Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Ryzen 5 5600'ü Soğutamıyorum

Merhaba, Bilgisayarı ilk topladığımda uzay montaj olarak Snowman T6 Ultra ile kullanıyordum, işlemci maksimum 60 derece civarı takılıyordu. Bir süre sonra Snowman T6 Ultra'yı arkadaşımın sistemine takıp, kendim Cooler Master ML120L V2'ye geçiş yaptım. Sıcaklıklar az çok aynıydı. 1.5 yıl kadar...
  2. B

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ve RX 6900 XT 90-95 Derecelere Varan Sıcaklık

Merhaba, Sanırım Şubat 2023 veya Şubat 2022 tarihinde topladığım kasada, ilk aldığımda ekran kartı Furmark'ta 73°C civarında, Ryzen 5 5600 ise 65-70°C aralığında çalışıyordu. O günden bugüne yalnızca RAM eklemesi yaptım, başka bir yükseltme yapmadım. Şu anda işlemciyi varsayılan ayarda...
  3. B

Trendyol, Razer Ürünlerini Garantisiz mi Satıyor?

Merhaba, Trendyol'dan 9 ay önce Razer Barracuda Pro model kulaklık satın almıştım. Deri ped olmasından kaynaklı doğal olarak deri çatlamaları oluştu ve yedek pedini garantiden almak veya isterlerse ücretini ödeyerek temin etmek istedim. Trendyol Canlı desteğe yazdığımda bize değil, yetkili...
  4. B

Corsair Türkiye için RMA hizmetini kısıtlamaya gidiyor olabilir

Merhaba, Forumdaki bir çok arkadaş gibi ben de birçok Corsair ürünlerimi defalarca RMA'ya gönderip sıfırıyla veya bazen üst modeliyle değişim yapmış birisi olarak mümkün olduğunca Corsair aksesuar veya donanım tercih etmeye çalışıyordum. Belleklerimde bir renk uyuşmazlığı sorunu ile Corsair'e...
  5. B

Acer Nitro 5 GPU 20Watt'ı Aşmıyor

Merhaba, Ürün: Acer Nitro 5 AN517-54 RTX 3050 75W Ürünün sahibi arkadaşım birkaç defa flash disk kullanmadan bilgisayar üzerinden sıfırlama yapmış ve driver'ı düzgün kuramadığı için 1-2 kez bu işlemi tekrarlamış. Şimdi ise flash disk ile temiz kurulum yapmama ve DDU ile ayarlar vs. dahil her...
  6. B

Anker Soundcore Space Q45 mi Razer Barracuda Pro mu?

Merhaba, Kulak çevreleyen, dışarıda da kullanabileceğim bluetooth özellikli düzgün bir tasarıma sahip olan ANC özellikli bir kulaklık bakıyordum. Razer Barracuda Pro'nun tasarımı daha çok hoşuma gitti ve şu anda Trendyol'da 3869Tl gözüküyor en ucuz. Q45'de yakın fiyatta olduğunu görünce sizlere...
  7. B

Corsair ekosistemi kontrolcü ve custom sıvı soğutma seçimi

Merhaba, Kontrolcü sorusu; Şu anda 7 adet QL120 ve 1 adet iCUE Node Core kontrolcüm bulunuyor. Büyük ihtimalle 7000X kasa ile birlikte kullanacağım için 5 adet daha QL120 fan ihtiyacım olacak. QL120 Triple pack + 2 adet tekli fan satın alarak 12 QL120 + 2 Node core elde edebilirim, yanına da...
  8. B

Çözüldü✓ CX750F ile RM750X Garanti değişimi

Merhaba, 2 ay kadar önce Corsair CX750F RGB ürününü aldım ve üründe çok yüksek bir Coil Whine problemi çıktığı için garantiye göndermek istedim ancak Corsair artık bu PSU'nun üretilmediğini, onun yerine RM750X verebileceklerini söylediler. Tamamen Corsair RGB bir sistem kuruyordum ve bu yüzden...
  9. B

Aynı İnternet Üzerindeki Bir PC'yi Diğer PC Üzerinden 60Fps Kontrol Etmek

Öncelikle merhaba. Sorunumu başlıkta gayet açık şekilde belirtebildiğimi umuyorum. Salonda 3060 Ti'lı bir bilgisayarım var ve odamda ise eski bir bilgisayar var. Salonda televizyona bağlayarak oynuyorum; fakat televizyon ev halkı tarafından kullanımda olduğunda içerideki bilgisayarıma yansıtmak...
  10. B

Monster Ram Ekleme Ücreti Ne Kadar?

