Arama sonuçları: *

• Users: ImToretto
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ImToretto

🔥İndirim COMEOR Erkek Pamuk Eşofman Altı 249TL! 2'Lİ ALIMDA +%10 İndirim

Yorumlarda genellikle arkadaşlar memnun kalmış. 2'li Alımda %10 İndirim Daha uygulanıyor. 2 Tane Çektim Şahsen Fiyat baya uygun geldi. Bazı Bedenler Bitmiş Her Renkte İndirim var gözüküyor...
  2. ImToretto

iOS 18 Denetim Merkezi Sorunu

Sorun Çözüldü silinebilir. @B1L0
  3. ImToretto

🔥İndirim Acer Nitro 5 i5-12450H - RTX 4050 140W Amazon Prime İle 24.999TL

Öncelikle Konuyu Sıcak Fırsatlara Açmadım Çünkü Bu Laptop Sürekli indirime giriyor. Rahatsız etmeye gerek yok. Kasa olarak güzel bir kasası var, Isı değerleri iyi, Fan sesi elbet ki var. 1 TB m.2 SSD'si var işinizi baya görür. 8 GB DDR5 Ram ile geliyor ürün +8 yaparsanız çok daha iyi olur. Bu...
  4. ImToretto

Yardım 600 TL mouse önerisi

Çok fazla oyun oynamıyorum fakat oynadığım da oluyor tabii ki. Laptop kullanıcısıyım. Kablosuz daha çok işimi görür gibi geliyor fakat kablolu daha iyi derseniz önerebilirsiniz bütçeyi çok az olsa da aşabilirim.
  5. ImToretto

🔥İndirim Acer Nitro 5 AN515-58-503P i5-12500H 8GB 512GB SSD RTX4050 25.899TL

https://www.n11.com/urun/acer-nitro-5-nhqlzey001-i5-12500h-8-gb-512-gb-ssd-rtx4050-156-dos-dizustu-bilgisayar-39294587?magaza=bozdanteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel 25.899TL Ürün Satıcısı BozdanTeknoloji. Kendim de takipte olduğum bir Laptoptu. Asus TUF...
  6. ImToretto

CS:GO VAC oturumunuzu Doğrulayamadı Hatası

Merhabalar, 1 Saat kadar önce girebiliyordum Şimdi giremiyorum. Sanırım Çoğu kişide aynı sorun varmış. Oyun Dosyalarını Doğruladım Düzelmedi.
  7. ImToretto

2000TL Bütçe İle GEN4 M.2 SSD Önerisi

Merhabalar, Asus TUF GAMİNG A15 modeli Laptopa sahibim. İçinde Micron'un kendi SSD'si ile geldi (GEN4, 512GB) Fakat Bana Yetmiyor. 1TB GEN4 SSD Önerisine ihtiyacım var. Dün KC3000 vardı indirimdeydi tam alacaktım stok kalmadı. Mümkünse DRAM olsun.
  8. ImToretto

Yardım 27.000 TL laptop önerisi

Merhabalar, Laptop önerisine ihtiyacım var maximum bin tl üstüne çıkabilirim ileride üzmeyecek , ekran kartı W olarak soğutma olarak (en azından minimum düzeyde) Oyun oynuyorum yazılım işleri de yapıyorum. @B1L0 @TİTAN.
  9. ImToretto

Yardım Tarayıcılarda Mikrofonun Ses Seviyesi Düşüyor

Öncelikle İnternetten araştırdım fakat çözüm bulamadım. 2 Aydır bu sorunla uğraşıyorum canımı sıkmaya başladı. Windows 10'a geçtiğim de bu sorun başladı. Sorunum başlıktaki gibi 2 tarayıcı da denedim 2 tarayıcıda da sorun mevcut. Discord gibi uygulamalarda bu sorun yok. Yani mesela bir süre...
  10. ImToretto

Yardım Windows Mikrofon sesini otomatik ayarlıyor

Merhabalar, Sorundan kısaca bahsedeyim. Örneğin Opera üzerinden biriyle konuşuyorum Bu sırada Windows veya Realtek(Hangisi ise artık) Sesimi sürekli kısıyor Örneğin : %100 Mikrofon sesim varken bir anda baktığımda %85 yapıyor sonra %87 yapıyor filan. Sorun Windows 10'a geçtiğim zaman başladı...
  11. ImToretto

Öneri Laptop Önerileriniz Neler?

