Arama sonuçları: *

1. HanDreafuLL

15.000 TL ve Altı Smart TV Tavsiyesi!

Herkese merhaba, 50'' ve 15.000 TL'yi geçmeyecek bir şekilde oturma odasına 4K Smart TV arıyorum da zibilyon tane ürün buldum. Televizyon panelleri, garanti servisleri, Smart TV'ler için yazılım güncelliği vesaile konularından pek anlamadığım için konu açmak istedim. Şimdilik en aklıma...
  2. HanDreafuLL

BIOS Güncelleme Sonrası Bilgisayar Açılmıyor

Herkese merhaba, ASUS PRIME B450M-A ll anakartım var ve uzun zamandır BIOS güncellemesi yapmıyordum. Son gelen BIOS güncellemesini kendi web sitesinde anlatıldığı gibi USB belleğe attım. Sadece USB'yi FAT32 olarak değil, NTFS olarak biçimlendirmişim. Yinede BIOS ekranında UBS'yi gördüğü ve CAB...
  3. HanDreafuLL

🔥İndirim Daymare ve Hogwarts Legacy'de İndirim Var!

Herkese merhaba, Bu hafta içerisinde Daymare: 1994 Sandcastle isimli oyun sonunda çıkış yaptı ve tıpkı ilk oyununda olduğu gibi Türkçe dil desteği ile çıktı. Çıkışına özel olarak oyun Steam üzerinde 6 Eylül tarihine kadar %10 indirim ile 399,99 TL yerine 359,99 TL. İlk oyunu Daymare: 1998 ise...
  4. HanDreafuLL

Gerçek Zamanlı Olarak Oyunları Türkçeye Çeviren Programlar

Herkese merhaba, Son zamanlarda görsel roman tarzında olan oyunlara sardım ama bu tarz oyunların Türkçe dil desteği veya Türkçe yaması pek fazla olmuyor maalesef. Özellikle sevdiğim animelerin bazı görsel roman tarzındaki oyunlarını oynamak istiyorum. Mesela Steins;Gate gibi olan oyunları...
  5. HanDreafuLL

Max 800 TL Mekanik Klavye Önerisi

Merhabalar, Max 800 TL'ye güzel ve uzun ömürlü bir mekanik klavye arıyorum oyun amaçlı. Bütçe sınırını pek zorlamak istemiyorum. O yüzden belirttiğim klavyelerden en çok hangisini tavsiye edersiniz? 1, 2 , 3 olarak sıralarsanız eğer çok sevinirim. Böylece aralarında seçim yapabilirim. Philips...
  6. HanDreafuLL

Android Darkness Rises Benzeri Mobil Oyun Tavsiyesi

Herkese merhaba, Telefonda zaten fazla oyun oynayan birisi değilim ama oynayacağım zaman da Darkness Rises'a giriyordum. Bence türünün en iyi oyunlarından biriydi. Türkçe dil desteği bile vardı. Buna benzer oyunlar biliyor musunuz? Türkçe dil desteği olursa çok güzel olur ama yoksa bile zaten...
  7. HanDreafuLL

CCleaner'dan Sonra Bazı Programların Açılmama Sorunu!

Öncelikle herkese merhaba, CCleaner'ı ne zaman kullansam sürekli birtakım sorunlar ile karşılaşıyorum. Bu nedenle uzun zaman boyunca kullanmamıştım. Aradan seneler geçtikten sonra nelerin değiştiğini veya iyileştirildiğini görmek istediğim için sırf meraktan son sürümünü tekrardan yükledim. Son...
  8. HanDreafuLL

Windows 11 Güncelleme Sorunu

Herkese merhaba, Windows 11'de son zamanlarda isteğe bağlı güncellemeleri hiçbir şekilde yükleyemiyorum. Sürekli hata veriyor ve baya araştırmama rağmen kesin bir çözümünü bulamadım. Sorunun sebebini de anlamış değilim. Bu hatayı ilk KB5012643 güncellemesinde yaşamıştım. Hiçbir şekilde çözümünü...
  9. HanDreafuLL

Dragon Age: Origins DLC'ler Dahil Tüm Türkçe Yamalar!