Merhaba, Monster Abra A5 V15.7 modelini kullanıyorum ve şu anda 8GB bellek eklemek istiyorum. Monster yetkili servisinde fiyatlar ne durumda? Yetkili servis yerine şu modeli alıp takabilirsin vs. gibi önerilerinize açığım.
  11. B

MSİ Mystic light ile kasa fanlarını kontrol edemiyorum

Merhaba, 1 hafta önce bir bilgisayar satın aldım ve MSI anakart kullandığım için Mystic light ile kasa fanlarını kontrol etmek istiyorum; ancak Mystic light kasa fanlarını, sıvı soğutmanın fanlarını vs. görmüyor. Sinerji bilgisayardan satın aldım ve her şey kurulu geldi, fanların soketini vs...
  12. B

BOOT Menüde SSD Görünmüyor

Merhaba, XPG SX8100NP 512GB M2 SSD satın aldım ve bilgisayarda M2 yuvası bulunmadığı için pci-e x4 çevirici ile taktım. HDD takılıyken SSD'yi depolama diski olarak sorunsuz kullanabiliyorum; ancak HDD arıza vermeye başladığından ötürü Windows'u SSD'ye kurmam lazım; ancak kurulumdan sonra...
  13. B

800-900TL İkinci el ekran kartı

Merhabalar, elimde eski bir kasa bulunuyor ve içerisine bir ekran kartı takıp, genel olarak oturma odasında video izlemek amacıyla kullanacağım. Daha önce açılan bu fiyat bandındaki konulara baktım; fakat Mayıs 2021 tarihinde açılmış konulardaki öneriler bile fiyatını ikiye katlamış, dolayısıyla...
  14. B

Trendyol USB bluetooth adaptör önerisi

Biliyorum bunun hakkında çok fazla konu var, kusura bakmayın yeniden açtığım için; fakat gördüğüm kadarıyla konulardaki ürünlerin fiyatları, konuların açıldığı zamanki ile aynı değil. Bu yüzden aradığım gibi bir ürün bulamadım. Konuya geçecek olursak, Bluetooth 5.0 tercih ediyorum; fakat 4.0...
  15. B

Telefon şarja takıldığında kulaklıkta parazit(kulaklık telefona bağlı değil)

İlk defa kulaklık satın aldım, modeli "TaoTronics Soundsurge 85" ve Bluetooth ile kullanırken hiçbir problem yaşamıyorum; fakat kablo ile bilgisayara bağladığımda ve aktif gürültü engellemeyi açtığımda hafif bir parazit sesi geliyor. Parazit doğru anlatım şekli mi bilmiyorum, "dııı" şeklinde bir...
  16. B

Microsoft Edge'de girdiğim siteler hızlı erişime kaydediliyor

Problem başlıkta belirtildiği gibi "Microsoft Edge'de girdiğim siteler hızlı erişime kaydediliyor." Diziroll adresinden dizi izliyorum ve bu sitelerin sürekli hızlı erişim kısmına eklenmesini istemiyorum. Ayarlar kısmında veya Microsoft Edge yardım kısmında böyle bir bilgiye rastlamadım. Bilgisi...
  17. B

Ekran Kartı Windows Aygıtı Durdurdu Sorunu

HP Pavilion G6 model laptopumu bir süredir kullanmıyordum Windows 8.1 kurulu olduğunu gördüm ve şimdi kullanmak için çıkarttığım da biraz temizlik yaptım ve dxdiag'da ekran kartına baktığımda "İntel HD Graphics 4000" yazdığını gördüm. Laptopun üzerinde Radeon Graphics stickerı olduğu için aygıt...
  18. B

RTX 3060 ti + Ryzen 5 3600 için kasa ve PSU Önerisi

Merhabalar, Başlıkta belirttiğim gibi kasa ve PSU hariç bileşenleri topladım ve sonuçta kasa ve PSU için 1000Tl bütçem var. İlk başta Rampage'in altta belirttiğim modelini seçmiştim fakat Rampage PSU'lara güvenilmez dendiği için vazgeçtim ve sizlere sorma kararı aldım...
Geri