Merhabalar, Yurt dışından(Rusya) ablam gelecek ama ablam Türkiye'den mi Laptop almamız daha mantıklı yoksa Rusya'dan mı diye sordu. Bende biraz araştırmaya koyuldum. Üniversitede kullanacağım Laptop'u. Photoshop filan ihtiyacım olabilir. Yazılım Programları vs. tabii ki oyun da oynarım 15,18bin...
  12. ImToretto

İphone SE 2020 Siyah Ton Sorunu

Merhabalar, Bu duruma sıklıkla rastlamıyorum 2 hafta da 1 olursa oluyor. Cihazımı hiç açtırmadım. Ekran vs değişmedi. Ve Telefonu yeniden başlatınca tekrar eski siyah rengine dönüyor. Normal Renk (Full Parlaklıkta TrueTone Açık.) ----------------------------------------------------- Grimsi bir...
  13. ImToretto

DMS 12 Lt. Airfryer Sarı Sitede 2750TL

Baya Arkadaşımız Kaçırmıştı indirimde iken (Ben de dahil :peeposad: ) 1750'den satılıyordu sanırım indirimde iken. 1000TL koyup Sarı Sitede 0 Kutu Satılan ürün var şuan. İstanbul içi Elden Almak isteyen varsa alabilir. Bilgilendireyim dedim.
  14. ImToretto

İnceleme Ziyoulang T60 İncelemesi

ZİYOULANG T60 KLAVYE İNCELEMESİ Detaylı teknik bilgi için Klavye Resmi Web Sitesi. T60 ile T60RGB Arasında Sadece Yazılım Farkı Olduğu için Ek olarak Youtube Linki Koyacağım.(Tek Konu Üzerinden Devam Edilecektir.) -------------------------------------------------------------------- Öncelikle...
  15. ImToretto

Sistem Hakkında Yorumunuz?

EKRAN KARTI : Power Color Red Devil Rx6700XT İŞLEMCİ: Ryzen 5 7600X ANAKART: AsRock B650M PG Riptide - AMD B650 6200+MHz(OC) DDR5, 2.5G Gaming Lan, Blazing Gen5 m.2, Soket AM5 mATX Anakart | Teknobiyotik RAM : Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000MHz DDR5 CL30 CMH32GX5M2B6000Z30K Ram...
  16. ImToretto

Yardım 2500TL’ye Kasa Önerisi

Merhabalar, siyah renkte olması öncelik arkadaşım için kasa önerisine ihtiyacımız var. PSU muz var sadece kasa gerek. Hava sirkülasyonu iyi olan ve bu bütçeye en iyisi olan bir kasa öneriniz var mıdır?
  17. ImToretto

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ziyoulang-t60-incelemesi.736633/#post-6961753 Öncelikle Konu Sıcak Fırsatlara açılmıştı fakat. oradaki konu 430TL'lik olan konu. Ve Açan kişi şuan cezalı maalesef. Nays ile almayacak Arkadaşlar için Fiyat şuan 409TL Satıcıdan gelen Bilgi ; Pembe renk mavi...
  18. ImToretto

Yardım 20000TL ile İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

Merhabalar, Konuyu Yanlış yere açmamışımdır umarım. 20000 TL Bütçemiz ile i5 veya i7 işlemcili şartıyla + Ekran kartı olacak şekilde bir öneriye ihtiyacım var. Lütfen AMD önermeyin. Alacağım kişi istemiyor maalesef.
  19. ImToretto

❌İndirim Bitti! MSI Oculux NXG253R 24.5" 360Hz 1ms (HDMI + Display) G-Sync Rapid IPS 10.689TL

Merhaba, Öncelikle Bu Fiyata Bu ürün alınır mı edilir mi derseniz bir fikrim yok. Bu yüzden Sıcak Fırsatlar Kısmına Açmadım. Diğer Satış Platformlarına Göre Amazon Prime ile Çok uyguna geliyor. Evet FULL HD bir monitöre bu kadar para verip vermemek yine de size kalmış. İncelemelere ve...
  20. ImToretto

AliExpress'ten İşlemci alınır mı?

Merhaba, https://tr.aliexpress.com/item/32818180565.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.21de29ecu717Bd&algo_pvid=c561c82c-2f32-48a7-b5c0-8b44d55be90a&algo_exp_id=c561c82c-2f32-48a7-b5c0-8b44d55be90a-0&pdp_ext_f= Ekteki Ürün İlk Sipariş İle İndirime Düşüyor. Bende i3 3210 işlemci var. 2 Çekirdekli...
Geri