Dragon Age: Origins gibi efsane bir oyunun Türkçe yamalarını kaybetmemek ve mümkün olduğunca iyi bir şekilde saklamak gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle şimdiye kadar Dragon Age: Origins için hazırlanılmış tüm Türkçe yamaları bir araya getirerek, düzenleme ve arşivleme gereği duydum. Ayrıca...
  10. HanDreafuLL

Yardım 2GB'lık RX 550 için overclock nasıl yapılır?

Öncelikle herkese merhaba, Başlıkta da belirttiğim gibi AMD Radeon RX 550 2G ekran kartına sahibim. Bilindiği üzere epey güçsüz bir ekran kartı ve yetmezmiş gibi 2 GB'lık modelini kullanıyorum. Bu nedenle bazı oyunlarda biraz daha fazla performans alabilmek için overclock yapmak istiyorum fakat...
  11. HanDreafuLL

Chrome Flags nedir? Tavsiye ettiğim Flags Ayarları!

Chrome Flags nedir? Ne işe yarar? Chrome Flags tarayıcının bir parçası olmayan ancak birkaç tıklamayla etkinleştirilebilen deneysel özelliklerdir. Kullanımı kolaydır ve web’de gezinme şeklinizi değiştirebilir. Chrome Flags sadece tarayıcının kararlılığı ve performansı gibi noktalarda...
  12. HanDreafuLL

5.000 - 6.300 TL Arası Hazır Sistem Tavsiye!

Herkese merhaba 👋 , İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 Anakart: Gigabyte A320M-S2H Bellek: Adata DDR4 16GB(2x8GB) 3200MHz XPG GAMMIX D30 Ekran Kartı: MSI Radeon RX5500 XT MECH OC 4GB HDD: Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM SSD: SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 Kasa: Dark Raider 3x12cm...
  13. HanDreafuLL

7.780 TL'lik Gaming Toplama Sistem

Öncelikle herkese selam 👋, Yakın zamanda oyun için sistem toplamayı düşünüyorum. Bu yüzden sırf genel toplam fiyatını merak ettiğimden dolayı şimdiden bir sistem topladım kendime. Mümkün olduğunca bileşenlerden kısmaya ve en uygun fiyatlılarını seçmeye çalıştım. Tabii en uygun fiyatlılarını...
  14. HanDreafuLL

Yardım Ryzen 3 3300X Stok Sorunu!

Herkese selam 👋. Ryzen 3 3300X arıyorum fakat bilindiği üzere her yerde stok sorunu var. Yurtdışından bulabilmek mümkün müdür? Nereden ve nasıl bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Sıfır ya da sıfıra yakın durumda olan ikinci el ve garantisi devam eden arıyorum.
  15. HanDreafuLL

Öneri 140 TL ve Altı TWS Kulaklık Önerisi

Öncelikle herkese merhaba, 140 TL ve altında uygun fiyatlı, müzik için ideal bir TWS kulaklık satın almak istemiştim. Kulaklık ile çok fazla görüşme yapan, telefonda oyun oynayan ya da video izleyen birisi değilim fakat yürüyüş esnasında kulaklık ile şarkı dinlemeyi severim. Kablolu...
  16. HanDreafuLL

Yardım İkinci el RX 460 veya GTX 750 Ti Arıyorum

Konu başlığında da belirttiğim gibi ikinci el RX 460 veya GTX 750 Ti ekran kartı arıyorum. Öğrenci olduğumdan dolayı çok bir bütçem yok. En fazla 400 TL'ye kadar çıkabilirim. Zorlarsam belki 450. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.
  17. HanDreafuLL

Öneri Düşük Sistem İsteyen Harika Oyunlar!

Öncelikle herkese selam dostlarım ?. Bildiğiniz üzere tüm dünya bir pandemi hastalığıyla mücadele ediyor. Virüsün yayılmasını en aza indirgemek ve vaka sayılarını kontrol altında tutabilmek için hükümetimizin uyarılarını dikkate almalı ve mümkün olduğunca evimizde kalmalıyız ⚠. Bu sadece bizim...
Geri