?fbclid=PAAabVooBlMQypzw5zSDkbro_txvAdp7H3fek_EjtUlIu5fmvy5vQbkQYhYto Fiyatı iyi gibi.
  3. Ellie Williams

Kulaklık Önerisi JBL 510BT

JBL'in 510BT modelini almayı düşünüyorum internette çok fazla içerik bulamadığım için buraya sorma ihtiyacı hissettim görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim indirim kuponum ile 700 TL'ye almayı planlıyorum. Fırsat: JBL Tune 510BT Multi Connect Kablosuz Kulaklık, Siyah...
  4. Ellie Williams

Everything Is For Humanity Yayınlandı

Merhaba dostlar uzun süredir takip ettiğim Muzaffer başcivan iki yıllık geliştirme süreci sonunda ekibiyle beraber oyununu çıkardı. Oyun özet olarak bilim kurgu ve korku türünde bir oyun. Türkiye'ye özel güzel bir fiyattan çıkışını gerçekleştirdi oyuna bir göz atmak isterseniz steam sayfasının...
  5. Ellie Williams

The Last Of Us Remake Duyuruldu Official

TLOU remake Ps5 ve Pc için duyuruldu görüşleriniz nelerdir?
  6. Ellie Williams

Steam Cüzdandaki Parayı Karta Aktarma

Steam'de bir miktar param bulunmakta bu parayı hangi yöntemler ile kredi kartıma aktarabilirim. :kizginpeepo:
  7. Ellie Williams

Steam Gift Bakiyesi Pazar Harcamalarına Bağlımıdır?

Merhaba bildiğiniz üzere Steam'de bir oyun hediye etmek istediğinizde satın aldığınız oyunların ederi kadar oyun hediye edebiliyorsunuz benim merak ettiğim soru ise pazar ve oyun içi harcamalarım kadar Steam'de oyun hediye edebiliyor muyum?
  8. Ellie Williams

Hangi Sanatçı/Sanatçıların Konserine Gitmek İsterdiniz?

Merhaba forum üyeleri arkadaşlarımla birlikte anket'te bıraktığım sanatçı/sanatçıların birinin konserine gitmeyi planlıyoruz genel olarak çoğunun şarkılarını dinledim ve şarkılarını beğeniyorum ama kararsız kaldım siz olsanız hangi sanatçının konserine gitmek isterdiniz merak ettim?
  9. Ellie Williams

5600x İçin Anakart Önerisi 700 TL- 2000 TL

Merhaba arkadaşım i3 9100f işlemci kullanırken 5600x almış uyumsuzluklar olduğu için anakart bakıyor bütçesi 700 TL ile 2000 TL arası Pc özellikleri şöyle; Gtx 1650 5600x 16 gb ram
  10. Ellie Williams

Arkadaşıma Hediye Olarak Ne Alabilirim?

Merhaba yılbaşı hediye olayları fln var sınıf içinde, banada erkek bir arkadaşım çıktı hediye almam gereken çocuk dyinglight fln oynuyor genel olarak bilgisayar oyunları seviyor hediye olarak ne alabilirim sizce?
  11. Ellie Williams

RTÜK'ten Kanallara Yangın Yasağı!

Türkiye, 28 Temmuz 2021 tarihinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayarak Muğla, Denizli, Uşak gibi diğer illere de yayılan yangın mücadelesini 7 gündür sürdürüyor. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi İlhan Taşcı, 7 gündür sürdürülen bu mücadelenin televizyon kanallarında...
  12. Ellie Williams

Türkiye Yangınlara Hızlı Müdahalesiyle Örnek Oldu

A-Haber Türkiye yangınlara hızlı müdahalesiyle örnek oldu Avrupa Orman Yangını Bilgi Sistemi'nin açıkladığı verilerine göre 2020'de ABD’de yangın başına düşen alan 68 hektar, İspanya’da 20.4 hektar, Kanada’da 76 hektar, Fransa’da 7.6 hektar iken Türkiye’de 6.2 hektar olarak kaydedildi. Veriler...
  13. Ellie Williams

Samsung A30S Gıcırdama Sorunu

Merhaba telefonum Samsung A30S telefonun sağ kısmında açma kapama tuşunun olduğu yerde gıcırdama var biraz bastırsam yada elim dokunsa gıcırdıyor bu sorun neden kaynaklanıyor acaba? @BaşaramadıkAbi
  14. Ellie Williams

Minimum Bütçede Bisiklet Önerisi

Merhaba arkadaşımla yavaş yavaş bisiklet sürmeye başladık onun ikinci bisikletini sürüyorum ama çok iyi durumda değil kendime bir bisiklet almam lazım piyasa hakkında çok bir şey bilmiyorum sıfır yada ikinci el bir bisiklet almak istesem minimum ne kadar ödemem lazım çok kaliteli bir şey...
  15. Ellie Williams

Gardrops Kargo Süreci Nasıl İşler

Gardrops üzerinden bir ürün ilanı koydum ve müşteri satın aldı sonra önüme müşterinin adres bilgileri ve vericeğim kargo numarası ile kargo ismini yazmamı istedi bende yanlışlıkla sayfayı kapattım bulamıyorum o kısımı kargo hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var nasıl kargoya veririm kargo ödemesi...
  16. Ellie Williams

Öneri 2.5 İnç Disk Kutusu Önerisi Alabilirmiyim

Bana 2.5 inç mümkünse siyah disk kutusu önerebilir misiniz? acaba? Bütçe 50-55 arası.
  17. Ellie Williams

Elimde Bulunan HDD Kaç İnç Acaba

Bu HDD kaç inç acaba laptop içinden söktüm.
  18. Ellie Williams

Atatürk Orman Çiftliği Arazisinde Yangın

Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yangın Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Çankaya'daki Atatürk Orman Çiftliği arazisinde öğle saatlerinde yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi...
  19. Ellie Williams

Netflix Aboneliklerine Video Oyunlarını da Ekleyeceğini Resmen Onayladı!

Netflix Aboneliklerine Video Oyunlarını da Ekleyeceğini Resmen Onayladı! Netflix, en son raporunda abonelik sistemine video oyunlarının da eklendiğini doğruladı. Netflix ayrıca video oyunlarının Netflix’e başka bir kategoriymiş gibi entegre edileceğini doğruladı. Bunula birlikte Apple...
  20. Ellie Williams

Erdoğan Rize'de Sel Mağdurlarına Çay Fırlattı

Erdoğan, Rize'de sel mağdurlarına çay fırlattı. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de şiddetli yağış sebebiyle yaşanan sel ve heyelanlar sonrası incelemelerde bulunmak üzere gittiği Güneysu ilçesinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmanın ardından mitinge katılan...
Geri